Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım benimde oğlum var 23aylık bizde gurbette olduğumuz için buralarda kimseyi tanımadığım için oğlum çok yanlız kalıyor yazın yine parka falan götürüyorum ama dediğin gibi kışın parkada gidemiycez bende kreşi düşündüm ama daha çok küçük ama böylede çok sıkılacak çaresiz kaldım off yaa gurbette olmak ne zormuş![]()
Bu konularda tecrübem yok ama bence yaşı daha çok küçük.
Evet yaşı küçük ama haftada 1-2 gün günde 1 saat civarı, bende orda olucam bekleme odasında. Amacım sosyalleşmesi yoksa çocuğum bi beni bide babasını görücek kış boyu
bizimkide öyle bir ben birde babayı görüyor 3gün dışarı çıkmazsak çok huysuz oluyor agresif bir çocuk oluyor
onun için bende gönderme taraftarıyım canım ama senin dediğin gibi günde bikaç saat bende yanında olmak şartıyla
inşallah bulabilirim öyle bi kreş
bizimkide öyle bir ben birde babayı görüyor 3gün dışarı çıkmazsak çok huysuz oluyor agresif bir çocuk oluyor
onun için bende gönderme taraftarıyım canım ama senin dediğin gibi günde bikaç saat bende yanında olmak şartıyla
inşallah bulabilirim öyle bi kreş
kızlar, bozocum selam,
28 aylık bir oğlum var, hala konuşmuyor, önceden de fazlasıyla içine kapanık bir çocuktu.
10 gündür bir oyun grubuna gönderiyorum ancak konuşulan dil ingilizce...şaka gibi ama Antalya'da Türkçe hizmet veren bir oyun grubu bulamadım
bu arada oğlum çekingenliğini attı, geriye konuşma işi kaldı..
ben evde bol bol tekrar ediyorum, onunla oyunlar oynuyorum, masal okuyorum ama yaşıtlarının ve kalabalığın içinde olması çok önemli..
Antalya'da bildiğiniz oyun grubu varsa ve paylaşırsanız sevinirim..
Sevgiler
Selam canım
Evet kalabalık çok iyi geliyor....Ben başlatmayı düşünüyordum ama bi türlü fırsat olmadı, şehir dışındayız zaten şu ara ama hala istiyorum arkadaşsız olmuyor. Şimdi burada kalabalık ortamda ve çok mutlu...
Bana pek samimi gelmediniz ama hadi neyse....[/QU
Samimi gelmediysem niye yazıyorsun....Zaten 2. üyeliğinmiş