oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bencde ama umudumsun orda

tatlım ben dün dedim sanada okuruz diye yasin ayetel kürsü felan sizden ses çıkmadı sallamıyonuzmu beni siz

ben dun cvp yetıştırıcem dıye baktım geçmişe ama atlamıs olabılırım
kusum ozaman sizdiğer tarafa geçin ben geç vakıt gelırım ozaman burdan konusuruz
bu sekılde sızın ıcınde sağlıklı olmuo burayada tam veremıosunuz kendınızı
bende kendı kendıme konusuom:)))))

tatlım valla bi kere girdim oraya ondan sonra girmedim umudumsunun topiğe gidiyom yazdıklarınızı anlamıyom yorumda yapamıyom salak olum bi oraya bi buraya ssırf umudumsun gelmiyo diye bakıyom oraya yksa sizin konuştuğunuz konuyu hiiiiiiç bilmiyom

tatlım ben diğer topicdede bişi yazamıyom çünkü konuyu bilmiyorum onlar morfoloji felan diyolar ben fransız kaldım anlamıyorum konuyu

ozaman soyle yapalım kalıtelı olsun geçirdiğimiz zaman
şimdi diğer topiğe gidin geç vakit burda bulusalım
hem ordan bişi anlarsınız hemde geç vakıtte saat 10 gıbı burdan konusurz
zevk de alamıo ınsan boyle olunca okmı sekerler

bişey konuşamadık kiii..
neyse şimdi o zaman ben bir ıhlamur yapmaya gidiyorum dönünce öbür topiğe gidicem umut zaten dizi izliycek ya o dönünce buraya geliriz.
bu arada nurcan umuta tefriciye okuyalım mı haftaya? ayarlasana..

ben kaçtım canlarım bıraz dizi izliim ,
burda olursanız konusuruz çook öptüm şekerler
bugun kocişin sesi çıkmıo çağırmıo yanına azcık çemkırdımde:))))

ay benim yazdıklarım gelmiyomu kıslar
cevap yazdımya :)))))))))))))))))))))))))))))))))) ay çıldıracam
ayşem okuyalım istersen hemen okumaya başlıyak

umutcum ben diğer topicdende bişi anlamıyom benim bilmediğim bi konu ama burdada nalamadım kimseyle ne karışık bi gün oldu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebğim sen transferine kadar ayetel kürsü istiyorsan tefrici dışında okuruz zaten 313 tanecik

bitti benim yap hemen bi liste başlayalım canım
tamam okuyalım umut biliyonmu tefriciyeyi
ben kaçtım canlarım bıraz dizi izliim ,
burda olursanız konusuruz çook öptüm şekerler
bugun kocişin sesi çıkmıo çağırmıo yanına azcık çemkırdımde:))))

kız adama ne çemkiriyon hıııııııııııııııııı ararsın transferden sonra ne dizisi ya ben daha yeni anlaşmaya başlıyom

canım aslında bizim hikayemiz kısaca anlatayım evleneli 5yıl oldu hep bebek istedik olmadı doktora gittim eşim ilk gitmek istemedi ben tedavi gördüm baktık olmuyo eşim gitti varikosel olduğu anlaşıldı bi sene bekledik bu arada benim doktorum beni hep oyaladı biz eşimin tahlillerini özel bir yerde yaptırıyoruz kayseride yaşıyoruz pek tüp bebekde gelişme yok burda sonra eşimle ankaraya gittik maya tüp bebeğe tahlillerde eşimin morfolojide bozuk olduğu söylendi geldik burada bir tüp bebek merkezi var oraya yaptırdık hemen sonuç negatif bizi çok umutlandırmışlardı şansımızın %80 olduğu söyleniyodu umutla beklerken bir yıkım yaşadık sonra eşim tekrar test yaptırdı morfoloji düzgün çıktı bende neye inanacağımı şaşırdım açıkcası bir kez aşılama yaptıralım dedi bu doktorum eşinin değerlerine bakar sana bi dahaki sefere ne yaptırman gerekeni söylerim dedi şimdi ne yapacağımı bilmediğim bir boşlukdayım doktorlar bu işi artık para gözüyle bakıyorlar gibi geliyo bizim duygularımızla oynuyorlar ben bu süre içinde hsgmi yaptırdım laparoskobi bile oldum birinin yazdığı çok hoşumagitmişti doktorlar bizi yürüyen bankonotlar gibi görüyorlar demişti katılmamak içden değilaslında

valla işini sedece dr olduğu için bizlere çere olmak için yapanlarmalesef yok evet biz onar için ticaret malı gibi bir şeyiz getiyiz ne kadar çok hasta okadar çok kasaya girecek para
mlesef ama böyle

tamam okuyalım umut biliyonmu tefriciyeyi

kız adama ne çemkiriyon hıııııııııııııııııı ararsın transferden sonra ne dizisi ya ben daha yeni anlaşmaya başlıyom

bılıorum tefriciyeyi canımm kaç tane okuyoruz
ayy çemkirdimm valla yarım saat elıme alıorum zıkırdanmaya baslıo lap top ı:)))))

canım sperm sayınız 15 mılyo ve ustu yada ılerı hızlı %25 ve ustu değilse hiç uğrasma derım aşılamayla bı daha olurda bu kez ınsallah
ama bıdahayaa bence hiç uğrasma cunku aşılamanın tek farkı ne bılıomusun srvıksı atlıo spermler dırek rahme verılıo ama zaten buyuk ıhtımalle bızım spermler ordan ılerıye gıdıp tuplerı bulamıo
ne kadardır denıosunuz normal yoldan yanı 5 yıllık evlısınız bence daha fazla zaman kaybetmeyın
senınde yumurta rezervine baktır canım emın ol kafan rahat olsun
cunku emın ol tup bbek bıle artık çözum değil yaa bakasana denıoruz onla bıle sans %35 tek embriyoda
aşılamada ise %5 artırıo doğal yoldan olan sansı
karar tabıkı senın bu kez dene ama olmazsa bence aşılama sadece trawmatıze edıo ınsanı

canım o jelin tortusu endişelemem
büyük ceviz kadar bile gelebiliy normal
Canım iğne oluyorum ben jel değil

nurcancım aramadım valla doktoru eşimde ara diye ısrar etti ama ne bileyim aramak içimden gelmedi sizlere sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…