oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

cok guzel olmus yumurtaların maaşallah canımm
kaç tane embriyon oldu ınsallh hepsı döllenmiştir
1 tanemı koyacaklar 2.denemmiydi canım
hayırlısı olsun ınsallh

hepımız bırbırımızı anlıyoruz canımm yasadıklarımız cok zor ımtıhanımız cok zor ama senın yumurtan esının spermı varsa bı sekılde olucak evet belkı cok ugrastıracak ama olacak ya erken menopaza gırseydın rezervın ıııce azalsaydı esinde azosperm olsa amelıyatla bıle sperm bulunamasa..cok sukur halımıze cnm bende cok uzluorum hep ruyalarımda bebek goruorum uyanıorum yıne rahmım bomboşş ama bır gun mutlaka olacak dıorum sende uzme kendını bol bol dua et sabır dıle rabbımden
canımm sne naaptınn bebeişin cınsıyetı bellı oldumu sağlıcakla kucağına alırsın ınsallh
iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrr

iyi pazarlar canımm napıosun bakalımm burda kapalı bır hava var havada buz gıbı:))

canım iyim çok şükür
burada hava açık ama

sağol canım ben daha gitmedim doktora bu ayki özel randevum 14 ocakta sigorta ise 24 ocakta hayatım inşallah hepimiz sağ sağlim birer yavru sahibi oluruz inşallah

16 yumurtam toplanmıştı haber geldi 5 tane iyi kalitede embriyom olmuş. Eğer sorun olmazsa yarın transferim var. Sanırım tek koyacaklar. Benim ikinci denemem. Çok dua ediyorum. İki tane koysunlar diye. En azından biri giderse diğeri kalır anneciğinle. Tamam söz bu sefer test yapmak yok. :)

canım zaten hergün şükrediyorum rabbime.neyapayım benim hayat sınavımda buda varmış diyorum.sadece kendim için degil hepimiz için dua ediyorum.çünkü bizi bizden başka kimse anlayamaz.anlıyoruz derler ama anlamazlar nasıl bi duygu oldugunu.bende rüyamda görmüştüm bikere dogum hanedeyim dogum yapacakmışım o an bi ses geldi hz.ömerin sesiymiş.ses diyorduki senin oglun olacak adı ömer olacak diyordu.sonra oglum oluyordu ve ben onu kokluyordum ömerim diye.sonra uyandım ellerim bomboş.keşke rüya olmasaydı

BEBİŞİN SIMSIKI TUTUNSUN SANA 9 AY BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÜZEL HABERLER ALIRIZ

Allah bu sefer yüzüne baksın inşallah hem sonra da o dondurulmuşlarla kardeş yaparsın bi sürü bi sürüü

ayyyyyyyyyy çok iyi çok iyi bak rabbim bu sefer güzel şeler gösteriyo inşallah sonuda güzel olacak inşallah 2 tane koyarlar ama özlem hanım bana 2 denemede 1 tane 3. denemede 2 veya daha fazla konuyo felan demişti ama inşallah 2 koyarlar en azından şansın daha çok olur hadi duacınım canım :)))))))))))) mutlaka bana yaz sonucu ölürüm burda ben yoksa meraktan

Kızlar ben de kader arkadaşınızım...

tüp bebek aşamalarını atlattım, tutup tutmadığı 8 ocakta belli olacak...
çok zor şu yaşadıklarımız, yaşamayanın anlayacağı şeyler değil...
Allah hepimize sabırlar versin ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Tutunma kanaması mı ( Ben de olmadı kanama (

çok haklısın cnm neler neler yaşayıp öğreniyoruz ben mesela 2010 senesine kadar tüp bebek işleminin bu kadar zor olacağı aklımın ucundan geçmezdi...geçmezdiyi bırak tüp bebekle evlad sahibi olacağımın aklıma gelmezdi bile ama tabi bu bizim bi sınavımız ve inş Allahında izniyle bu sınavı en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz..rabbim mücadelemizin emeklerini verir inş...

amin canım inşallah bebişine kavuşursun 8 ocakta

herkezde aynı şey olacak diye bi şey yok sen içini ferak tut hayırlı olsun kaç tane konuldu kaçıncı denemen

teşekkür ederim :)

benim ilk denemem, 33 yaşında olduğum için 1 tane konuldu... cumartesi belli olacak sonuç, çok ama çok gerginim !! çok stres yaşadım bu aralar o yüzden biraz ümidim kırılıyor

teşekkür ederim :)

benim ilk denemem, 33 yaşında olduğum için 1 tane konuldu... cumartesi belli olacak sonuç, çok ama çok gerginim !! çok stres yaşadım bu aralar o yüzden biraz ümidim kırılıyor

canım hiç gerilme hepimiz geriliyoruz ama ne yapalım başa gelen çekilir biraz önce amcamın kızı geldi hamileymiş 2.bebeği aramızda 3 gün var bak onun 2.bebeği olacak nasip olursa bende çok üzülürüm ama yapacak bişey yok ben şimdi 2.denemem olacak çalışıyorum şirket elemanıyım nasıl gidip geleceğim bilmiyorum çok zor oluyor çıkıp bugün konuşacağım bakalım nasıl tebki alacağım daha başlamadan stres yani 5.gün mü konuldu blastokist

canım.......yanlız değilsin aynı şeyleri belki daha fazlasını yaşadık eşimle evliliğimizin 5.ayında başladı bizim serüvenimiz eşimde varikosel vardı çift taraflı ameliyatlar testler falan filan derken 3 aşılama üç tüp bebek,ikiz bebeklerimi kaybettikten sonra kızıma kavuştum inşallah sende bu mücadelenin sonunda bebeğine veya bebeklerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…