oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kızlarrrrrrrrrrr
bu topiğeher girdiğimde başlığı her okuduğumda (oysakiben her gün kızımsız ve oğlumsuz yaşıyorum )içim bir hoş oluyor
acaba diyorum bizde oğlumuzu kızımızı görecekmiyiz
kızlar yaaaaaaaa
geçe gün eşyalrıma bakıyordum
eşimin bana evlendiğimizin ilk günleri gönderdiği çiçeğin üzerine koyduğu kartı buldum canımız annemize diye bir not var altındada aşkın ve biricik oğlun arık yazıyor(arık bizim doğacak oğlumuzun adıydı)
çok ağladım okuduğumda
birde evlenirken başıma örtükleri al vardı
onuda bebğime yüzüne örtmek için kaldırmıştım(bizde adettir gelinin kırmızı örtüsü bebğinin yüzüne örtülür)katladığım yerlerden solmuş örtüm
bebk bataniyesi ve yorganı vardı görmeye dayanamadım hem ağladım hemde kaldırıp bebği olan birine verdim
allahım yaaaaaaaaaaa
biz neden bunları yaşıyoruz 7 yılık evliliğime neler sığdırdım (tedavi tetkik olarak) allahım bunlar ne zaman bitecek diyorum
bir an önce bitsin
oofffff değil
ooohhhhhhh demek istiyorum
çok şeymi istiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BEN ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM SADECE ANNE OLAM İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:

Haklisin canim .. Hepimiz ayni seyin mücadelesini veriyoruzz..

Ama yapilacak cok fazla sey yok ..

Tedavilerimizi olmak , dua etmek ve SABIRLA beklemekten baska ...

Cogu arkadasimiz hic anne olamiycak miyim derken , simdi evlatlarini büyütme telasindalar ..

Bir gün biz de o kervana karisip gidicez insallah ...

Bebeklerimizi büyütürken arkadan gelenlere dualar edicez ..

teşekkür ederim adaşım :)
benim çevremde de öyle çok örnek varki böyle, ben çalışırken şirketteki arkadaşlar hamile kalmaya karar verdiler ve arka arkaya bir iki ay içinde hepsi hamile kaldı.. şok oldum ve ben hepsinden önce bebek sahibi olmayı planlıyordum şimdi ikinciyi yapanlar var ben hala bi taneye kavuşamadım.
bizim gibi bir sürü ilaç ismi ve tıbbi terim, süreç bilmek zorunda kalmadan pıt diye hamile kalanları görünce isyan edesim geliyor bazen.
29 aralıkta yapıldı transferim bu arada!

arkadaşlarım nasılsınız bakalım
ben kıtaplarımı sipariş verdım
zero limit
düşünce gücüyle tedavi
anneee anne oluyorum
cok iyi gelıyormus arkadasım aldı okuyor
hadi arkadaslar tedavı zamanımız gelıp bebeişlerı kucağımıza alana kadar
pozıtıf tutalım kendımızı
prensestubiş hayırşlı olsun transferın canımm sıkı sıkı tutunsun avatarımdakı gıbı

tedavın hayırlı olsun ınsallh tutunmustur bebısın sana çidocum
pozıtıf ol hiç sıkma canını olumsuz dusunceyı getırme bıle aklına
guzel haberlerını beklıoruz

canım benim ne olur böyle yapma
demesi kolay biliyorum ama kendimizi kahretmemiz hiç bir işe yaramıyor işte...
biz de bundan 4,5 sene önce evlendik.. evlenirken aklımın ucundan geçmezdi böyle bişey yaşayacağım.
önce ilk bir sene korunduk, sonra hadi dedik vaktidir. ben her ay bir umutla beklemeye başladım ha oldu ha olacak diye. yumurtlama günü takibi vs derken bu evliliğimizi de etkilemeye başladı ister istmez cisel hayatımız etkilendi bu durumdan. sonra doktora gittik ege üniversitesine benim tüm tetkiklerim ve muatyenem gayet iyi çıktı sıra eşime geldiğinde doktorun tepkisini hala unutamıyorum. berbat bi yüz ifadesiyle siz çok mu sigara içiyorsunuz çok çok düşük değerleriniz dedi. (eşim sigara hiç içmemiştir alkolda nadir içer) başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki... zaten bazı sorunlarımız vardı bunu da duyunca şok oldum. ama tabi onun üzmemem gerekiyor yine de. ailesine söyledik üzülmeyin allahın yazdığı olur dediler. duruma duyarsız kaldılar ya da bana öyle geldi iyice üzüldüm.
o arada çalıştığım şirket izmirden istanbula taşınacaktı bana da iş teklif ettiler ama tereddütte kaldım gidersem oralarda nasıl bebek doğururdum kime bırakırdım. ve ben teklifi kabul etmedim işimden ayrıldım.(teklifi kabul edip istanbula giden arkadaşlardan 4 ünün orda bebeği oldu! )
bu arada eşimin işi nedeniyle yükselmesi için tayin istemesi gerekiyordu muğla dalyana tayin istedik ve iki senedir buradayız. evim arkadaşlarım düzenim herşeyim değişti. artık işsiz bir ev hanımıyım.. bu arada eşimin ailesiyle sorunlarımız oldu.. maddi kayıplarımız oldu.. eşim varikosel ameliyatı oldu ama sonuçlar normale dönmedi. 6 ay bekledik sonra izmirde bi profesöre aşılama yaptırdık. aşılama yapıldığı gün sinirlerimi bozacak bir sürü şey oldu eşimin annesi akrabalarını (özellikle sinirlerimi bozan, şimdi ikinci bebeğini dünyaya getirmiş benimle boyna aşık atan kuzen eşi) yemeğe davet etti benim yatmam gerekirken dinlenemedim. neyse tutmadı neticede.
aradan 10 ay geçti tüp bebek işine soyunduk. bu arada polip tespit etti doktorum önce polip alındı bir operasyonla. eşim bankacı olduğu için özel sağlık sigortası tüp bebek masraflarının bir kısmını karşılıyor dediler aylarca rapor için bekledik, yazışmalar vs.vs.. nihayetinde tüp bebek işlemlerine başladık ve 29 aralıkta transferim yapıldı. ama bu arada 19 gün kayınvalidemlerde kaldık ve yumurta toplama gününün akşamında yine o şahıs geldi, eşimle tartıştık, iş büyüdü aile işin içine girdi, boşanmanın eşiğinden döndük... yani benim bütün sinirler iflas... transferin ertesi günü evimize dalyana döndük akşam bir de ne göreyim eşimin kardeşi (ki aramızda en ufak bir sorun yoktu ve onu çok severdim) facebook da yazdığım bişeyi yanlış anlayıp, üzerine alınıp olmadık şeyler yazmış ve beni arkadaşlarıma mahçup etmiş ( ağladım... ağladım kendime gelemedim. ne varki eşim hep benim yanımdaydı. bu seferden de çok umutlu olamıyorum bu durumda...

