Oyun halısı arıyorum

Hangi oyun halısı?

• Ankete Katılan
    132
abla tamamda sen hiç çocukken halının yan tarafındaki desenlerini yol kabul edip üzerinde araba kullanmadın mı? Biz erkeklerin kafa böyle çalışıyor işte : ) 3 aylık bebeğe araba vermek te değişik
Abi bak bizim oğlan 6 aylik yemin ederim sana en cok oyalandigi sey poşet. Duz poşet ya markettekiler varya onlardan. Bu erkekler neden boyle yaww 😆😆

lütfen şu profil notumu da dikkate alın ;

Evde erkek çocuk beslemek enteresan bir deneyim. Normalde vahşi doğada yaşaması gerekiyor ama hayret! evde besliyoruz. İlk başlarda normal insan evladı gibiler ama takriben 2-3 aydan sonra olaylar başlıyor. 2 yaş sonrasını hayal dahi edemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 🧿
Amin 🙏🙏🙏
Abi benim kız 3ü doldurdu masa üstlerinde diyeyim sen anla birde sizinki erkek eyvahlar olsun..eskiden derlerdi yaş ilerledikçe kafan almıycak çocuk sesi ve ya başka sesleri diye gülerdim doğruymuş..Allahım hepimize kolaylıklar versin 🧿🧿🧿

Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Ürünlere ait bilgileri yukarıda zaten ben paylaştım
Hangi tür daha kullanışlı ? yani sadece düz halılar mı? yoksa üzerinde antin kuntin oyuncaklar olan mı? ya da almaya değer mi?
3 gün sonra kaldırıp kenara atılacak bir şey mi?
Merhabalar , Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 🤲🏼Bir kız, bir erkek evladım var ikisine aynı markayı kullandım kızım 6 ayı bitirdi o halıda ama oğlum dönmeye başlayınca onu gözden çıkardı ama ılk dört ay baya eğlenmişti. Bondıgo (serüven ormanı)

bana böyle gelin,
gerek yok diyenler, alma diyenler, tamamen gereksiz masraf başımın tacısınız...
Abi 1 ay sonra sizin bebe de büyür bak cok hareketliyse hic alma. Max 3 dk durur. Valla 3 dk icin de 500 tl ye yakin para verilmez. Sen dedigimi unutma poşet ver çocuğa valla bak 😁 o hisirtili defterler yok bilmem nelere de gerek yok. Poset ver.

Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Ürünlere ait bilgileri yukarıda zaten ben paylaştım
Hangi tür daha kullanışlı ? yani sadece düz halılar mı? yoksa üzerinde antin kuntin oyuncaklar olan mı? ya da almaya değer mi?
3 gün sonra kaldırıp kenara atılacak bir şey mi?
Biz antin kuntin grubundan ilk paylaştığınızi aldık 4 aylıkken kızımın çok ilgisini çekip oyuncaklarla oynarken oğlum oralı olmadı. Ömrü bebek yürüme sürecine geçince bitti. 8 9 aydan sonra pek halısı işe yarar olmadı. Ayıcıklari ile piyanosuyla ayrı ayrı oynar oldular.

Jes teyzesi bizde senin hayranınız 😘

Ses kesinlikle rahatsız eder. Bebekleri sakinleştiren tek beyaz gürültü dediğimiz anne karnındakine benzer dalga, fön sesi gibi sesler. Bizde başka bir oyuncak var. İlerki aylar için. Kızım onun sesinden şu an korkuyor. Babası bazen kahkaha attığında filan da korkuyor. Oyun halısında piyanoyu ayaklarının dibine koymuşlar. Ama bebek zaten yukardaki nesnelerden heyecan duyup ayaklarını çırpıyor zaten.

ya senin bebe düşmüyor mu koltuktan?

ama motorik gelisim icin iyi birsey diye biliyorum..

