- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.401
bebğim sen transferine kadar ayetel kürsü istiyorsan tefrici dışında okuruz zaten 313 tanecik
canım sperm sayınız 15 mılyo ve ustu yada ılerı hızlı %25 ve ustu değilse hiç uğrasma derım aşılamayla bı daha olurda bu kez ınsallah
ama bıdahayaa bence hiç uğrasma cunku aşılamanın tek farkı ne bılıomusun srvıksı atlıo spermler dırek rahme verılıo ama zaten buyuk ıhtımalle bızım spermler ordan ılerıye gıdıp tuplerı bulamıo
ne kadardır denıosunuz normal yoldan yanı 5 yıllık evlısınız bence daha fazla zaman kaybetmeyın
senınde yumurta rezervine baktır canım emın ol kafan rahat olsun
cunku emın ol tup bbek bıle artık çözum değil yaa bakasana denıoruz onla bıle sans %35 tek embriyoda
aşılamada ise %5 artırıo doğal yoldan olan sansı
karar tabıkı senın bu kez dene ama olmazsa bence aşılama sadece trawmatıze edıo ınsanı
kım ne ıstıosa aslında onu okusun ıstıorum ama tek sartım gönülden okuyacaksak okuyalım
kımse mecbur değil tabıkı ama dıorumya ben cok dua ettım bu gune kadar olmadı
belkı ıcınızden bırnın benım ıcın ettiği dua kabul olur:))))))
bu arada kimse yok yine herkes onlıne da burda değil bende gideyim kıslar kendı kendıen yazıorum cok öptumm hepınızı dualrınız içinn şimdiden allah razı olsunn öptümm hepınızı
Canım iğne oluyorum ben jel değil
nurcancım aramadım valla doktoru eşimde ara diye ısrar etti ama ne bileyim aramak içimden gelmedi sizlere sorayım dedim
valla yemin edecem girmicem şu siteye böle giderse bu gece ne böle yaaaaaaaaaaa herkez alınıyo
kızma sen anne kuş.. ben alınmam sana napalım küstürdüm barıştırırım da.. üsülme sen..
umut kırılmamıştır merak etme sen..
saol nurcancım :)
NE bu asma böyle çocuk gibi küsülürmü yaa kim nerde isterse orada yazar dimi ama
ne okuyacağız umut için karar verildimi?
valla varya bütün neşem şeyim kaçtı iyice ya bukadar alıncanı bilsem valla bişi yazmazdım yemin ederim
kıııızzz noluuuuoo
annem reytıng artın dıyemıı yapıosunuz kızzz annem ne alınmasıı
:)kocicşimle atıstım dedımya lnete gırıom dıye kımsede olyınca cıkamda herıfın gonlunu eyleyem dedım
yokk kıslarr yaa askolsun ben kendı elelrımnen yolladım sızı olurmuu heççç:)
ayy msj geldı özelden girim kıslar bıde bana uzulmesınler dedım:))))
ya aslında yazdığıımız kötü bişi yok ama arkadaşımız kırıldı diye üzülüyoruz okadar şey paylaştık birbirimizi tanıyoruz artık okadarcık yani ben öle düşünüyodum ama kırdık farketmedende olsa
canım tefriciye okıcaz sen biliyomusun
ya aslında yazdığıımız kötü bişi yok ama arkadaşımız kırıldı diye üzülüyoruz okadar şey paylaştık birbirimizi tanıyoruz artık okadarcık yani ben öle düşünüyodum ama kırdık farketmedende olsa
canım tefriciye okıcaz sen biliyomusun
sen bişey yazmadın ki ben yazdım bana alındı..
hadi üzülme sen bak umutta gelmiş sen onun duasını ayarla komtanım :)))
boş ver geçelim o konuyu senle alaklı değil ben sana patladım özürayy nolurr olurmu sey ben kesınlıkle alınmam kıs benım sinirler çelikten olmus artıkın:)))
hem alıncak bişi yokki bundaa ben anlayamadım kıslarr yaa
hem nurcancım sen ıkı can tasıosun üzme kendını oyle herseye
duaya gelınce kıslar dediğim gibi yaa hanii sayı fılan cok doğru değilmiş sayıyla okumak
gönulden edılsın yeter benım ıcın tamam mı kuşumm
bilmiyorum ama bulur okurum kaç tane okuyosunuz bence ayetel kürsi ve yasin okusdak daha iyi
ya ne bilim yazmışın kimse yok çıkim diye zaten diğer topicdeki arkadaş senle konuştuk diye yalış anlamış senle konuşmak istiyoz ama onla idare ediyomuşuz gibi algılamış zaten moralimiz bozuk sende böle diyince sana kızdım dedim bizmi yanlış yapıyoz biyerde
tamam miranda okıcanmı sen biliyonmu ona göre dağıtayım bide ayşe ben diğer topiğe bidaha girmeyi düşünmüyorum umudumsunun tefriciyeyi takip etsene zaten bitek hilbay var 500 nazemir var 250 bitek ceylinden haber alamadık ondada 500 vardı okumayan olursa bana söle ben tamamliyoim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?