oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ya ümitlenmeni istemem ama bence olabilirsin hamile yüksek ihtimal

canım kabızlıkta gebelik te çok görülür sen yarın git testini yap bizede güzel haberi yetiştir

gitcem canım inşallah koçişi ayarladım test için oldugunu söylemedim ama saglık ocagına gidecegimi söyledim inş hayırlı haberlerle dönerim hemen yazarım eger hayırlı haber alırsam

allah ağzından duysun canııım
kocama kalsa dün alıyordu sonra olmazsa görünce üzülürüm diye aldırmadım..

ay sakın canım almayın ya valla insan kötü oluyo bak benim evde öle çocuk odasında salıncağı dolabı içinde bir yıın giysisi valla gördükçe insan kötü oluyo kimseyede veremiyo insan kıyamıyo çok zor

ay ne bişey yazabilyorum nede sayfaları okuyabiliyorum sıkıldım valla... siz ne güzel kaynatıyorsunuz tam sayfa açılıyor anca okuyabilyorum yazma aşamasına geçemiyorum:

yok tutuyorum kendimi bi tanecik yelek almıştım onu saklıyorum arada bakıyorum o kadar..
gitcem canım inşallah koçişi ayarladım test için oldugunu söylemedim ama saglık ocagına gidecegimi söyledim inş hayırlı haberlerle dönerim hemen yazarım eger hayırlı haber alırsam

ay benim de açık olur gündüz işte açık hep bakamıyorum çoğu zaman ama açık tutuyorum
yaz hemen inşallah canım..

ay ne bişey yazabilyorum nede sayfaları okuyabiliyorum sıkıldım valla... siz ne güzel kaynatıyorsunuz tam sayfa açılıyor anca okuyabilyorum yazma aşamasına geçemiyorum:

geçen gün de aynısı olmuştu senin netinde sorun mu var acaba
ben de diyorum bu kız neden yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…