- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
evet canım aynen
evet burada var demişlerdi bize
sen yinede gidince konuş için rahat etsin
valla canım bence eğer olsaydı bangır bangır duyururlardı resmi sitelerınden ama
dur ben yarın arayıp sorucam merak ettım ınsallh vardır canımm varyaa
nasıl uzuluodum 200 kere buyutuolar pıyango gıbı secıolar dıye
ayşecimm hoşgeldinn kıss hiçç oyle durmuosun
cok pozıtıf gıbısın burdan oyle duruo:))
olabılır tatlım ozaman bilinçaltını eğitmelisin canım
okadar salak bı biliçaltımız varmıskı ne dersek one ınannıomus aslında
ozaman onu kandır
kendınle konus anne olmak ıstıorum hazırım
korkmuyorum allah meleklerı korurmus yardım edermıs annelere
de ve kendınıde buna ınandır canımm
dusunce gucuyle tedavıde de oyle dıo zaten
bende dıorum kendımı sevıorum rahmımı sevıorum
yumurtalıklarımı sevıorum
yumurtlayabıldığım ıcın sukurler olsun sana dıorum
bakalım kandırabılcekmıyız:)
canım ben sormadım ama ınternet sitesınde ICSI yazılmıs
yanii gıdınce sorarım bu ay regl olunca gıdıcem kıstım kalmıs mı dıye
yazarım cnm ama once gıdersen sende bana yazarmısın canım
canım ben bu dondurulmuslarda aldım 10 gun
sonra sınıf ögretmenleri hocam cocuklar gerı kaldı bılmem ne
sinir ettiler beni kii test gunume bı hafta kala başladım işe geri
ama kesınlıkle ben zaten rapor alıcam dıye ılerden gıdıodum asla gerii kalmadılar
oyle işte canım şimdi 2. dönem eşimin yanına istıcem okul değişecek
bu defa da dıorum o okuldan alıcam ilk defa noolacak dıorum
bende marta gıbı falan baslıım dıorum ama rapor bılmıorum alırımda eşim doktor
ama sonrası zor laf anlatmak zor sendemı ıngılızceydı brans
bızde vardı cnm varıkosel grade 3..amelıya olalı 1 yılı geçti sonuçlar değişmedi
11 mılyon 1 mlde. ılerı hızı:%0- ıleri yavas %60 -morfoloji %7
yıkamadn sonra 12 milyon
ılerı hızı%8
ılerı yavaş %62
canım yok yaptımadık dna hasarıyla ilği bir şey
biizm erkek infertilitesinde bir arkadaş vardı
ona sordum geçenlerde tam olarak adı ne bu testin diye oda cevap yazmadı daha
yani buralrda yapıldığını zannetmiyrum ama yinede dr bir konuşacaktım
yatak odasına girdim, üstümü çıkardım, aynanın karşısına geçtim başaldım yumurtalıklarımla rahmimle konuşmaya. ben anlattım onlar dinledi.. allahtan bi gören olmadı yoksa dooooğru tımarhaneye.. bakalım laf dinlerler mi?
kızlar bende' dusunce gucuyle tedavı ' kıtabını okuyorum.
ordada kısırlıgın olası nedeni :hayat sürecine duyulan korku ve direnç ya da anne baba olmaya ihtiyaç duymamak yazıyor.
bende bazen dusunuyorum acaba gercekten bu bebegı ıstemıyorumda olmuyor dıye mı bu kadar ıstıyorum sadece.olabılır mı.beynımız bır yandan red mı edıyor kalbımız ısterken.olabılır mı:))) ayy iyice kafayı yedım galıba.kıtapta oyle yazınca acaba mı dıye dusunmeden edemedım.
yeni dusunce modeli de şöyle olmalıymıs:hayata guvenıyorum.dogru yerde dogru zamanda dogru seyi yapıyorum.kendimi seviyor ve onaylıyorum.
