oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bebğim sen transferine kadar ayetel kürsü istiyorsan tefrici dışında okuruz zaten 313 tanecik

kım ne ıstıosa aslında onu okusun ıstıorum ama tek sartım gönülden okuyacaksak okuyalım
kımse mecbur değil tabıkı ama dıorumya ben cok dua ettım bu gune kadar olmadı
belkı ıcınızden bırnın benım ıcın ettiği dua kabul olur:))))))
bu arada kimse yok yine herkes onlıne da burda değil bende gideyim kıslar kendı kendıen yazıorum cok öptumm hepınızı dualrınız içinn şimdiden allah razı olsunn öptümm hepınızı

canım zaten bu seferki bizim deneme amaçlı olacak biz değerlerde çok kararsız kaldık bu sefer değerlere bakılacak sonra yolumuzu çizeceğiz bakalım kısmetse ankaraya gitmeyi düşünüyoruz olmazsa işte umudum yok diyorum ya bir boşlukdayım şuanda dolduramıyorum şu bir ay bi geçseydi bende boşluğumdan kurtulsaydım çok rahatlayacam inanın

ay umut sende yapma lütfen kimse yok deme zaten diğer arkadaşımız kırıldı kendisiyle konuşmak istemediğimizi düşünmüş burdaki yazıları okumuş yanlış anlamış küstü bize alındı bide sen yapma bi msj at nolcak sen olmasan biz seana mj atıyoz ya ayşe ya ben çağırıyoz seni neden böle yaapıyosun

Canım iğne oluyorum ben jel değil

nurcancım aramadım valla doktoru eşimde ara diye ısrar etti ama ne bileyim aramak içimden gelmedi sizlere sorayım dedim

gülüm bizim bildiğimiz herzaman hurafedir sen doktoruna bak kocan doğru demiş yarın ara bi sor en kötü ihtimalle bişi olmaz der normal der ama için rahat eder canım

saol nurcancım :)

NE bu böyle çocuk gibi saçmasapan küsülürmü yaa kim nerde isterse orada yazar dimi ama

ne okuyacağız umut için karar verildimi?

Son düzenleme:
kıııızzz noluuuuoo
annem reytıng artın dıyemıı yapıosunuz kızzz annem ne alınmasıı
:)kocicşimle atıstım dedımya lnete gırıom dıye kımsede olyınca cıkamda herıfın gonlunu eyleyem dedım
yokk kıslarr yaa askolsun ben kendı elelrımnen yolladım sızı olurmuu heççç:)
ayy msj geldı özelden girim kıslar bıde bana uzulmesınler dedım:))))

saol nurcancım :)

NE bu asma böyle çocuk gibi küsülürmü yaa kim nerde isterse orada yazar dimi ama

ne okuyacağız umut için karar verildimi?

ya aslında yazdığıımız kötü bişi yok ama arkadaşımız kırıldı diye üzülüyoruz okadar şey paylaştık birbirimizi tanıyoruz artık okadarcık yani ben öle düşünüyodum ama kırdık farketmedende olsa

canım tefriciye okıcaz sen biliyomusun

ya ne bilim yazmışın kimse yok çıkim diye zaten diğer topicdeki arkadaş senle konuştuk diye yalış anlamış senle konuşmak istiyoz ama onla idare ediyomuşuz gibi algılamış zaten moralimiz bozuk sende böle diyince sana kızdım dedim bizmi yanlış yapıyoz biyerde

bilmiyorum ama bulur okurum kaç tane okuyosunuz bence ayetel kürsi ve yasin okusdak daha iyi

ayy nolurr olurmu sey ben kesınlıkle alınmam kıs benım sinirler çelikten olmus artıkın:)))
hem alıncak bişi yokki bundaa ben anlayamadım kıslarr yaa
hem nurcancım sen ıkı can tasıosun üzme kendını oyle herseye
duaya gelınce kıslar dediğim gibi yaa hanii sayı fılan cok doğru değilmiş sayıyla okumak
gönulden edılsın yeter benım ıcın tamam mı kuşumm

tamam yaaa ortalığa ben ettim ben temizlerim umudumsunu barıştırırım yarın biraz kızgınlığı geçsin bana kırılmış belli
hadi annem tefriciyeyi paylaşalım haftaya ptesiye kadar bitirelim de ptesi başkasına okunacaktı..

sen bişey yazmadın ki ben yazdım bana alındı..
hadi üzülme sen bak umutta gelmiş sen onun duasını ayarla komtanım :)))

tamam miranda okıcanmı sen biliyonmu ona göre dağıtayım bide ayşe ben diğer topiğe bidaha girmeyi düşünmüyorum umudumsunun tefriciyeyi takip etsene zaten bitek hilbay var 500 nazemir var 250 bitek ceylinden haber alamadık ondada 500 vardı okumayan olursa bana söle ben tamamliyoim

boş ver geçelim o konuyu senle alaklı değil ben sana patladım özür
canım bu tefriciye sayılı oluyo özelliği zaten tam sayıda okumak yani normal dua gibi değil ama derseniz yasin okualım tamam

ayyy şimdi anladımm bende dıorum benımı alındı sandılar, alınan kısı benım zannettım
olabılır kusum ya belkı arkadas hassas zamanındadır oluyo hepımıze bazen hiç
umursamayız dediğimiz seyler bazı zamanlarda uzebılıo..
bende yazdığım msjı kaç kere okudum kız ne yazdımda alındım sandılar dıye
yaa kociş suratını görmuoz yok bılmem ne dedi şimdide oturma odasında yatıo sanırım
hıhhhh naparsa yapsınn benım tek eğlencem sizsiniz zaten yenı tasındık kımseyıde tanımom ınsan yuzu gormuom surda 1 saat sızle konusmam batıo adama:)))

tamam canım merak etme sen..sen de inat etme yaa gelirsin biaz yatışsın ortalık.. hem sana değil bana bozulmuş o..
ya neyse canlar uykum geldi benim ilaçlar sersem etti yatayım bari..
öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…