Canim dikkat et ama yalniz birakma posetle vs. Bogulma vakalari olabiliyor, AllahAbi bak bizim oğlan 6 aylik yemin ederim sana en cok oyalandigi sey poşet. Duz poşet ya markettekiler varya onlardan. Bu erkekler neden boyle yaww
Buna cok guldumbu yorum şimdi mi yapılır? hışırtılı kitaplardan aldık, bende okuyorum onları gelişimimde faydası çok : )
Ben de oğluma onu aldım. Çok seviyorBen oğluma fisher price piyanolu olanı almıştım. Çok çok memnun kaldım. Tekmeledikçe çıkan seslerle çok eğlenmişti, tavsiye ederim.
Daha iyiydi belkide.. yaraticilik daha ileri seviyede oluyordu.. koyde cocuklar camurdan araba yapiyordu kendileri teker yapiyordu.. sacma sapan seylerden kizlar bebek yapardi mesela.. motorik olarak geri kaldiklarini dusunmuyorum zaten.. ama simdi cocuklar oyle degil.. apartman bebeleri yetistiriyoruz bi yerde.. kaliteli vakit gecirsin diye paraliyoruz kendimizi, bazen yetersiz buluyoruz kendimizi.. farkli devirde yasiyoruz.. iyi yanlari var tabii ama kotu yanlarida var. Daha bilincli ebeveyn oldugumuz kesin, ama cocuklarimiz gec olgunlasiyor bu yuzden.. diye dusunuyorum..
Aynı marka almamızAbi bizimki bundan 4 aydir az da olsa oyalaniyor. Piyanolu alabilirsen ondan da al 2. el olarak satarsin. Her türlü boşa gitmemiş olur. Hatta ülke durumu ortada 6 ay sonra karina bile satarsin. Ben 130 a almistim.
Eki Görüntüle 3064295
Evet antin kuntinliler oyuncak grubunda. Diğerleri bebek yerdeyken biraz daha konfor sağlayan dümdüz halılar. Birbirlerine alternatif olarak düşünemedim ben.tamda benim sorumun bir bölümü o işte....
halı diye bahsediliyor ama halı değil mübarek oyun salonu.
Bu hareketleri elestirsemde aynilarini ya da benzerlerini bende yaptim yapiyorum ne yazikki…usumesin, ac kalmasin, arkadaslarindan geri kalmasin vs vs. hem daha bilincliyiz hemde daha bilincsiz gibi.. tuhaf bi ikilem.şimdiki çocuklar;
kaz tüyü montları olduğu için üşümüyor üşümeyi bilmiyor
anneleri termoslarda arkalarından su taşıdığı için susamayı da bilmiyorlar, hiç bir zaman ağzılarını çeşmeye dayayıp su içmiyorlar
hayatlarında hiç ekmeğe salça sürüp yemedikleri için ağız tatları gelişmeden, inkar edilse de fast foo veya hazır gıda ile doyuyorlar
10,11,12,13,14,15 ve 16 yaşında Kocaeli satranç şampiyonu olup oğlum fiziksel spor yap dediğimde ben spor yapıyorum diye satrancı önüme koyan çocuk tabii ki genç olgunlaşır. Adam 16 yaşında boyu 2.00 üzerine ama basketboll topunu hala kavun sanıyor...
Biz nini baby olan Aslanlı desenliyi kullanıyoruz. Şu an 51 günlük miniğim ama şarkılar, oyuncaklar dikkatini çekiyor. tavsiye ederim.Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Ürünlere ait bilgileri yukarıda zaten ben paylaştım
Hangi tür daha kullanışlı ? yani sadece düz halılar mı? yoksa üzerinde antin kuntin oyuncaklar olan mı? ya da almaya değer mi?
3 gün sonra kaldırıp kenara atılacak bir şey mi?
Yok yok ben yanindayken oynuyor kafasina filan gecirir diye yalniz vermemCanim dikkat et ama yalniz birakma posetle vs. Bogulma vakalari olabiliyor, Allah
Muhafaza
Çünkü paralel evrende biz biriz negoooooooooooAynı marka almamız