oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ohhh flaş flaş flaşş verdin valla gelişmeleri:)canım bende ne kadar hata etmısım bazı fıkırlerımde kıtabı okurken farkettim yok dedım 2. kalite yok dedim donmusum yok ogunden dedım olmicak beyınde rahme oyle sınyal yolladı yaa bı okumalısın örneklerı görmelısın cnm hepsını kendımız çekıoz varya ben annem kanser olduğunda benımde olma riskim daha fazla, aılede olmayanlara göre,, daha ozamandan dıodumkı evlenır evlenmez korunmayıp hmen doğurcamkı bı gun kansr olsam dahii barı cocuk doğurmus olurum dusunsene taa o zamandan beyne ne kadar olumsuz sınyaller verıorum 5 yıl oldu yanii yaptığım butun hatalrı farkettım yapmıcam aynılarını kesınlıkle:)))
bende umutbiizm olsun gelemeyecek diyorum arakadaşa içinemi doğdu neeesağol kuzum evedeyiz çok şükür sende iyisin inşşşşş

ayşemmmmmmmmm

kitap kurdu
ama okumak insanın ufukunu değişitriyor hepimizin okuması gerekiyor ben en son ne zaman okudum unuttum valla bir kaç ay oldu sanırım yaaa

ayy valla hıssettım sankıı varyaa ne bılım açmak geldı ıcımden kalp kalbe karsıymıs:)çok şükür canımm hadi geçti kötü günler..o kitabı mutlaka okuuu yeter hemen al oku hatta :))))

aa tabi hep anıyoruz seni nurcanla..
ejderha dövemli kızı senden duymuştum ben de yeni aldım ama daha başlayamadım.

anaaaaaam korktum kız ben senden..

ayy canımm benimm sağollunn bende hep düşünüyorumm aa bak ıyı olmuss ertelendiği baharda mutluluk hormonu salgıladığımız ıcın tup bebek basarı oranıda artıomus daha koly tutunuomuss aklında bulunsun:))))

kendimi sıka sıka vücudumu da delirttim sonunda var ya 25 gün içinde 3 kez adet gördüm :))) ben de daha dün silkelenip kendime geldim tabi baharın da etkisiyle. haftaya izne çıkıyoruz kocamla gezicem biraz, kocam olduğunu hatırlıycam tekrar sonra da döndüğüm de denerim olursaaaa olur olmazsa 6 ay 1 sene kapıtıcam bu defteri yeter beeee...

canım ayşeciğimin dedediği gibi ben kocamla boğuşuyom şükür bugün daha iyi bende rahat ettim :))))))))))

Çok ihmal ettim sizlerii ama ben ancak kendime gelebildim şükür bulantılar bitti ama iştahsızlık devam ediyo toplamda 4 kilo verdim yemeye yemeye artık canım bişe istemiyor bebem iyi şükürler olsun 28 inde 2li testimiz var bakalım hayırlısı
sizler nasılsınız?çok özledim ayolll

canım benim yaaaa

canım hoş geldin normaldir aşererken kilo kaybı bebişin iyi olmasına çok sevindim
in

kızlar benı hatırlayanınız varmı acaba bılmıyorum ama 1 ay oncesıne yazıyodum sızlere tedavıme baslıyorum alman hastanesınde dıye tedavım bıttı sukur pazartesı 14.gunumdu kan degerım 1463.0 cıktı tam bellı deıl ama bana doktorum ikiz dedi herseyın hayırlısı artık işşallah sapa saglıklıca dogurabılırım tum kalbımle burda bu yolda ugrasan herkeze en kısa zamanda ugraslarının karsılıgını almalarını dılıyorum herkez bebeklerıne kavusur inşallah kendıme ve hepınıze hala dua edıyorum sevgiler

çok sevindim gözün aydın sağlıcakala kucakla inşşşş

ah bi ben veremedim kilo haha camış gibi oldum valla
aman bebişle sen iyi olunda gerisi önemli değiş girmesende olur :))))))

ay hatırladım kıs seni hadi gözün aydın canım benim yaaaaaaaa nay böle güzel haberler alınca mutlu oluyom bencede değeri n iyi ikizeya daha fazla gebelik olasığ canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…