- 29 Temmuz 2023
- 706
- 1.193
- 33
- Konu Sahibi hindistancevizli
Merhabalar kızım 27 aylık ona oyun grubu buldum kreş gibi çok güzel 3 tane öğretmenleri var bir tane de psikolog
Oyun terapisi oyun grupları var 3.500 tl ayda 12 kez haftada 3 kez gidecek
Bugün görüşmeye gittim öğretmeniyle biraz çekimserim birde kızım kreş ortamına alışsın 3 yaşta tuvalet eğitimden sonra tam zamanlı kreşe yollayıp işe başlamak istiyorum şu an prova yapmış olacağız.
Kafe-oyun grubu gibi bir yer çok güzel alanı kızım yaşıtlarıyla vakit geçirirken annelerin bekleme alanı var orada oturabilirim sanıyordum
Öğretmeni siz bırakıp gideceksiniz 2 saat sonra gelir alırsınız burda bekleyemezsiniz deyince bayağı kafamda soru işaretleri oluştu.
Ben orada kafesinde bir şeyler içerken kızımı da rahatça izleyebilecektim en azından tam konuşana kadar çünkü şu an cümle kuracak kadar konuşamıyor ve bezli
Bezli olması da problem dedi öğretmen hanım, ama yine de idare ederiz gerekirse değişiriz altını dedi.
Çok hevesli götürmüştüm hayal kırıklığıyla çıktım.
27 ay yani 2 yaş 3 aylık kızım daha ufak gibi geliyor tek bırakıp gitmek için
Ki biliyorum tuvalet eğitimi olup bu yaşta tam zamanlı kreşe yollayanda vardır
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Ebeveynli gruplarda var ama akşam saati ve otobüs yok oraya gideceğim. Tatil beldesinde yaşıyorum taksi bulmakta imkansız.
Benden bayağı uzak.
Gidip bırakıp geri dönüp tekrar almak bayağı sorun olur
Bilmiyorum değerli arkadaşlar tecrübeli ve çalışan anneler lütfen bana yol gösterir misiniz? Sevgiler
Oyun terapisi oyun grupları var 3.500 tl ayda 12 kez haftada 3 kez gidecek
Bugün görüşmeye gittim öğretmeniyle biraz çekimserim birde kızım kreş ortamına alışsın 3 yaşta tuvalet eğitimden sonra tam zamanlı kreşe yollayıp işe başlamak istiyorum şu an prova yapmış olacağız.
Kafe-oyun grubu gibi bir yer çok güzel alanı kızım yaşıtlarıyla vakit geçirirken annelerin bekleme alanı var orada oturabilirim sanıyordum
Öğretmeni siz bırakıp gideceksiniz 2 saat sonra gelir alırsınız burda bekleyemezsiniz deyince bayağı kafamda soru işaretleri oluştu.
Ben orada kafesinde bir şeyler içerken kızımı da rahatça izleyebilecektim en azından tam konuşana kadar çünkü şu an cümle kuracak kadar konuşamıyor ve bezli
Bezli olması da problem dedi öğretmen hanım, ama yine de idare ederiz gerekirse değişiriz altını dedi.
Çok hevesli götürmüştüm hayal kırıklığıyla çıktım.
27 ay yani 2 yaş 3 aylık kızım daha ufak gibi geliyor tek bırakıp gitmek için
Ki biliyorum tuvalet eğitimi olup bu yaşta tam zamanlı kreşe yollayanda vardır
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Ebeveynli gruplarda var ama akşam saati ve otobüs yok oraya gideceğim. Tatil beldesinde yaşıyorum taksi bulmakta imkansız.
Benden bayağı uzak.
Gidip bırakıp geri dönüp tekrar almak bayağı sorun olur
Bilmiyorum değerli arkadaşlar tecrübeli ve çalışan anneler lütfen bana yol gösterir misiniz? Sevgiler