Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oyun Grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
208
Diğer
2 yaşında kızım var. Malesef hiç arkadaşımız yok. Kış geliyor malum evde olucaz parka çıkamıycaz. Sizce haftanın belirli günlerinde kreşe oyun grubuna götürmeli miyim?

Teşekkürler....

Son düzenleme:
merhaba canım benimde oğlum var 23aylık bizde gurbette olduğumuz için buralarda kimseyi tanımadığım için oğlum çok yanlız kalıyor yazın yine parka falan götürüyorum ama dediğin gibi kışın parkada gidemiycez bende kreşi düşündüm ama daha çok küçük ama böylede çok sıkılacak çaresiz kaldım off yaa gurbette olmak ne zormuş:ssz:

merhaba canım benimde oğlum var 23aylık bizde gurbette olduğumuz için buralarda kimseyi tanımadığım için oğlum çok yanlız kalıyor yazın yine parka falan götürüyorum ama dediğin gibi kışın parkada gidemiycez bende kreşi düşündüm ama daha çok küçük ama böylede çok sıkılacak çaresiz kaldım off yaa gurbette olmak ne zormuş:ssz:

Evet yazın parkta çocuklar ile çok güzel oynuyordu, iletişimi güzel. Kendisinden büyükler ile de oynuyor....Kışın ne yapıcaz :s ben artık yetemiycem iyice sıkılıcak...Bi yer ile telefonda görüştüm gidip konuşucam bakalım

Bu konularda tecrübem yok ama bence yaşı daha çok küçük.

Bu konularda tecrübem yok ama bence yaşı daha çok küçük.

Evet yaşı küçük ama haftada 1-2 gün günde 1 saat civarı, bende orda olucam bekleme odasında. Amacım sosyalleşmesi yoksa çocuğum bi beni bide babasını görücek kış boyu

Evet yaşı küçük ama haftada 1-2 gün günde 1 saat civarı, bende orda olucam bekleme odasında. Amacım sosyalleşmesi yoksa çocuğum bi beni bide babasını görücek kış boyu

bizimkide öyle bir ben birde babayı görüyor 3gün dışarı çıkmazsak çok huysuz oluyor agresif bir çocuk oluyor
onun için bende gönderme taraftarıyım canım ama senin dediğin gibi günde bikaç saat bende yanında olmak şartıyla
inşallah bulabilirim öyle bi kreş

bizimkide öyle bir ben birde babayı görüyor 3gün dışarı çıkmazsak çok huysuz oluyor agresif bir çocuk oluyor
onun için bende gönderme taraftarıyım canım ama senin dediğin gibi günde bikaç saat bende yanında olmak şartıyla

Ben dün bi yer ile görüştüm haftada 2 gün ikişer saat gidiceğiz sanırım yada hafta 1 gün....Korkum var kışın sık hasta olmasından....Benim kızım 26. ayına giricek maşallah herşeyi çok güzel konuşuyor ama çok çekingen bunu aşsın istiyorum...Kalabalık bi yere girersek zorluk çekiyoruz...İnşallah sende gönlüne göre bi yer bulursun...

Ben dün bi yer ile görüştüm haftada 2 gün ikişer saat gidiceğiz sanırım yada hafta 1 gün....Korkum var kışın sık hasta olmasından....Benim kızım 26. ayına giricek maşallah herşeyi çok güzel konuşuyor ama çok çekingen bunu aşsın istiyorum...Kalabalık bi yere girersek zorluk çekiyoruz...İnşallah sende gönlüne göre bi yer bulursun...

merhaba,
benim de 25 aylık bir kızım var. hafta 3 gün oyun grubu diye başladık ama yarım güne çıktık çünkü okulumuzdan çok memnunuz. Butik hizmet veren birebir ilgili bir kurum. Bence çocuklarınıza fırsat tanıyın. Oyun grubu ile başlayıp okul ile ilişkilerini ölçün. Ama doğru okulu bulmak önemli.
Sevgiler,

merhaba oğlum 28 aylık bende düşünüyorum oyun grubuna vermeyi evde sadece biz yetemiyoruz iş güç derken çocuklarımızı tv bağımlısı yapıcaz ben beylikdüzünde oturuyorum bu civarda oyun grubuna veren memnun kalan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

Merhabalar herkese
Ben de yeni sayılırım buralarda annemden öğrendiğim annelik bilgilerine yenilerini katmak için o forum senin bu forum benim geziyorum bu aralar. ;) 2.5 yaşını bitirdik biz biraz da ablamdan deneyimliyim 8 yaşında yeğenim var, bu oyun grubu konusunda özellikle onun asosyal ve hareket etmeyen bir çocuk oldugundan dolayı erken onlem aldım ben resmen cocuk oturdugu yerde yasıyor.Ben Uskudar'da oturuyorum burda yenı acılan bır merkeze gıdıyoruz adı muzıpo kıds oldukca memnunum anneler kızım burda bızden baska ınsan en onemlısı de yasıtlarını goruyor.Yazın parka çıktık biraz dolaştık ettik ama kış bizi de vurdu bura bizim için güzel çözüm oldu,öneririm sizlere de.Sorucak o kadar çok şeyim var kii :)

