oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kuzum ben kimseye kırgın kızgın değilim çok da üzüldüm.. Bin kere de özür diledim başka napabilirim ki:26:

bebişim biliyorum
ben umudumsununda iyi hiyetli olduğunu biliyorum
lütfen konuşmayalı yaşanmış sayalın dün akşamı

gelirim diyorsun gelmiyorsun

ayy sorma kusum yaa meğer b utun komsular bırı tasınsında ona oturmya gıdelım dıye beklerlermıs
her gun bırı gelıo hoşgeldın demeye sağolsunlarda yahu ev yerleştırıoz ınsan kendısı cağırır
kutulardan tabak canak cıkarıorum:)))))gııtıler şukurde gelebıldım

ayyyyyyyyyyy canm gelimmi yardıma seni yodularmııııııııııı?dur ben onları döverim

hah tamam bi kere yaptın ya gerisi gelir artık.. zaten kaç gün kaldı bir daha elini sürmiyceksin o iğnelere bitti bu iş bu sefer tamam :)))

ayyyyyyyyyyy canm gelimmi yardıma seni yodularmııııııııııı?dur ben onları döverim

gözlerının içine baktık gitsınler dıyee yaa bugun gun boyu kosturduk hala ınternet baglanamadı bu komsudan çalıntı gırdığım baglantı kımden cekıosa bıyerden cekıo kablosuz:))))
ve sadece yatak odasında cekıo

bebişim biliyorum
ben umudumsununda iyi hiyetli olduğunu biliyorum
lütfen konuşmayalı yaşanmış sayalın dün akşamı

yooo aramızda bir tane bile kötü düşünen insan yok eminim.. ama hem dün hem bugün çok dil döktüm biraz kendi haline bırakalım eğer isterse döner elbet.. benim dualarım onunla :))

hah tamam bi kere yaptın ya gerisi gelir artık.. zaten kaç gün kaldı bir daha elini sürmiyceksin o iğnelere bitti bu iş bu sefer tamam :)))

ayy canım inşallah yaa ben iğne yemeğe bişey demıorum dayanırım acısı fılanda dert değilde
olmayınca üzülüo ınsan işte rabbım görsün sıkıntımızı yaa valla acısın bize:))))

canım yaaaaaaaa
zordur ev taşı yerleştir

offfffffff ya zaten bağlanması 10 gün sürüyormuş

ya diyorum ya şimdi bana doktor dese ayşe iğneler yetmez git bi eşek bul kendini ona teptir, eşek tepince olur çocuğun dese razıyım daaa :)))
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

ya diyorum ya şimdi bana doktor dese ayşe iğneler yetmez git bi eşek bul kendini ona teptir, eşek tepince olur çocuğun dese razıyım daaa :)))
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

:))))))ayy allah seniii yaa
bende eşim sigarayı bıramıodu dr bıkar demişti
bende dedımkı dr bana bişeyı yapma yada yap dede mesela
eşek b..ku ye dese yerim dıodumm
sen nıye yapmıosun dıodum
demek yalnız değilmişim
ahahahha allah da senı guldursun cok güldüm hee

hahhaaa geçen sefer iğneleri olurken ha bire kontrole çağırıyor ya kusura bakma dedi doktor bu iş biraz zahmetli.. dedim hocam 9 ay şu kapıda yatacaksın deseniz yatarım.. adam da güldü yok dedi git evinde yat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…