oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Ümitliyim cnm ben negatifi aldığım gün bile ümitliydim :)) Osmancık üzdü benii herhalde :))

Sağol tatlım sağlığmız yerinde olduğu sürece imkansız diye birşey yok

Son düzenleme:

valla ne diyim size gerçekten Allahım şanslı kulusun kocan da senin gibi ince demekki ama bence hiiiiiiiiç üzülmesin hayat okadar enteresanki ilk bebekte benden dolayı olmuyordudoktor bana sen eşinin nefesinden hamile kalman lazım diyodu eşimde deligibi çocuk hastası küçük bi ailesi olmuş kardeşi olmamış ona dedimki bi gün boşa beni git başka kadınla evlen sana bir sürü çocuk yapar nese gebe kaldım olum öldü felan bendeki sorun geçti ama bu sefer eşimde sorun çıktı eşim döndü bana şimdi sen beni boşıcanmı dedi bak sende sorun yok bende var dedi ozmana dedim demekki herşey kader sorunun kimde olduğu öneml,i değil araaki sevgi çok önemli eğerki bebeğim öldüğünde eşim bana destek olmasa ben bu güne gelemezdim akli dengemi kaybederdim yani sendede olabilirdi sorun dediğin gibi sen onun la mutlusun önemli olan bu ama gerçekten eşinin bu şekilde olması senin nekadar şanslı bi kadın olduğunu gösterir birçok erkek var çevremde gidip test bile yaptırmıyo eşleri bebek istiyo doktor adamı çağırıyo kadının testleri temiz çıkmış adam ende sorun yok diyo

Ümitliyim cnm ben negatifi aldığım gün bile ümitliydim :)) Osmancık üzdü benii herhalde :))

bende ona efkarlandım herhalde
dunde doktorlardkı hasta cocuk ıptal etmıstı benı:)
bende içim cok daraldığında ağlarım boşaltırım ıcımı
ertesı gun şiş gözlerı makyajla kamufleetmek bıraz zor oluo ama
ıcım hafıflemıs oluyordu genelde
allah daha buyuk dertler vermesın dıorum
daha 22 yasımdaydım unıversıteden yenı mezun olduğum yaz
annemın kanser raporunu kendım aldım
keske ıngılızce bılmeseydım
pat dıye anlamzdım
annemın saçlarını ben kestım kemoterapıde
dokulmesın dıye ben banyo yaptırdım
kemoterapıden sonra bazen cok derınuyurdu
yanına yaklasıp nefesını kontrol ederdım
ya ölmüşse dıye
hayatta oyle acılar varkı cnm 5 yıl olacak nerdeyse
her telefonda anneme bısı oldumu tekrarladımı dıye
ödum kopuo bu benım ımtıhanım dıodum
ama bıtmemıs meger bak devam edıo baska bı ımtıhanla hayatt

kız miranda ne işin var senin topikde git uyu bian önce sabah olsunda bebişine kavuş dualarımız duyulmıuştur inşallahta yavruna kavuşursun

haklısın cnm en yakınımızda onlar var artık
herseyın oluyor bı yerden sonra
ama ıste bazen cok taktığında gergın olabılıo
kucuk seyşerden kırıcı olabılıo
ama ben cok uzatmıorum ıcınde neler yasadığını tahmın edebılıyorum
tabıkıı her an hersy olabılır bıranda rezervım azalır rahımde myom olur
pko ortaya cıkar hersey olabılır
mesela sorun bende olsaydı bana daha cok destek olurdu

Son düzenleme:

Cnm benim hastalıkla çocuk hasretini aynı yere koyma Allahım sağlık versin elbet bebeğin çaresi bulunur .
Bizde 2010 başlarında kötü hastalıkla mücadele ettik ve ananemizi kaybettik ben onun için negatif aldığım gün ümitliydim çünkü çok daha kötü acılar yaşadım.
Hep diyorum ve yine diyorum Allahtan önce sağlık ve sonra bebeğimi diliyorm :) ama önce SAĞLIK

canım ben mesela dusunuyorum o gunlerı
çok ilginç bi şekilde çok nadir ağlamısımdır
allaha bırakmıstım herseyı sankı yenecek dıye hıssedıyordum
oda cok zordu allahım kımseyı kımsenın sevdıklerını sağlıktan ayırmasın
bu kezde zor bu kez acı ıkı kısılık
bırı bırınden daha kötü dıyemıyorum
ınsanın neresı agrırsa canı orda olurmusya
buda oyle bısey bence acımız ne olursa olsun canımız yandığı sürece
hep aynı gelıyor
allah rahmet etsın anneneyı cennet olsun mekanıda cnm
senın transfer ne zaman yenı merkze getırmıstınız embrıyoyu en son

doğru herşey olabilir ama siz böle birbirinizi severken bebişinizde gelmek için can atıyordur ama işte rabbim daha zamanını yazmadı demekki inşallah yakında ama ozaman koy babaşının tepesine :))))

Ay benimde aklıma geldi o günler ...
Petct diye bir makina hastalık nerelere sıçramış diye gösteriyor.
Ananem kanser olduğunu bilmeden vefat etti .
Pet ct sonuçlarını elime aldığım gün üstüme çok büyük bir görev düşmüştü ananemin gözlerinin içine baka baka vmutlu bir yüz ifadesiylee ellerini sıkı sıkı tutup "ananecim tertemiz çıktı sonuçların hiç birşey yokmuş korkma artık " demek ve sonrasında mutfağa gidip sessiz sessiz katıla katıla ağlamak Allahım kimseye yaşatmasın en büyük oyunculuk sınavım o zamandı ...
Neyse sizinde içinizi sıktım ama napıyım o günler gitmiyor aklımdan
Cnm transferim ne zaman hiç hesaplamadım ama şuan dondurulmuş tedavimde 5. günümdeyim
1 tane bebişim var teyzesi inşş gelişirde tansfer olur olmazsada SAĞLIK olsun :))

Allah razı olsun canım allah bebeğini size bağışlasın
kız miranda ne işin var senin topikde git uyu bian önce sabah olsunda bebişine kavuş dualarımız duyulmıuştur inşallahta yavruna kavuşursun
yatamıyorum nurcancım ya heyecan dorukta karnıma ağrılar girio aşk gibi aşık olmuş gibi bişey

benımkı 2. kalıteydı embriyom
olmazsa uzulmıcam en azından bı denem yapmıs olurum dıodum
yınede uzuluo ınsan tabıı ama yol katetmıs olmakda tahatlatıo
evı toplarken embriyomun resmı cıktı atalımmı dedım
esım dursun dedı kıyamadı:)))))
bazen dıorum allah gercekten güç verıo bıze yaa yoksa
dayanılır gıbı degıl gunde kaç tane fırtına yasıoz

yatamıyorum nurcancım ya heyecan dorukta karnıma ağrılar girio aşk gibi aşık olmuş gibi bişey

kadın aşık olacağı ekeği kendısı doğururmus
buda askların en guselı annesı :)))))
oyy dualrımız senınle gusel arkadasım
burda senlıkler yapıcaz 12 gun sonra ınsallah topiğimizin ılk bebeısı olsun ınsallh

Tatlım bu işler kaliteye bakmıyor maalesef bence şans meselesi eeee ben zaten şanslı olsaydım erkek doğardım diyorum hep Şansımı kırdığım gün cümle aleme duyurucam gerçekten

:)))))))))))) ay canım benim yaaaaaaaaaa :)))))))))) bak yarın trnsferdensonra hiç kalkma yarım saat en az mutlaka yat idrarınıda tutabilisen tut boşalttırma

Aminnn allahım duysun inşallah
Tatlım bu işler kaliteye bakmıyor maalesef bence şans meselesi eeee ben zaten şanslı olsaydım erkek doğardım diyorum hep Şansımı kırdığım gün cümle aleme duyurucam gerçekten

valla benimde ahtım var canım 3 yerde davul çaldırcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…