yani senin anlayacağın ben o çift çizgiyi göreceğim ve eşime sürpriz yapacağım, hrekesin mutlu olup bizi tebrik edeceği günü tatlı tatlı hayal ederken hiç umulmadık şeyler geldi başıma... allah beterinden saklasın canım, unutmayalım beterin beteri var, sakin olamaya çalışmaktan başka ne yapabiliriz ki

canım biliyormusun ben eşimin ailesiyle ilgil yaptıklarıyla ilği şeyler yazmıyorum konuşmuyorda bana neler yaptılar düğünüm olduğu gün başladı ve hiç bitmedi ama artık onları önemsememeyi öğrendim
benim evlendiğim gün eşimin ailesi kavga çıkartıp düğünümü berbat ettiler ve ondan sonrada sorunalr devam etti ve benim eşim ailesiyle hep aramızda kaldı hiç bir zaman onlarada banada herkes yerini bilsindemedi
kayın validem her defasında oğlunu kenara çekip çekip sen bu kadını boşarsan çocuğun olur diye baskılar ayptı bizim ilk tedvaimizde oğlumun parasını boşa harcıyorsun diye neler söyledi kaynım hiç bir sebep yokken allah sana evlat nasip etmesindedi
2007 yılına kadar bu sorunlar hiç bitmedi benim eşim iflas etti 2007 yılında çok fazla borçlandı vede üzerine çok ciddi kaza yaptı ölümden döndü ama eşimin alesinden tek bir kişi bile gelmedi sormadı ve ne zor günlerdi o günler
ben şimdi eşmin alisiye görüşmüyorum bana bunlar yapanlarla konuşmuyorum
görüşmüyorum 5 kez tüp bebk yaptırdım son 2 tedavimi anne karşıladı destek oldu
ama onlar eşime ne haliniz varsa göründediler sırt çevirdiler biz biracık topalndık eşim iş buldu çalışmaya başladı şimi eşimle dışarda görüşyolar
ama ben bunalrın hiç birini umursamıyorumartık çünkibenim yeterikadar derdim var

Ooooofff offff
Çok zor gerçekten... neden aileler yeteri kadar derdimiz yokmuş gibi bir de kendi kaprisleriyle böyle bizi üzüp dururlar anlamam ki (
üzdükleri kendi çocukları kendi canları onlara nasıl kıyıyorlar.
allah akıl fikir versin...
bu arada benim tedavimin ilk günü annemlerin ankarada evleri yandı, babamın üzüntüden gözünün biri görmez oldu. şimdi ameliyat olacak ... onu da atlamışım...

Ya bu kouları açmakla iyi etmedik galiba... dertleri paylaşmak hafifletiyormu yoksa daha bir depreştiriyormu ben çözemedim bu işi (
ama senin herşeyi, herkesi bi kenara bırakıp bebeğine kavuşmanı çoook istiyorum

canım bunlar anlata bildiklerim burada yazabildiklerim dahasıda var
ama ben hiççççççççççç
umursamiyorum çünki onlarda beni umursamadılar dertlerimi sıkıntılarımı
şimdi benimde tek derdim bebğim o gelse herşey dahada güzel olacak
biliyorum hepimiizn evi güzeleşecek bu sorunlar daha kolay aşılacak

kızlar akapunkturun birçok derde iyi geldiğğiini v gebelik öncesi akapunkturun hamile kalma şansını yüzde elli arttırdığı söleniyor isterseniz bir araştırın

Günaydın kızlar. Bebişimle ilk gecemi geçirdim. Biraz zor ve ağrılı oldu ama olsun. Yeterki tutunsun ben herşeye razıyım.

oyyyyyy oyyyyyyyyyyy hayırlı olsun hep seninle olsun dinlen bol bol
inşş sımsıkı tutunsun annesine

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…