oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

evet canım aynen
evet burada var demişlerdi bize
sen yinede gidince konuş için rahat etsin

valla canım bence eğer olsaydı bangır bangır duyururlardı resmi sitelerınden ama
dur ben yarın arayıp sorucam merak ettım ınsallh vardır canımm varyaa
nasıl uzuluodum 200 kere buyutuolar pıyango gıbı secıolar dıye

canım sen adanadamıısn

yatak odasına girdim, üstümü çıkardım, aynanın karşısına geçtim başaldım yumurtalıklarımla rahmimle konuşmaya. ben anlattım onlar dinledi.. allahtan bi gören olmadı yoksa dooooğru tımarhaneye.. bakalım laf dinlerler mi?

canım yaa degerlerınız cok kotu degılkı.sonucta yavas hareketınız bayagı yuksek.sayınızda fena degıl.morfolojı hele super.bence sende sorun yoksa gelır bebegın.bırz rahat bırak kendını.bak bızım sayı 17 mılyon ama morfolojı % 2 .sız bu durumda bızden daha sanslısınız

canım DFI adı testın.dna fragmantasyon testi.
spermle yapılıyor.spermlere bakyorlar

supersın canım yaaa.işte bu

Hazel sen de benim kafadansın
aynı şeyleri defalarca düşündüm, düşünmek istemiyorum ama kendimi düşünürken yakalıyorum, özellikle sabah uyandığımda... Bana da bi kaç kişi gerçekten istersen olur demişti, önce saçma geldi söyledikleri sonra sorguladım... allahım dedim acaba gerçekten istemiyor muyum? Hazır değil miyim çocuk sahibi olmaya! öyle çok her gördüğüm çocuğa atlamam mesela, her bebek güzel görünmez gözüme nedense!! ne bileyim çocuğu olanlar benden çok mu istediler de sahip oldular acaba diyorum. Sora tecavüze uğrayıp hamile kalanlar geliyor ister istemez aklıma, onlar çok mu istemişlerdi sanki diyorum! sonra eşimi suçluyorum kendi içimden, o hep yorgun argın işten gelmeseydi cinsel anlamda daha sık beraber olsaydık tüm bunlara gerek kalmayabilirdi diyorum. ama bu sadece ve sadece içime atabileceğim birşey tabii!
sanki bu bir proje de ben bu projede başarısız olmuşum gibi geliyor bazen. olayın büyüsü kaçtı zaten bu saatten sonra olmasa ne olur dediğim oldu düşünün!!
dua ediyorum işe yaramıyor
of kafayı yemeden önerdiğiniz kitapları okumaya başlasam iyi olacak... allahım gene gece oldu gene yatakta tonla düşünce beni bekliyor

güünaydın kılzar
hayırlı cumalr
rabbim dualrımızı kabul etsi
inişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yok canım yanlış anlaşıldım heralde benim tüp bebek değil normal yoldan hamileyimde çok şükür..
başlığın dikkatimi çekti öyle girip okudum ..
Allah yardımcın olsun ....

ay senin yarın sonucun mu belli oluyor inşallah güzel haberlerini alırız ben pazartesiye alırım haberini iş yerinden bakıyorum evde net yok bütün kalbim seninle RABBİM yar ve yardımcın olsun

eebett :)
inşallah canım benim, inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz... ben de çok merak ediyorum bugün geçmek bilmiyor

hepimiz farklı yerledede olsak dileğimiz bir
rabbim hepimizin gönlünden geçeni naip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aaaaminnn...
yaa yetercim bişey sorucam böyle bi kaç kişiye aynı anda nasıl cevap yazabiliyoruz ben çözemedim o işi!

Aaaaminnn...
yaa yetercim bişey sorucam böyle bi kaç kişiye aynı anda nasıl cevap yazabiliyoruz ben çözemedim o işi!

ayyy cidocum superr yarın mı senın test gunun.ayyy hadı ınsallah canım yaaa.senın kacıncı tup denemen.ben daha hıc denemedım.nısan mayıs gıbı baslıycam ılk defa.Rabbim önce senin sonra hepımızın yuzunu guldurur inşallah canım yaaa.haberlerını beklıycez:

alıntı olayı soyle:alıntı ile cvp ver yazıyor ya hepımızın msjlarının altında.bırde onun sag tarafında bır işaret daha var hemen yanında.işte oraya tıklayıp cvp verecegın msjları secıyorsun sonra cvp verecegın zaman konuya cvp ver e tıklayıp her bırının altına cvp yazabılıyorsun.umarım anlatabılmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…