Merhaba arkadaslar bende Mart'ta bır kreşe başlatmak ısıtıyorum 2,5 yasında olacak ozaman haftanın 3gunu yarım gün olarak vermek ısıtıyorum sosyalleşme acısından bırde hamıleyım doğumdan önce versem dıyorum kı kardeşim geldı dıye ben okula gıdıyorum demesın 1 ay oncesınden gıtsın alışsın ıstıyorum dogrumu düşünüyorum kafam çok karışık tecrubelerınızı paylaşırsanız çok sevınırım ıyı akşamlar;))

kızlar, bozocum selam,

28 aylık bir oğlum var, hala konuşmuyor, önceden de fazlasıyla içine kapanık bir çocuktu.
10 gündür bir oyun grubuna gönderiyorum ancak konuşulan dil ingilizce...şaka gibi ama Antalya'da Türkçe hizmet veren bir oyun grubu bulamadım:(
bu arada oğlum çekingenliğini attı, geriye konuşma işi kaldı..
ben evde bol bol tekrar ediyorum, onunla oyunlar oynuyorum, masal okuyorum ama yaşıtlarının ve kalabalığın içinde olması çok önemli..
Antalya'da bildiğiniz oyun grubu varsa ve paylaşırsanız sevinirim..
Sevgiler

kızlar, bozocum selam,

28 aylık bir oğlum var, hala konuşmuyor, önceden de fazlasıyla içine kapanık bir çocuktu.
10 gündür bir oyun grubuna gönderiyorum ancak konuşulan dil ingilizce...şaka gibi ama Antalya'da Türkçe hizmet veren bir oyun grubu bulamadım:(
bu arada oğlum çekingenliğini attı, geriye konuşma işi kaldı..
ben evde bol bol tekrar ediyorum, onunla oyunlar oynuyorum, masal okuyorum ama yaşıtlarının ve kalabalığın içinde olması çok önemli..
Antalya'da bildiğiniz oyun grubu varsa ve paylaşırsanız sevinirim..
Sevgiler

Selam canım

Evet kalabalık çok iyi geliyor....Ben başlatmayı düşünüyordum ama bi türlü fırsat olmadı, şehir dışındayız zaten şu ara ama hala istiyorum arkadaşsız olmuyor. Şimdi burada kalabalık ortamda ve çok mutlu...

Selam canım

Evet kalabalık çok iyi geliyor....Ben başlatmayı düşünüyordum ama bi türlü fırsat olmadı, şehir dışındayız zaten şu ara ama hala istiyorum arkadaşsız olmuyor. Şimdi burada kalabalık ortamda ve çok mutlu...

bozocum sevindim mutlu olmasına..
eh bu dönemleri de atlatacağız :)

Tekrar Merhaba ;)
Daha once de yazmıstım ben,baktım benımle benzer durumda olan anneler de varmıs bız memnunuz acıkcası hem ben de cocugumun yanında olabıldıgım ıcın oyun saatlerı ıcerısınde onu ızleyebılyorum ve ayrılık problemı yasamadık bu yuzden ve ınanırmısınız resmen konusması fark ettı dıyebılırım ıstedıgı seyı alamadıgında aglayan cocuk sımdı resmen soz dınlıyor mantıklı acıklamalarıma kulak verıyor en onemlısı de artık cok daha mutlu cocugum bence kesınlıkle boyle bı yere gıdın hatta yok yok buraya gelın,ıstersen bır ınternetten bak ucretsız deneme dersı al ben oyle gıtmıstım www.muzipokids.com bız altunızadedeyız ;))

Bizim bu kış oyun grubu planlarımız malesef olmadı. Kızımın ciğerleri iltihaplandığı için kreşe götürmeye korkuyorum...İnandırıcı gelmemişim ya

merhabalar,

3,5 yaşında kızım var. 2,5 yaşındayken işten ayrıldım onun için. kreş için çok erken olduğunu düşünüyordum. ki hala çok erken olduğunu düşünüyorum. evde sıkıldıkları konusunda haklısınız. fakat kreş için hergün git gellerde çocukları yoruyor bence. düşünsenize 3 yaşında baslıyorsunuz 22 yaşınıza kadar bir okul hayatıdır gidiyor. elk. mühendisiyim ve işimi bıraktım sırf kreşe vermemek için. kıyamadığımdan. tabi diyorsunuzki sıkılmadımı evde kızınız. çok sıkıldı. bu sene eylül ayında ingilizce kursuna basladık. haftada 2 gün 2 saat. hem oyun oynuyor. hem öğreniyor. öğrenmese bile kulak dolgunluğu oluyor onun için. onun dışında evi kreş ortamına çevirdik ve faaliyetler, şarkılar danslar derken geçiyor günlerimiz. imkanınız varsa çocuklarınızı kendiniz büyütün. imkanınız varsa kısa kurslarla eğlenmesini sağlayın. bu günler çok çabuk geçiyor. kıymetini bilin bence :)

Back