oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

slm kızlaarr...
ben pek bi yoğunum malesef yaa pek giremiom girdiğimdede konuşmalar bitmiş vaktim geçmişi okumakla geçiyo...
bende miranda için yarın okuyacam ayetel kürsi Allahım kabul eder inş...
öptm sizi artık yarın görüşürüz..

:))))))))))) tabi canım birazda o dans etsin canım biz sana kaynıyoz tabi hergün olmaz ama hoşumuza gidiyo sana takılmak canım benim :))))))) neden 6 ayda bi taşınıyonuz kız

canım kusura bakma sanada geç cevap yazdım dua ile ilgili ama baya canım sıkkındı girmedim nete

amaan iş yerinde oynattılar dün cıvatalarımı ben söylendikçe işler ters gitti.. valla bu 7/24 halvet imajını sen yarattaın şekerim :)) hayırdır be niye 6 ayda bir tayinin çıkıyor? senin eşin de mi öğretmen?

İnşallah canımm sabır az kaldı sanada

Valla sabırdan başka elden ne gelir. İnşallah bekleyen derviş beklemekten gebermiş olmaz :)))

kızlar size dün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum kız daha 22 yaşında pırıl pırıl evli daha kendi bebek ama bi de 2 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var annesine sevgim babasına aliş diyen bu kız günden güne hastalanmaya başlar gitmedikleri doktor kalmaz annesine 3 gün önce telefon açar anne seni çok özledim gel diye annesi apar topar gider bakar kızım gel ben seni bir de ıspartaya götüreyim orda tıpa gidelim kayınvalidesi de gidelim belki orası iyi olur der ve kayseriden çıkar ve ıspartaya gelirler dün kardeşinin evinde kalır annesigillerle ama hiç rahatı yoktur bütün gece ağlar ağrıdan duramaz annesi kaldırır bi banyo yaptırır saçlarını örer giydirir sonra bir ana annesinin kucağında bayılır babası koşar bi bakar nabzı durur ve acı son ölüm gelmiştir ve bir anda çok sevdiği eşi ve canından çok sevdiği kızını bırakıp gitti meğer beyninde ur varmış kızlar ne dilersek hayırlısını dileyelim çok üzüldüm annemin halasının torunuydu çok da iyi bilirdim bütün gece uyumadım gelen kanamamı bile etkiledi rabbimin yaptığına sual olunmaz hiç acele etmeyelim belki herşeyde vardır bi hayır

tabiki canım haerşeyin hayırluısı tamam hepimiz çok istiyoruz ama olmazsada kendimizi mahvetmemek lazım bizimde sınavımız b demek gerek

:))))))))))) tabi canım birazda o dans etsin canım biz sana kaynıyoz tabi hergün olmaz ama hoşumuza gidiyo sana takılmak canım benim :))))))) neden 6 ayda bi taşınıyonuz kız
tatlımm benım eşimin iş yerı cok sık değişti bu aralar onun ıcın tasınıoz
ama bu defa artık uzun yıllar kalıcaz cok sukur burda
ayy takılın ayoll benımde hosuma gıdı bakma sen:))))
napim kusum yaa bari evlılığımıızı doyasıya yasayalım bebeğin bı zamanı vardır ozaman gelecektır ınsallh allahtan hayırlısı her herzaman

tatlım benım eşim doktor gorevlendırme fılan oldu koydeydı merkze geldi aıle hekımı oldu derken
bı kaç ev değiştirmek zorunda kaldıkk
bugunde netı kapattırırcaz kıslar bı kaç gun yazamıcam maalesef
ÇİĞDEMcim doğru soyluosun ınatla hırsla ıstememk lasım
rabbımız hayırşlısını ısteyıp de sonra alllahın verdığıne sukretmeyenlere gazap edermıs benden baska rab arasınlar kendılerını dermıs
her halukarda o ne zaman ol dese ozaman olacak
bu sure zarfında evlılığınızı yıpratmyın kıslar
bırbırınıze kenetlenın daha cok ılgılenın kocanızla mutlu olunkı
bebeğiniz boyle bı yuvaya gelmek ıcın can atsın

