oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yok hayatım hepimiz aynı şeyi yazmışız ama alıncanı sanmazdım

canım kocanıda boşlama kız bizim yüzümüzden yazık abime sen bize bakma biz adamla yatağı ayırmışız yan yana otursak nolcak :)))))))))))) yazık adama alışmış o ilgiye kırılıyodur
tamam canım merak etme sen..sen de inat etme yaa gelirsin biaz yatışsın ortalık.. hem sana değil bana bozulmuş o..
ya neyse canlar uykum geldi benim ilaçlar sersem etti yatayım bari..
öptüm sizi..

tamam canım yat sen Allah rahatlık versin

gider sarılırım şimddiii yaa bu varya coocuk olsa onlarıda kıskanır
kesııınn dıodu zatenn kıskanırım dıyee:))))

niye kız biz diğer topicde hep okuyoduk azımızmı aşıncak yeterki Allahım kabul etsin

canım tamamlayamayanlar bana soylesın ben tamamlarımm yaa
olurya cnm yaaa çalısanlar var tedavıde olanlar
yeterkı farklı ağızlardan olsun benım okumadığım dua
kalmadı ne duyduysam okudum ama olmadı bu gune kadar
uykuda yolculukta ne zaman kendımle kalmıssam okudum
arkasına burdan tanıdıklaımı ekleyerek
kendım ıcın olmadı sımdıye kadar
ınsallah bu kez bırımızden bırının duası kabul olur en azından amınn

canım kabul olmuştur duan mutlaka ama bu dünyada ama diğerinde kabul olmayan dua yokmuş belki hayırlı zaman değildi okuruz duayı sorun etme hangimiz bitirirse öbürüne yardım eder ben hızlı okuyom çalışmıyomda 2500 ü ben 2 günd okurum yarn başlarım öbürgün gece biter zaten

kıskanır bak benimki 2 hamileliğimdede kıskandı bebek olunca nasıl ilgilencenm diyom uyutursun yanıma gelirin bişi olmaz diyo kesin kıskanır seninkiyle benimkinin huylar aynı

aynen oyle yaa emzırıosun dıyede kıskanır varya cok sıksık beslemek gerekıoya ılk aylarda
ayy benımkı lohusa bunalımına gırer benden oncee:))

aynen oyle yaa emzırıosun dıyede kıskanır varya cok sıksık beslemek gerekıoya ılk aylarda
ayy benımkı lohusa bunalımına gırer benden oncee:))

ben hamileyimya sözde siporda sakatlandı benimki topallıyo mızardanıyo doktora gittik bişi olduğundan diyil heeeeeeee naz yapıyo ben hamileyimya bebekle değill onla ilgileniyim diye ben bebekle konuşuyom hemen gelip oda konuşuyo :)))))))) bu arada özelden adını yazda adınla okuyalım sakıncası yoksa tabi sölemek istemezsen nickle okuyalım

evet bazende oyle dusnuorum belkı kabul olmusturda zamanı gelmemıstır dıorum
ben abdest alayımda oyle okuyayım onu
reglıyken dua okunuo ama benım ıcıme cok siınmıo okumak
biiti gibi zaten
yaa okadar kısa suruosa ben kendımde 4444 kez okuyayaım
opudan sonrada ayrıyaten

iyi geceler hanımlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…