Ben el yapımı bir yörük halısı üzerinde halının kenarındaki çizgileri yol kabul edip üzerinde kutuları araba niyetine sürükleyerek büyüdüm. İTÜ Elektrik Mühendisliği'ni bugün ki düzende 4 üzerinden 3.76 ile bölüm ve aynı zamanda okul birincisi olarak bitirdim. Motorik gelişimim sanırım halının dümdüz çizgileriydi : ))))

Bu arada bir maşallah alırım : )

abla tamamda sen hiç çocukken halının yan tarafındaki desenlerini yol kabul edip üzerinde araba kullanmadın mı? Biz erkeklerin kafa böyle çalışıyor işte : ) 3 aylık bebeğe araba vermek te değişik
Abey ben kucukken o puskuller oluyor ya hali kenarinda😐😂 onlarla orgu yapiyordum😐😂😂 oynayacak cocuk herseyle oynuyor.. kimi oyuncaklara bakmiyor bile, mutfakta ne kadar tava tencere varsa getirip oynuyor..😐😂 3 aylik bebek daha donenceye bakar, henuz oyun halisi gereksiz.. illa araba surdurtcem halida diyorsan😂 bak bu ikeanin halisi var.. hem daha ucuzdur eminim hemde oynar bebe biraz buyuyuncede..

Eklentiler

• 7EB921D9-4C37-4852-B1EE-12FA26E32768.png
    7EB921D9-4C37-4852-B1EE-12FA26E32768.png
    776,5 KB · Görüntüleme: 58
bana böyle gelin,
gerek yok diyenler, alma diyenler, tamamen gereksiz masraf başımın tacısınız...
Yok Kazen bey, eğer dikkatini çekecekse gereksiz masraf değil. Bir anne için bebeğinin yarım saat oyalanması demek büyük konfor. Üstelik bebek macera parkına girmiş gibi aşırı yoruluyor. Sonrasında da daha sakinliyor.

Ben el yapımı bir yörük halısı üzerinde halının kenarındaki çizgileri yol kabul edip üzerinde kutuları araba niyetine sürükleyerek büyüdüm. İTÜ Elektrik Mühendisliği'ni bugün ki düzende 4 üzerinden 3.76 ile bölüm ve aynı zamanda okul birincisi olarak bitirdim. Motorik gelişimim sanırım halının dümdüz çizgileriydi : ))))

MaşAllah kazen bey. 🧿 Ben siteniz olunca bilgisayar bölümünden filan mezunsunuz diye tahmin etmiştim.
ya senin bebe düşmüyor mu koltuktan?
yok daha 4 aylık. Kalçayı yarım döndürebiliyor henüz. Bir de hep ben başındayım.

Yok Kazen bey, eğer dikkatini çekecekse gereksiz masraf değil. Bir anne için bebeğinin yarım saat oyalanması demek büyük konfor. Üstelik bebek macera parkına girmiş gibi aşırı yoruluyor. Sonrasında da daha sakinliyor.
Nihal isabel de her dinlenmek istediğinde kazen abi oyalar artik yapacak birsey yok 😆😆

Abi 1 ay sonra sizin bebe de büyür bak cok hareketliyse hic alma. Max 3 dk durur. Valla 3 dk icin de 500 tl ye yakin para verilmez. Sen dedigimi unutma poşet ver çocuğa valla bak 😁 o hisirtili defterler yok bilmem nelere de gerek yok. Poset ver.

bu yorum şimdi mi yapılır? hışırtılı kitaplardan aldık, bende okuyorum onları gelişimimde faydası çok : )

Sen de dersin ki bizim zamanımizda yoktu böyle şeyler bebesi 1 yaş büyük olan anne dedi bana bunu 🤣

O zamanda olan biçok şeyi almadım ki ya yürüteç aldık işte :KK45: gidip bakıyoduk çok pahalı geliyodu.
Acımadan aldığım tek gerekli şey araba koltuğu ve küçük kaydırak.

Pusetin sapına o an sevdiği bir oyuncağı tutturuyodum ilgisi dağılana kadar idare ediyodu işte.

Daha iyiydi belkide.. yaraticilik daha ileri seviyede oluyordu.. koyde cocuklar camurdan araba yapiyordu kendileri teker yapiyordu.. sacma sapan seylerden kizlar bebek yapardi mesela.. motorik olarak geri kaldiklarini dusunmuyorum zaten.. ama simdi cocuklar oyle degil.. apartman bebeleri yetistiriyoruz bi yerde.. kaliteli vakit gecirsin diye paraliyoruz kendimizi, bazen yetersiz buluyoruz kendimizi.. farkli devirde yasiyoruz.. iyi yanlari var tabii ama kotu yanlarida var. Daha bilincli ebeveyn oldugumuz kesin, ama cocuklarimiz gec olgunlasiyor bu yuzden.. diye dusunuyorum..

X