özlemim canımm arkadasım allahım senın o gusel gonlune göre versın
yarın kap gel bebişini
rabbaım dualrımızı kabul etsın senın adına ınsallh
netı kapattırıcak esım bugun giremıcem ama yarın msj atarım yada ararım
çok öptümm kuşumm

canım benim Allahım kolaylık versin inşallah rahat rahat taşınır yerleşirsin zor taşınma işi özlicez seni valla :))))))))) senle ayşe renk katıyonuz topice :))))))))) görüşürüz işlerin hallaloluncakendine iyi bak öpücükler

Tamam canım haberdar ederim seni merak etme
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşım benim

Çiğdemcim haklısın hiç birşeyi gereğinden fazla istememek lazım. Olacaksa hayırlısı.. Allah korusun benim teyzem spastikti erkenden de rahmetli oldu o anneannemin çektiğini ben bilirim.. Allah analı babalı büyüteceğimiz, hayırlı sağlıklı evlat versin. Zaten Rabbim zamanını bilir..
Umutcum kolay gelsin sana önce kolileri açma yeni evde önce interneti açtır :)))
Miranda yarın için Allah yardımcın olsun, dualarımdasın..

tamam kusum esım dıokı sana net yok dıo
keske pc olsaydım dıo benle daha cok ılgılenırdın dıo ayol adam ılgı manyağı:)
daha napcam acep:))

tamam kusum esım dıokı sana net yok dıo
keske pc olsaydım dıo benle daha cok ılgılenırdın dıo ayol adam ılgı manyağı:)
daha napcam acep:))

eh artık nasıl alıştırdıysan :)))
kendini çok yorma yavaş yavaş olur işte ben de çok ev değiştirdim alışkınım benim galiba bu son inşallah senin de son olur.
öptüm seni
acıktım acıktııııım öğle arasııııı!!!

yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim,duygulandım,üzüldüm.bakıyorumda benim gibi ne kadar çok kişi varmış.çocuklugumdan beri çocukları çok seven evcilik oynarken anne olan ben şimdi anne olma özlemi içindeyim .ne garip degilmi.ben 1 kez tedavi gördüm ve tutmadı.benim sorunum tüplerimin tıkalı olması ,aşırı derecede yapışıklılık olması,yumurtalarımın bitişik olması,yumurta rezervimin az olması ....

ne kadar uzun degilmi olumsuzluklar...herşeyin bir zamanı var bence sevgili dostlarım .ben ilk tedavide istekli,heyecanlı ,umut dolu idim .şimdi bu ay başlamaya korktum evet kaçtım .önümüzdeki ay yaptırıcam.bu arada psiko terapi görücem.eşimin çocuklara olan sevgisi,heyecanı beni daha çok üzüyor desem beni anlarsınız degilmi?çocugumun normal şartlarda olmayacagını saklamam,soranlara şu an düşünmüyorum dememmide yadırgamazsınız degilmi?ama yakınlarıma anneme ,ablama ,babama bu garip geliyooo ayıp degil ben derdim diyor ablam .ama diyemiyorum işte.gelecek ay ankara medicanada tedavi görücem bakalım herşeyin hayırlısı sevgi ile kalın....

Ayşecim saol canım dualarınız enerji veriyor bana

kızlar nasılsnızı
ben bu saate kadar yine has deydim
dr istediği tahilleri verdieşim bende başka bir gün vereceğim
kızlar dün yaşadıklarımınüzerinden biraz zamangeçince düşünme fırsatım oluncabazı umudumu biraz daha kaybetim
sanki artık her şey bitmiş gibi geldi bana
allahım bu günümüzü aratmasın

canım kusura bakma sanada geç cevap yazdım dua ile ilgili ama baya canım sıkkındı girmedim nete
olsun cnm arkadaşlar anlattı bana sağolsunlar...var öyle dengesizler her apartmanda takma kafana..
Allahım herşeyin hayırlısını versin....herkese hepimize...

cnm benim güzel arkadaşım...hiçbişi için umudunu kaybetme ne olur....

canım inanki elimden geleni yapıyorum ama
gücümün tükendiği yerler var artıkdayanmıyorum çok yoruldum yaaaa
bu kadarı fazla geliyor
allahım dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…