Oytunu izledikçe eşimden soğudum

Her izlediğimiz videoya inansak timarhanedeydikböyle şeylere inanıp kendinize hayatı zorlastirmayin

Evet ya tvye çıktı diye de bişey sanıp inanıyoruz
Ne diplomasızlar, ağzı iyi laf yapıyor, kendini izlettiriyor diye tvye çıkarıldı bilirkişi olarak. Vaktinde hiçbir uzmanlığı olmayan, psikoloji mezuniyeti bile bulunmayan birini, uzman psikolog diye çıkardılar ve onun tavsiyelerini insanlarla paylaştılar (Dün gibi hatırlarım, kıyamet kopmuştu internetin bir köşesinde). Bunu fark eden kişiler defalarca yazdı ancak üzeri kapatıldı geçildi. Psikologların "Unvanımız korunmuyor" diye ilk ayaklandığı zamanlara denk gelir. Bizim millet çabuk unutuyor böyle şeyleri.

Oytun Bey de, pandemi döneminde "Türklere bir şey olmaz, genetiği sağlam, bulaşmaz, Türk kanı.." vb tadında konuşmuş biridir. Şimdi de ilişki uzmanı mı olmuş? :)

Tv, en son güvenilecek araçlardan biri maalesef bilimsel bilgi edinmek için. Keşke düzgün kullanılabilse, kitleleri eğitebilecek güce sahip ancak böyle kullanılmıyor. Halk neyi izlemeye meyilliyse o servis ediliyor, halk da servis edilene dönüşüyor filan böyle bir döngüsü var. Her ne ise, sadece konuda geçen isim değil, internette-tvde gördüğünüz pek çok "İlişki koçu, psikolog, dr" vb. unvanlı kişiyi hemen otorite sayarak zihnimizin anahtarını teslim etmememiz gerekiyor.

Son düzenleme:
Oytun'u ciddiye alan kadından ben soğurdum .
Yani adam sana işinde olanları anlatmasin mi? Adam yorgunsa ne yapsın bir an önce uyumak istiyordu. Öpse vs vs.is uzayacak uykusuz kalacak.
Bence adamda değil sizde sorun var. Sorunu ya tam olarak biliyorsunuz bunu kendinize itiraf etmiyorsunuz ya da ortada bir sorun yok sadece can sıkıntısından adama sarıyorsunuz. Hangisi?

Ekranda gördüğünüz, sosyal medya da izlediğiniz şeyleri lütfen çok ciddiye almayın . Kendinize kötülük ediyorsunuz .

oytun erbas sadece fareleriyle deney yapsin. Deneysel tipta cok iyi bir profesor olsada diger konulara burnunu sokmasin.

Böyle genel seçer saçma şeylere inanmak doğru değil.
Tuvalete telefonla giden aldatır da diyorlar ben telefonsuz tuvalete girsem yarım bırakıp gider alır işime öyle devam ederim.
aldatmıyorum.

Hanfendiciğim bu bir algı bunun farkında değilsiniz, koca parası ve kaynanayla alakası da vakit bolluğu, düşünecek çok vaktiniz olduğundan saracak yer arıyorsunuz muhtemelen, algı da tam olarak bu sebeple yapılıyor zaten.

Başlığı görünce insan oytunu izledikçe eşinden soğumak şöyle dursun eşine daha bi aşık olur ya benim kocam da böyle boşboğaz ilgi çekmek için saçma konuşan biri olsaydı diye düşündüm:)) tüm genellemeler yanlıştır kocanızı siz daha iyi tanırsınız

Oytun zaten normal değil ona inananlar da normal değil ama bir şey dikkatimi çekiyor son zamanlarda.
Bu erkeklere ne oluyor ya hu? Bir erkek cinsellik istemiyor uzak duruyor vs? Bu nasıl oluyor arkadaş? Benim kocam da çok çalışır ama bizim mi libido fazla acaba? Gece yorgunsa sabah yapın arkadaş. Mis gibi olursunuz aavsbajaak
Sorun varsa gidin doktora niye gitmiyorsunuz? Her şeyin çözümü var arkadaş!

Oytun Erbaş adlı kişiyi dinleyen ve söylediklerine inanan var mı arkadaşlar? Kendisi doktor bile değil. İnsanları yanlış bilgilerle şaşırtan ve hakka giren birisi. Lütfen gerçek doktorları, mesleğini hakkıyla yapan insanları dinleyin. Etraf şarlatan dolu.

Her konu hakkında otoriteymiscesine bilgi beyan eden birini asla ciddiye almam . Kendisi tam bir herbokolog. Tıp doktoru değil miydi ?? Maşallah hem ilişkiler hem psikoloji hem sosyoloji hem ekonomi her b*ktan haberi var YouTube'da kendisinden geçilmiyor onsuz bir video bulmak imkansız. Siz de ciddiye almayın evliliklerde herşey rutine biner normaldir . Aile geçmişinde akıl hastaliginin çok yoğun olduğunu ve kendisinin de bu gruba dahil olduğunu kendi ağzıyla ikrar eden birini ciddiye almayın . Tıp fakültesi bitiriyor olmak her konuda konuşma yetkisi vermiyor.

Ay bir de iliskiler konusunda hakikaten ciddi bir bilgisi, birikimi olan adam, bu yasinda yapayalniz olabilir mi ya? Hani nereden deneyimledin de biliyorsun diye sorarlar adama.

1. oytun malını mı ciddiye alıyorsunuz?
2. biz normal insanlar fiziksel olarak ciddi anlamda yorulduğumuz işlerde çalışıyoruz ünlülerden farklı olarak

Eşiniz izlemiyosa sorun yok

Corona zamanından ne olduğu belliydi o adamın.

Nasıl Doktor olmuş anlayamadım. Lafı sözü dinlenecek bir tip değil Siz de dinlemeyin

Oytun bir suru odulleri olan deneysel tipta cok degerli bir isim. Bir cok soyledigini ciddiye alirim ama tip alaninda. Lutfen bu konulara girmesin o fareleriyle oynasin. Gecen de kurufasulye deki proteinle etteki ayni diyordu. Sacmaladi iyice son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…