oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ctesi diye hepiniz sokağa mı attınız kendinizi, oturun evde de işinizi yapın bakiyiiimm.. ben evde oturuyorum kös kös..

merhabalar arkadaşlar hepimizim yürek yangını büyük ve bu yangın son nefesimize kadar bizimle yaşayacak ben 3.tüpümü denedim 11.12.2010 transfer 22.12.2010 gebelik testim di 6 yıl aradan sonra yeniden yeşeren ümitle heyecanla bekleyişe yerini verdi ama bende sizler gibi tahlil gününü bekliyemedim ve 2 gün önce idrarla evde kendim baktım eşime söyleyemedim sonuç olumsuz cıkarsa diye ve o belli belirsiz 2 çizgi olmuştu gözlerime inanamadım ertesi gün tekrar yaptım tahlil sonuç yine 2 cizgi ben hamileydim 14 sene sonra allahıma şükür gercekten beta hcg yüksek cıktı hamileydim şu 1 ay hayatımın en güzel zamanlarıydı yaşadıgım tüm acıları unutmuştum çünkü bu büyük bir mucizeydi benim için ta ki 5 ocak çarşamba 2011 kanamam başladı panikledim dr görüştüm perşembe gebelik testi vermemi ona göre gelmemi söyledi sabaha kadar tüm bildigim duaları ettim allahım bebeklerimi alma benden diyesabah sonuç 6.8 cıktı ve düşük ediyordum ultrasyona girdim ve \90 düşmüş kese görülmedi o muayene hane başıma yıkıldı çok ama çok agladım 1 gün sonra kac kese oluştugunu görmek için gitcektim şu an 11 gün oldu kaybedeli bebeklerimi ama her gün o günü yaşıyorum çok perişanım eşimede anlataıyorum onuda üzmek istemiyorum problem bende onun bişeyi yok benim yüzümden oda evlat hasreti çekiyor çok üzülüyorum ...şu tedavide 1 ay sobamı koydu çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem kızlar sizleri tanımıyorum ama sizlere bende içimi dökmek istedim çok yalnızım allah düşmanıma bile evlat hasretiyle sınamasın çok zor hep hamilelere özeniyorum bende yaşamak istiyorum annelik duygusunu benim de olsun küçük sevimli evlatlar ama benim başkalarının çoçuklarını sevmekten çok yoruldum...

HOŞ GELDİN aramıza
inanki yaşadıklarını benzerlerini hepimiz yaşıyoruz
SENİ NE KADAR İYİ ANLADIĞIMIZI TAHMİN EDEMESİN
SANK,İ BİZİ ANLATIYORSUN
ŞNANKİ HEPMİZ BAŞKALRININ ÇOCUKALRINI SEVMEKTEN YORLDUK HEPİMİZ KANDİ EVLATLARIMIZI KOKLAMAK BÜTÜYÜTMAK İSTİYORUZ
AMA ZAMANI VAR HERHALDE ALLAHIM BİR GÜN GÖNDERİR BİZİM MELEKLERİMİZ DE BİDE KENDİ EVLATALRIMIZ KOKLAYARAK BÜYÜTÜRÜZ
CANIM ASLA EŞİNİ BABA YAPAMADIĞINI DÜŞÜNME EĞER SORUN EŞİNDE OLSAYDI SEN BENİ ANNE YAPAMIYORSUN DERMİİSN
BU KADER BU SINAV HERKESİNKİ FARKILI AMA YAŞANACAK
İNŞŞŞŞŞ BU SINAVI SONU GÜZEL OLSUN

