- 6 Mart 2024
- 7.043
- 10.596
- 168
- Konu Sahibi balcicegim
-
E biliyorsunuz niye izliyorsunuz? Bu şahıs makalelerini bile kimse yayınlamıyor diye gidip akademik dergi kurdu. Kendi yazıyor kendi yayınlıyor. Gidin yüksek bir yerden atlayın dese atlıycak mısınız? Sizler sayesinde tıklanma alıyorlar. Covid yüzünden ölenlerden de utanmıyor.Evet o adam işte bu
Hahaha canım kusura bakma ama şarlatanlara bakarak kocandan soğuma bence tam tersi sımsıkı sarıl şu an çalışıyosa sizin için çalışıyo durduk yere adama bulaşma kızHayır ama içine kurt düsüyor insanın ya ben cok pimpirikliyim ondan sanırım neyse yarın kocam gelecek durduk yere kendimi doldurmayayım
Oytun çok boş konuşuyor fazla takılma...Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Asperger sendromlu ve otizimli..Oytun erbaş otizmli, sanırım dehb de vardı kendisinde. Konuşurken doğru kelimeleri seçememesi, sosyal ilişkilerinde zayıf olması normal.
Sizin tvde duyduğunuz iki çift lafla aydınlanma yaşadığınızı sanmanız ise anormal.
Ben şunu anlamadım niye durduk yere birini kötülüyor ?Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?