- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.181
valla diğer topiklere girdim bir iki cevaptan sonra beni sağolsunlar takmadılar bende yeni ve kalıca bi yer arıyorum kendime
yeni sayılır cnm 10 haftalık hamileyim...nerdeee doğal yolla be cnm tüp bebek 2.denemede hamile kaldım..sen yenimi hamile kaldın canm doğal yoldanmı?
benim doktor kız olsun erkek olmasın kız hayırlıdır dğyo
yeni sayılır cnm 10 haftalık hamileyim...nerdeee doğal yolla be cnm tüp bebek 2.denemede hamile kaldım..
senin dr erkeklern soyunu kurutmasın...
canım burda herkez samimidir ama sen soğuk durursan muhabbetlere katılmaz kırk yılda bi girersen farketmeye biliriz
içime öyle doğuyor bakalım sağlıklı olsun da ama kız da başka hani :))mideye bitmeyen şarkı iyi geliyosaa
bulantıya hangi dizi acaba onu alabilirmiyiz ayşe hanım...
nurcancım sğl cnm 14.haftadan sonra başlayacaz cinsiyet konusuna demek..
ayşe kız sen hep kız diyon benim için bakalım hayırlısı olsun inş...
şekerim biz burdayız da gelen bizi terk edip gidiyo o ayrı.. hem zaten sabah akşam nöbetçiyim burda yakında maaşa bağlıycaklar nurcan desen benden çok burda.. bekleriz yaniiivalla diğer topiklere girdim bir iki cevaptan sonra beni sağolsunlar takmadılar bende yeni ve kalıca bi yer arıyorum kendime
tamam kuşum kahvemi içer otururum yarın senle..:))))))))))))) ya bak yarın kaçma erkenden bugün kaçsanda yarın benimki nöbetçi tekim sıkılırım
ben hergün giriyorum akşam 7 den sonra 11 kadar yani muhabbet olursa yazarım canım
valla bilmiyom kendi erkek ama bizim tüp bebeya bukadar meğe karşılık hayırlı olsun diyo :))))))))) kızlar anneye babaya bakar diyo
içime öyle doğuyor bakalım sağlıklı olsun da ama kız da başka hani :))
bulantıya hürrem birebir vallaa :))
şekerim biz burdayız da gelen bizi terk edip gidiyo o ayrı.. hem zaten sabah akşam nöbetçiyim burda yakında maaşa bağlıycaklar nurcan desen benden çok burda.. bekleriz yaniii
tamam kuşum kahvemi içer otururum yarın senle..
yeni sayılır cnm 10 haftalık hamileyim...nerdeee doğal yolla be cnm tüp bebek 2.denemede hamile kaldım..
neyse önemli olan zaten hamile kalmak sende bunu başarmıssın ya bunada şükür senin adına çoksevindim darısı bizlere inşallah bende gurbetteyim yanlızım kimsem yok burada muhabbet ederek sıkıntımı atmak istiyorum
ne demişler seveceksen oğlan sev kız zaten kendini sevdirirmiş :))
neyse önemli olan zaten hamile kalmak sende bunu başarmıssın ya bunada şükür senin adına çoksevindim darısı bizlere inşallah bende gurbetteyim yanlızım kimsem yok burada muhabbet ederek sıkıntımı atmak istiyorum
slmmmm ben geldimmm buldum kız ayşe zorda olsa buldum
bulantıya hürrem haa deneyeceğim...
Ben sizi hiç yanlız bırakmam da siz sıkılmayın sonra51:
bak bak bitek ayşeye yazmış kız biz çağırmadıkmı tamam küstüm hıh
kız koçişinlazım sana kızdırma adamıbak birazdan ağlayar gelirsin biz karı koca arsına girmeyiz
öpüldünüz şeker
:))))))))) dur ben komşuana şikayet edim seni onun aramasına gerek yok :))))))))))
süt müt içir uyusun da gel biran önce..
ayyy o poposu fırfırlı çoraplar var yaaa onlardan da alırız tombiş poposu iyice kabarır :)))ay valla bi olsun zaen ne hayallerim var bugün eşimlede konuşuyoruz diyrum tokolar alıcam giysiler alıcam diyorum eşimde benim kızım kokoş olcak dimi diyo hoşuna gidiyo diyorum heralde bi süslü olcak diyorum yürürmeye başladımmı kıçını sallıcak diyorum gülüyo pişkin p,şkin bana baba de dimi sarılır sonrada diyo :)))))))) şimdiden hoşuna gidiyo kızı olması:))))))))
bu forumların kurdu yapıcam seni kurduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?