Oyun halısı arıyorum

Hangi oyun halısı?

• Ankete Katılan
    132
duran bebeniz varsa oyalanır elbet.
bizde fisher ınkine benzer vardı seneler evvel pek verim alamadık.

Ben bondigo tekmele oyna almistim ilkine, piyanolu olanlar gibi. ikincide kullandı. Benimkiler seviyordu yarım saat falan oyalaniyorlardi. Şimdi küçük 10 aylık halıyı kaldırdık ama oyuncakları oynuyor hâlâ. Dönmeye başlayinca çok durmuyorlardi içinde ama.

lütfen şu profil notumu da dikkate alın ;

Evde erkek çocuk beslemek enteresan bir deneyim. Normalde vahşi doğada yaşaması gerekiyor ama hayret! evde besliyoruz. İlk başlarda normal insan evladı gibiler ama takriben 2-3 aydan sonra olaylar başlıyor. 2 yaş sonrasını hayal dahi edemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 🧿
Amin 🙏🙏🙏

K Kazen abicim piyanolu olandan hediye gelmişti almayı düşünüyordum iyi ki de almamışım hediye gelmiş kızım korkmuştu sonra diğer oyuncaklarıyla oynadı

lütfen şu profil notumu da dikkate alın ;

Evde erkek çocuk beslemek enteresan bir deneyim. Normalde vahşi doğada yaşaması gerekiyor ama hayret! evde besliyoruz. İlk başlarda normal insan evladı gibiler ama takriben 2-3 aydan sonra olaylar başlıyor. 2 yaş sonrasını hayal dahi edemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 🧿
Amin 🙏🙏🙏
Agauahhaha bende evde vahsi hayvanlar besledigimi kizim
Olduktan sonra anlamistim😐😂😂

Buarada oyun halisi vardi .. sallanan oyuncaklari vardi.. ilk bebe oynadi vakit gecirdi, saatlerce vakit geciremezler zaten.. ama motorik gelisim icin iyi birsey diye biliyorum.. donence cok iyi bebeklere gozleri icin.. sonrada boyle oyuncaklar..

Zaten emeklemeye baslayinca bunlarin yuzune bakmayacaklar😐💞

Son düzenleme:
Gözlemlerime göre kız bebeklerin pek ilgisini çekmiyor. En azından benim kız koyduğum zaman sinirleniyordu 😂
Ama erkek bebekler bayılıyor 😬
Benimkide Bondigoydu 2 çeşidi vardı ikisinden de almıştım. (ikiz bebeler)
Fazla kullanmasalar bile asılan oyuncaklarını çok seviyorlar 👍Onlar için bile alınır.

tamda benim sorumun bir bölümü o işte....

halı diye bahsediliyor ama halı değil mübarek oyun salonu.
Etikete geldim anne değilim ama 🥲 etrafımda arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla halı üzerinde antin kuntin olandan kullanıyorlar :KK70: :KK70:
Çocukların ilgisini çekiyormuş öyle söylüyorlar:spor::dua:
Allah yardımcın olsun abi babalık da zor meslek :dua:

tamda benim sorumun bir bölümü o işte....

halı diye bahsediliyor ama halı değil mübarek oyun salonu.
Ama duz hali daha dikkatini cekmezki.. ben ikeadan almistim sayilar var uzerine sek sek oynadilar 10 a kadar sayilar ama benim bebeler yasca daha buyuk..dumduz uzerinde birseyler varsa ileri yaslarda ise yarar.. hemde hali fonksyonu yerine getirir..ama gercekten oynasin diyorsaniz simdi daha yatarken sirt ustu sallanan oyuncaklari olan birsey olmali.. diger bi tanesinde cocuk oturuyo onde piyano var.. ama bu 4-5 aylik bebenin oynayacagi sey degil bence.. cocuk oturamaz daha 4-5 ayda 6 aydan sonra dik oturtabilirsiniz diyolar.

Ama duz hali daha dikkatini cekmezki.. ben ikeadan almistim sayilar var uzerine sek sek oynadilar 10 a kadar sayilar ama benim bebeler yasca daha buyuk..dumduz uzerinde birseyler varsa ileri yaslarda ise yarar.. hemde hali fonksyonu yerine getirir..ama gerekten oynasin diyorsaniz simdi daha yatarken sirt ustu sallanan oyuncaklari olan birsey olmali.. diger bi tanesinde cocuk oturuyo onde piyano var.. ama bu 4-5 aylik bebenin oynayacagi sey degil bence.. cocuk oturamaz daha 4-5 ayda 6 aydan sonra dik oturtabilirsiniz diyolar.

abla tamamda sen hiç çocukken halının yan tarafındaki desenlerini yol kabul edip üzerinde araba kullanmadın mı? Biz erkeklerin kafa böyle çalışıyor işte : ) 3 aylık bebeğe araba vermek te değişik

Ayyyyy ben yicem bu kızı yaaaa ❤️❤️❤️
Jes teyzesi bizde senin hayranınız 😘
Piyanolunun sesi çok fena olmaz mı ya
Ses kesinlikle rahatsız eder. Bebekleri sakinleştiren tek beyaz gürültü dediğimiz anne karnındakine benzer dalga, fön sesi gibi sesler. Bizde başka bir oyuncak var. İlerki aylar için. Kızım onun sesinden şu an korkuyor. Babası bazen kahkaha attığında filan da korkuyor. Oyun halısında piyanoyu ayaklarının dibine koymuşlar. Ama bebek zaten yukardaki nesnelerden heyecan duyup ayaklarını çırpıyor zaten.

X