- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.421
yok hayatım hepimiz aynı şeyi yazmışız ama alıncanı sanmazdımtamam yaaa ortalığa ben ettim ben temizlerim umudumsunu barıştırırım yarın biraz kızgınlığı geçsin bana kırılmış belli
hadi annem tefriciyeyi paylaşalım haftaya ptesiye kadar bitirelim de ptesi başkasına okunacaktı..
canım kocanıda boşlama kız bizim yüzümüzden yazık abime sen bize bakma biz adamla yatağı ayırmışız yan yana otursak nolcak :)))))))))))) yazık adama alışmış o ilgiye kırılıyodurayyy şimdi anladımm bende dıorum benımı alındı sandılar, alınan kısı benım zannettım
olabılır kusum ya belkı arkadas hassas zamanındadır oluyo hepımıze bazen hiç
umursamayız dediğimiz seyler bazı zamanlarda uzebılıo..
bende yazdığım msjı kaç kere okudum kız ne yazdımda alındım sandılar dıye
yaa kociş suratını görmuoz yok bılmem ne dedi şimdide oturma odasında yatıo sanırım
hıhhhhnaparsa yapsınn benım tek eğlencem sizsiniz zaten yenı tasındık kımseyıde tanımom ınsan yuzu gormuom surda 1 saat sızle konusmam batıo adama:)))
tamam canım merak etme sen..sen de inat etme yaa gelirsin biaz yatışsın ortalık.. hem sana değil bana bozulmuş o..
ya neyse canlar uykum geldi benim ilaçlar sersem etti yatayım bari..
öptüm sizi..
canım bu dua muradının kabulü için tam 4444 tane okunuyo ne eksik ne fazla olmıcak abdestsiz kende adet kende okunuyo
canım tefriciye ıcın yeterlı kısı bulamayabılırız
kaç kişiyiskı ayşe,nurcan,ben miranda yeter değilmi
ben tefriciyeyi dağıtayımmı umut yoksa başka bişi mi okuyalım bişi de
tefrıcıye okunsun cok ısterım murat duasıda 5 kısıyız bıtıremeyebılırz
cok gelmesın kusum bılemedım şimdi
evet ya sen napacan kişiyo okurmusunuz söle sen:)))))))))))))))))))))))))
yaa ben okurum taatlımdaa hanı kımseye zor gelmesın
diye dıorum canımm:))))
tamam ben dağıtıyom
nurcan 2500
umut 500
yeter 500
ayşe 500
miranda 444
okunacak sayılar
ayyy şimdi bana duamı okunuo hiç daha once okunmamaıstı bu
benım ılk duam olacak allah razı olsun kıslar ınsallah rabbım kabul eder
ayy cok duygulandmı şimdi ne diiceemı bılemedım
canım kocanıda boşlama kız bizim yüzümüzden yazık abime sen bize bakma biz adamla yatağı ayırmışız yan yana otursak nolcak :)))))))))))) yazık adama alışmış o ilgiye kırılıyodur
tamam canım yat sen Allah rahatlık versin
gider sarılırım şimddiii yaa bu varya coocuk olsa onlarıda kıskanır
kesııınn dıodu zatenn kıskanırım dıyee:))))
niye kız biz diğer topicde hep okuyoduk azımızmı aşıncak yeterki Allahım kabul etsin
canım tamamlayamayanlar bana soylesın ben tamamlarımm yaa
olurya cnm yaaa çalısanlar var tedavıde olanlar
yeterkı farklı ağızlardan olsun benım okumadığım dua
kalmadı ne duyduysam okudum ama olmadı bu gune kadar
uykuda yolculukta ne zaman kendımle kalmıssam okudum
arkasına burdan tanıdıklaımı ekleyerek
kendım ıcın olmadı sımdıye kadar
ınsallah bu kez bırımızden bırının duası kabul olur en azından amınn
kıskanır bak benimki 2 hamileliğimdede kıskandı bebek olunca nasıl ilgilencenm diyom uyutursun yanıma gelirin bişi olmaz diyo kesin kıskanır seninkiyle benimkinin huylar aynı
aynen oyle yaa emzırıosun dıyede kıskanır varya cok sıksık beslemek gerekıoya ılk aylarda
ayy benımkı lohusa bunalımına gırer benden oncee:))
canım kabul olmuştur duan mutlaka ama bu dünyada ama diğerinde kabul olmayan dua yokmuş belki hayırlı zaman değildi okuruz duayı sorun etme hangimiz bitirirse öbürüne yardım eder ben hızlı okuyom çalışmıyomda 2500 ü ben 2 günd okurum yarn başlarım öbürgün gece biter zaten
ben hamileyimya sözde siporda sakatlandı benimki topallıyo mızardanıyo doktora gittik bişi olduğundan diyil heeeeeeee naz yapıyo ben hamileyimya bebekle değill onla ilgileniyim diye ben bebekle konuşuyom hemen gelip oda konuşuyo :)))))))) bu arada özelden adını yazda adınla okuyalım sakıncası yoksa tabi sölemek istemezsen nickle okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?