Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son ikisi ile bastakilerin işlevi farklı değil mi ya
Agauahhaha bende evde vahsi hayvanlar besledigimi kizimlütfen şu profil notumu da dikkate alın ;
Evde erkek çocuk beslemek enteresan bir deneyim. Normalde vahşi doğada yaşaması gerekiyor ama hayret! evde besliyoruz. İlk başlarda normal insan evladı gibiler ama takriben 2-3 aydan sonra olaylar başlıyor. 2 yaş sonrasını hayal dahi edemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin
Benimki korktuydu zaten teyzesi. Biliyon annesi gibi ürkek ceylanimPiyanolunun sesi çok fena olmaz mı ya
Etikete geldim anne değilim ama etrafımda arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla halı üzerinde antin kuntin olandan kullanıyorlartamda benim sorumun bir bölümü o işte....
halı diye bahsediliyor ama halı değil mübarek oyun salonu.
Ayyyyy ben yicem bu kızı yaaaaOyuncak kesinlikle olsun Kazen bey. Onlar sayesinde bebek vakit geçiriyor. Bizdeki Playgro diye bir marka. Gün içerisinde kendime ait olan yegane yarım saat vakti oyun halısı sayesinde geçirebiliyorum.
Ama duz hali daha dikkatini cekmezki.. ben ikeadan almistim sayilar var uzerine sek sek oynadilar 10 a kadar sayilar ama benim bebeler yasca daha buyuk..dumduz uzerinde birseyler varsa ileri yaslarda ise yarar.. hemde hali fonksyonu yerine getirir..ama gercekten oynasin diyorsaniz simdi daha yatarken sirt ustu sallanan oyuncaklari olan birsey olmali.. diger bi tanesinde cocuk oturuyo onde piyano var.. ama bu 4-5 aylik bebenin oynayacagi sey degil bence.. cocuk oturamaz daha 4-5 ayda 6 aydan sonra dik oturtabilirsiniz diyolar.tamda benim sorumun bir bölümü o işte....
halı diye bahsediliyor ama halı değil mübarek oyun salonu.
Alma merve durmuyorsa gerek yok.Ben almadım zinhar durmayan bir bebe sahibi olarak durmayacağını düşündüm.
Ama duz hali daha dikkatini cekmezki.. ben ikeadan almistim sayilar var uzerine sek sek oynadilar 10 a kadar sayilar ama benim bebeler yasca daha buyuk..dumduz uzerinde birseyler varsa ileri yaslarda ise yarar.. hemde hali fonksyonu yerine getirir..ama gerekten oynasin diyorsaniz simdi daha yatarken sirt ustu sallanan oyuncaklari olan birsey olmali.. diger bi tanesinde cocuk oturuyo onde piyano var.. ama bu 4-5 aylik bebenin oynayacagi sey degil bence.. cocuk oturamaz daha 4-5 ayda 6 aydan sonra dik oturtabilirsiniz diyolar.
Ama birinde varsa 5 dk bir dene olaki ilgisini cekerse direk al seni de rahatlatirBen almadım zinhar durmayan bir bebe sahibi olarak durmayacağını düşündüm.
Almadım ya almam da daha zaten. Emeklesin buyursunAlma merve durmuyorsa gerek yok.
Jes teyzesi bizde senin hayranınızAyyyyy ben yicem bu kızı yaaaa
Ses kesinlikle rahatsız eder. Bebekleri sakinleştiren tek beyaz gürültü dediğimiz anne karnındakine benzer dalga, fön sesi gibi sesler. Bizde başka bir oyuncak var. İlerki aylar için. Kızım onun sesinden şu an korkuyor. Babası bazen kahkaha attığında filan da korkuyor. Oyun halısında piyanoyu ayaklarının dibine koymuşlar. Ama bebek zaten yukardaki nesnelerden heyecan duyup ayaklarını çırpıyor zaten.Piyanolunun sesi çok fena olmaz mı ya