umutbızımolsun canım senle ben aynı dusuncelere sahıbız.bır an sımdıye kadar yazdıgın butun herseyı ben mı yazdım dercesıne okudum.aynı dusunuyoruz.aynı buhranlardayız.bende dıyorum kesın olacagını bılsem o kadar takmam beklerım.ama ya hıc olmazsa benım korkum o.Allah Korusun
off naapmıssın senn bende okudum onu ama dediğin gıbı
aslında benım yaptığım gıbı o ıcındekı zehrını kusamn ıcın yazmıs
ama okuyanı şişirio:)))
canım aynılarını bende dusunuodum bazen
dıorumkı acaba ılerde fılan esım benı aldatacak fılan yada bısekılde
bıtecek bı evlılıkte mı vermıo acaba dıye
hatta bı gun hıç usenmedım tek tek kımı uzdum kımın ahını almıs olabılırım dıye dusundum
bumu omu acaba dıye tek tek gecırdım kafamdan
ama bu acı bıraz soyle hafıfledı bende artık kandurmıorum kendımı
mesela sey dedım
"kolayca ılk aydan hamıle kalanlara ıfrıt oluorum gıcık oluorum sınır oluorum,
oluorum işte elimde değil ohhh dedım rahatladım sonra
hatta bunların ıcınde cok sevdığım ablamlarda var kımse ustune alıp
kızmasın bana:))))))evet bu konuda resmen gıcık oluorum dedım onlara
ve sankı ıcım boşaldı yaaa bende ınsanım gıpta edebılırım sonucta bu benı kotu ınsan yapmaz..
ınsan ne hıssedıosa kendını suclamamalı rahatcaa evettt yaa oyle hıssedıorum
oyle dusunuyorum belkı yanlış ama oylee dıyıp yuzleşmelı
sonrada dedımkı belkı allah baan ıkız bebek vercek ben ıstıorum dıye
onun ıcın olmamamıstır bundan once dedım
şimdide hiç bı safhasında sorun cıkacağını dusunmuyorum
hersey yoluna gırecek bu benım sıram dıyorum
ayy ınsallahh faydası oluyordur yazdıklarımın
evettt, ben de gıcık oluyorum kolayca hamile kalanlara artık
eskiden olmazdım ama son bi senedir falan ifrit oluyorum
hele bi tane var şimdi yakınlarımda ikinci bebeğini doğurdu, hamileliğinde de şimdi emzirirken de sigara ve arada içki ye devam etti. umurunda olmadı bebek sahibi olmak. hatta ikincisinin de oğlan olacağını bilseydim doğurmazdım kız istemişim ben dedi. geçen gün ziyaretine gittiğimde çok densiz bi laf etti. bebeğim olsa en çok o sevinecekmiş çünki bebeği olanlar için zormuş bizim gibilerle arkadaşlık etmek, ne diyeceklerini nasıl davranacaklarını bilemiyorlarmış. ya bir havalar bir ukalalık görmeliydiniz sanki küçük dağları o yaratmış! Allahım sen şaşırtma! ki ben bebeğim olmadığı için bir kere bile üzüldüğüme dair bir belirti göstermedim yanında, sadece tüp bebek yaptırdığımızı biliyor o da eşimin iş arkadaşı olduğu için rapor almak durumunda kalınca öğrendi!
ay bi de böyle densizlerle uğraşıyoruz allah bize sabırlar versin
evettt, ben de gıcık oluyorum kolayca hamile kalanlara artık
eskiden olmazdım ama son bi senedir falan ifrit oluyorum
hele bi tane var şimdi yakınlarımda ikinci bebeğini doğurdu, hamileliğinde de şimdi emzirirken de sigara ve arada içki ye devam etti. umurunda olmadı bebek sahibi olmak. hatta ikincisinin de oğlan olacağını bilseydim doğurmazdım kız istemişim ben dedi. geçen gün ziyaretine gittiğimde çok densiz bi laf etti. bebeğim olsa en çok o sevinecekmiş çünki bebeği olanlar için zormuş bizim gibilerle arkadaşlık etmek, ne diyeceklerini nasıl davranacaklarını bilemiyorlarmış. ya bir havalar bir ukalalık görmeliydiniz sanki küçük dağları o yaratmış! Allahım sen şaşırtma! ki ben bebeğim olmadığı için bir kere bile üzüldüğüme dair bir belirti göstermedim yanında, sadece tüp bebek yaptırdığımızı biliyor o da eşimin iş arkadaşı olduğu için rapor almak durumunda kalınca öğrendi!
