Bebek İkinci El OYUN Halisi biberon isitici ve bumbo

Papatyabahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
114
4
118
34
İstanbul
Arkadaslar aranizda bumbo koltuk oyun halisi biberon isitici ve kanguru satan var mi ? Oglum 3 aylik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar, kırmızı bumbomuz var. 110 tl ankaradayıZ

Arkadaslar aranizda bumbo koltuk oyun halisi biberon isitici ve kanguru satan var mi ? Oglum 3 aylik

Merhaba bende quinny crub kanguru var dusunurseniz 70 tl orjinal fiyati 179 tl hem cok iyi bir marka kaliteli hemde saglikli ve konforlu ve kibar cok kapali olmadivi icin cocuguda bunaltip terletmiyor biz doktora danistik durusu gayet guzel demisti bebek pedide var buyuyunce icinden cikartip oyle kullaniyorsun.oyun halimiz tekmele oyna ve bumbomuzda vardi ama ayirtildi gonderecegim onlari

Eklentiler

• $Screenshot_2014-08-07-22-11-19.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $Screenshot_2014-08-07-22-11-09.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Nette biraz arastirdim ama kullanici olarak sormak istiyorum bebek bunda uyuyabilir mi? Yoksa oturur modda mi kaliyor ? Biraz aciklarsan.

Nette biraz arastirdim ama kullanici olarak sormak istiyorum bebek bunda uyuyabilir mi? Yoksa oturur modda mi kaliyor ? Biraz aciklarsan.

Canim bebek duruşu diğerlerinde nasılsa budada öyle tek farkı diğerlerinde omzun üstünden bunda boynun altından geçmesi uyuması icin kangurularin hiçbiri uygun değil zaten max 20 dk tutuyordum bende sonra kucaklıyorsun bende cybex 2 goda vardı ama bu daha pratik takip çıkarması öyuzden. Almıştım bende zaten bunu buyuk oğlum cybexte uyuyordu ama ter icinde iki buklum çıkıyordu ikiside odullu bunda uyursa eliyle omzuna yaşayabilirsiniz bikac fotoda koydum kangurularin hepsinde bebek pozisyonu aynı cnm zaten Buda odullu bir kanğuru

Oyun halısı ve biberon ısıtıcısı var ben de. Dilerseniz özelden mail adresi verin resim yollayayım. Ben de yeni satışa çıkaracağım. :)

Canim sagol ama baba sling bende var kullanamadim. Sıkıliyor benim sipam

Canim yine sen bilirsin tabi ama slingden sklyrsa bebegin sen yine cok kapalı modellere bakma yada önce bir dene derim almadan önce

merhaba bende bondigo marka var.oyun halısı hediye geldi.kullanmadık sayılır.yırtığı söküğü eksiği yok.sadece balığı alındığında da titremiyordu şimdide titremiyor.birde pilleri demo pildi bitti.kullanmadığımız için değişmedim.kargo bana ait 70 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…