oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ayyyy geri sayım sana mıydı kııızzz!!!!! hoşgeldiiiiin.. dönüşün muhteşem oldu vallaaaaa...
ben de diyorum bu ne geri sayımı acaba test sonucu mu bekliyor..

aaa burası kapanmıstır dıodumm
nbrr kıslarrr neler yapıosunuz bakalımmm yeterr eşinn nasıll canımm cıkmıs heralde
havalar cok güzel spor yapıyorum geziyorumm ohh siz nasılsınız bakalım
mirandayla haberleşiyoruz zaten nurcan ayşe sizler nasılsınız herzaman seninle senin cinsiyet belli oldumu canımm başka unuttuğum varsa kusura bakmayın kıslar
opostotonus canım ınsallh tamamlayacaksın 100 msjı ha gayret:))
hepinizi çok öptümmm

ayy iyiyim canım benim.. pişmiş tavuk olarak başıma çeşit çeşit aksilik gelmeye devam ediyor
nisana kaldı bizim tedavi işi..
nurcan iyi kocasının bademcikleri şişmiş onunla uğraşıyor kıyamam.
yeterciğin kocası da iyi oldu çok şükür..
her zaman seninlenin kızı olacak :)))

bende umutbiizm olsun gelemeyecek diyorum arakadaşa içinemi doğdu neeesağol kuzum evedeyiz çok şükür sende iyisin inşşşşş
ayyyy geri sayım sana mıydı kııızzz!!!!! hoşgeldiiiiin.. dönüşün muhteşem oldu vallaaaaa...

ayşemmmmmmmmm

ayyy mehtaran da isterimmm dıomusum:)
yok tatlım bana değil 100 msj foruma yazmadan özel msj atamıosun onun ıcın doldurmaya çalısıo opostotonus arkadasımız:)))ama bende tam 0 dan sonra yazmısım :))))napıosun kusum bak başkent topiğinde bi kitap okudum sınırsız güç( anthony robbins) aldım hemen gercekten süper yanii okuduklarım ıcınde en ıyısı yanı dun basladım daha düşün amannnn bı pozıtıf havalr görceksin pek bi iyi geldii sende al kesınlıkle bak cok sey değişecek emin olokuduktan sonra anlayacaksın dediklerimi öperim seni canımm

ay ben de diyorum nasıl ayarladı bunlar bu işi :))
deneyelim bakalım okuyalım, okumaktan zarar gelmeeez.. ben de geçen bir kitap okudum adı kiraze aklıma sen geldin umutcum okusa çok sever diye oku olur mu?

kitap kurdu
ama okumak insanın ufukunu değişitriyor hepimizin okuması gerekiyor ben en son ne zaman okudum unuttum valla bir kaç ay oldu sanırım yaaa

ay ben de diyorum nasıl ayarladı bunlar bu işi :))
deneyelim bakalım okuyalım, okumaktan zarar gelmeeez.. ben de geçen bir kitap okudum adı kiraze aklıma sen geldin umutcum okusa çok sever diye oku olur mu?

ayy kusumm onuda sipariş ettim merak etme birde kösem sultanı istedim bakalım gelır bır haftaya
birde ben ejderha dövemeli kızı almıstım onun 2 tane daha devamı var arı kovanına çomak sokan kız ve ateşle oynayan kız cok surukleyıci deli gibi bırakamamıstım ayy cnm benım andın demek benii:)

aa tabi hep anıyoruz seni nurcanla..
ejderha dövemli kızı senden duymuştum ben de yeni aldım ama daha başlayamadım.
yok kız online yim ama siz göremiyorsunuz hayalet oldum ben ayşemmmmmmmmmmm
anaaaaaam korktum kız ben senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…