canım hepimiz birsürü sınavdan geçtik rabbim senide kötü sınamış ama her karanlık gecenin bir sabahı vardır birkere kendini suçlamayı ıbırak nedemek senin yüzünden oda çocuk sahibi olamıyo ya onun yüzünden olmasaydı bence bu düşünceni eşin bilse kızar burda çoğumuzun eşlerinde sorun ama bak bizlerde çabalıyoruz sakın böle kendini yıpratma aksine artık bişi lere daha sıkı bağlan çünkü en azından hamile kalabiliyosun onu öğrendin burda binlerce deneme yapıp hiç pozitif alamamış ama hala bir ümit çırpınan çok insan var inanıyorum çok yakında tekrar o duyguyu yaşayacaksın vücudun artık bir bebeğe hazır ve o sana gelecek ama kendinide eşinide üzme

ctesi diye hepiniz sokağa mı attınız kendinizi, oturun evde de işinizi yapın bakiyiiimm.. ben evde oturuyorum kös kös..
valla hava cok guseldı attık kendımızı dısarı sonra sınemaya gıttık
sende oturma canım kıs tak kocanı koluna gezın tozun bebek olduktan sonra
gezemeyecez nasılsa:)
canım bende tup bebek yaptırdım ama tutmadı aşılamada tutmamıstı
yanı hiç hamıle kalamadım bazen aklıma gelıo acaba hiç tutunamayackmı dıye
ama bak senın olmus hamıle kalabılmıssın
kaybetmek de cok acıdır emınım yasamayan bılemez ama
en azından tesellın var yıne deneyecksın ve olacak bu defada bırakmayack senı
normal gebelıklerdede 5 kaından bırı dusuk yasar bu tup bebekte daha fazladır
amanhamıle kalabıldığını bılmek de bı nebze rahatlatsın senı cok yıpratmamaya calıs
canımm gel sen bak bıze bızde delıye vurduk artık
ne habersiniz kızlar

yeterrr cnmm napalım gezdık tozduk bugun kocişle geldık eve bı bakım sıze dedım

hadi ya offff Allahım sabır versin yardımcısı olsun valla nedir bu durumumuz yarabbim bizlere acısın artık

oylee cnm sorma yaa kadınların 5te biri düşük yasar buda nerdeyse
tup bebekle sahıp olma yuzdesı kadar yuzdeye vurursan tup bebekte bu dahada fazla oluyor
cunku belkı vucudun secmeyeceği spermle dölluolar
rabbım güç kuvvet versin 12 hafta bıtene kadar elı yuregınde olur ınsanın heralde
bu arada gördüm resmını cnm cok tatlısın ben senı esmer hayal etmiştim sarısınsın göçmenlere benzıosun hatta
ayy bensankı hepınızı tanıo gıbı oluorum gördukce ayşe dede oyle oldu cok tanıdık gelıo

canım evet tüp bebekte oran fazla bu yüzden tutunduktan sonra dinlenmek çok önemli rabbim hayırlısını versin hakkımızda ben valla 4 ayı bitirecem diyenekadar öldüm öldüm dirldim bide şimdi önümde doğum korkuusda var o ameliyethaneye nasıl giricem hiç bilmiyorum zaten lk doğumumda narkozdan zor uyandım belki bukez umutlu girersem daha kolay uyanırım onda bebeğimin ölmek üzere olduğıunu bilerek girmiştim doğuma (((((

:))))))))))) sağol canım o senin güzelliğin ve tatlılığın inan bende sanki hepinizle normalde komşu vayarkadaşmışım gibi hissediyorum artı iyice :)))))))) canım benim annem karadenizli babam kastamonlu ama babamın tarafı yugoslavyadan göçmüş zamanında :)))))) herkez benzetiyo göçmenlere :)))))))

ınsallh bu defa saglıcakla alacaksın kucağına canımm
bıde tup bebekle zor elde edıldığı ıcın stresde cok oluo dusuklerın sebepelerınden bırı
aşırı stres
sen bol bol dua et rahat bırak kendını cnm
evet ben göçmenım dıyosun karadenızlılere de benzıosun orda okumustum bı sure:)))

güzelikler nasılsnız bakalım
pazar gün olunca sesler pek çıkmadı bu gün

sağol canım inşallah:))))))))) ben hiç görmedim ama istiyorum gidip gezmeyi :))))))) senin yok resmin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…