ay bi de böyle densizlerle uğraşıyoruz allah bize sabırlar versin
ah canııım ben kımseye soylemedım .hatta annem bıle bılmez.sımdı soylesem benden daha cok uzulur.sonra ıster ıstemez hep bır beklentı ıcınde olur.oldu mu olmadımı dıye sorar.oyuzden kımse bılmıyor cevremde.sadece burdakı arkadaslar.iyiki burası var. tas olsa catlar vallahı,bız ne yapalım.mahvoluyoruz ama elde degıl.sımdıye kadar ne ıstedıysem yapmısımdır.ama ogrendımkı yaratmak gercekten Allaha mahsusmus.bır evlat yaratmak ne kadar zormus.o istemezse olmazmıs.ısteyecegı gunu beklıycez.yapacak baska bısı varmı.tabı bu arada ne gerekıyorsa tedavı ıcın yapıcaz.sonrası Allaha kalacak.
oyle ınsanlara Rabbim verıyor işte.ne yapalım dayanıcaz.bu bır ımtıhansa evet yerı gelıyor isyan bıle edıyoruz ama dogrulup tekrardan devam edıyoruz.yorgun savascıyız gercektende
güünaydın kılzar
hayırlı cumalr
rabbim dualrımızı kabul etsi
inişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok canım yanlış anlaşıldım heralde benim tüp bebek değil normal yoldan hamileyimde çok şükür..ayy canımm taze anne senı uzmeyelım canımm
bebişini üzme sende:)
işte bızde bebişimizi kucağımıza alıncaya kadar boyle gel gıtler olacak
aslında bızı en cok korkutan ya hiç olmazsa ıhtımali
yoksa emınımkı bılsekkı kesın olacak sabredebeılırız dıye dusunuyoprum
sen tup bebekle anne oluosun canım kısacık bahsetsen
neler hıssettın bebeişin yokken oonu beklerken
boşmus kaygılarım dıomusun
ah canııım ben kımseye soylemedım .hatta annem bıle bılmez.sımdı soylesem benden daha cok uzulur.sonra ıster ıstemez hep bır beklentı ıcınde olur.oldu mu olmadımı dıye sorar.oyuzden kımse bılmıyor cevremde.sadece burdakı arkadaslar.iyiki burası var. tas olsa catlar vallahı,bız ne yapalım.mahvoluyoruz ama elde degıl.sımdıye kadar ne ıstedıysem yapmısımdır.ama ogrendımkı yaratmak gercekten Allaha mahsusmus.bır evlat yaratmak ne kadar zormus.o istemezse olmazmıs.ısteyecegı gunu beklıycez.yapacak baska bısı varmı.tabı bu arada ne gerekıyorsa tedavı ıcın yapıcaz.sonrası Allaha kalacak.
oyle ınsanlara Rabbim verıyor işte.ne yapalım dayanıcaz.bu bır ımtıhansa evet yerı gelıyor isyan bıle edıyoruz ama dogrulup tekrardan devam edıyoruz.yorgun savascıyız gercektende
canım ben de söylemek zorunda kaldım maalesef...
işlemler için izmire gitmemiz gerekiyordu, eşim izin aldı sonra süreç uzayınca 19 gün orda kaldık...
bu durumda da bi şekilde öğrenmeyen kalmadı işte!! zaten şüpheleniyolardı sordular ben de yok öyle bişey diyemedim...
güünaydın kılzar
hayırlı cumalr
Günaydın canım, hayırlı cumalar...
güünaydın kılzar
hayırlı cumalr
çidoo cnm benim yarın senin günün canım güzel sonuçlarını bekliyoruz inş...
İnşallah canım beim inşallahhhh
amin canım hayırlı cumalar :2:
günaydın canım, hayırlı cumalar...
amin canım rabbim hepımızın kucaklarını doldursun saglıklı bebıslerle inşallah aminnn.
ay senin yarın sonucun mu belli oluyor inşallah güzel haberlerini alırız ben pazartesiye alırım haberini iş yerinden bakıyorum evde net yok bütün kalbim seninle RABBİM yar ve yardımcın olsun
hepimiz farklı yerledede olsak dileğimiz bir
rabbim hepimizin gönlünden geçeni naip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aaaaminnn...
yaa yetercim bişey sorucam böyle bi kaç kişiye aynı anda nasıl cevap yazabiliyoruz ben çözemedim o işi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?