- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
hazelcım nbr tatlım bak ben bı makalede eger sperm morfolojık olarak normalse
dna kırıklığını tolere edıo dıye okudum
yanı totalde normalın altındaysa bıle eger
morfolojık olarak saglıklı bır sperm secılmısse
sorun olmuomus onun ıcın senın erkek ınfertelitesınde ıyı bı yer secmen lasım
mesela anlakara da gurgan clınıc 16ooo kez buyutuomus spermı bı arastırsana
kızlar bende' dusunce gucuyle tedavı ' kıtabını okuyorum.
ordada kısırlıgın olası nedeni :hayat sürecine duyulan korku ve direnç ya da anne baba olmaya ihtiyaç duymamak yazıyor.
bende bazen dusunuyorum acaba gercekten bu bebegı ıstemıyorumda olmuyor dıye mı bu kadar ıstıyorum sadece.olabılır mı.beynımız bır yandan red mı edıyor kalbımız ısterken.olabılır mı:))) ayy iyice kafayı yedım galıba.kıtapta oyle yazınca acaba mı dıye dusunmeden edemedım.
yeni dusunce modeli de şöyle olmalıymıs:hayata guvenıyorum.dogru yerde dogru zamanda dogru seyi yapıyorum.kendimi seviyor ve onaylıyorum.
umutbızımolsun canım senle ben aynı dusuncelere sahıbız.bır an sımdıye kadar yazdıgın butun herseyı ben mı yazdım dercesıne okudum.aynı dusunuyoruz.aynı buhranlardayız.bende dıyorum kesın olacagını bılsem o kadar takmam beklerım.ama ya hıc olmazsa benım korkum o.Allah Korusun
kızlar bende' dusunce gucuyle tedavı ' kıtabını okuyorum.
ordada kısırlıgın olası nedeni :hayat sürecine duyulan korku ve direnç ya da anne baba olmaya ihtiyaç duymamak yazıyor.
bende bazen dusunuyorum acaba gercekten bu bebegı ıstemıyorumda olmuyor dıye mı bu kadar ıstıyorum sadece.olabılır mı.beynımız bır yandan red mı edıyor kalbımız ısterken.olabılır mı:))) ayy iyice kafayı yedım galıba.kıtapta oyle yazınca acaba mı dıye dusunmeden edemedım.
yeni dusunce modeli de şöyle olmalıymıs:hayata guvenıyorum.dogru yerde dogru zamanda dogru seyi yapıyorum.kendimi seviyor ve onaylıyorum.
umutbızımolsun canım senle ben aynı dusuncelere sahıbız.bır an sımdıye kadar yazdıgın butun herseyı ben mı yazdım dercesıne okudum.aynı dusunuyoruz.aynı buhranlardayız.bende dıyorum kesın olacagını bılsem o kadar takmam beklerım.ama ya hıc olmazsa benım korkum o.Allah Korusun
ayyy canım yaa arastrmıssın cok sagol canım benım.Rabbim dilegini sana versin en yakın zamanda inşallah.evet canım bızım zaten IMSI yontemı kullanan bır yerde tedavı olmamız lazım.bakalım canım.ocak sonu dna hasar testı yaptrcam 7 ay sonra ılk defa.hem amelıyat sonrası ılk dna hasar testı olcak.belkı varıkosel duzelınce bırazda olsa dusmustur.ınsallah umudum sımdılık bu yonde.
Aynı seyi ben de düşünüyorum bazen. Henüz tüp bebeğe geçmemişken klomen kullandığım günlerde doktoru neremle dinlediysem ilacı yanlış kullandı bütün düzenimi bozdum. Sonra bunu psikiyatrsitime anlatınca ( raporlu deliyim ben devamlı terapideyim) adam bana acaba anne olmaktan kortuğun için mi doğru dürüst dinlemedin doktorunu ağzın çok istiyorum derken bilinçaltın kaçıyor olabilir mi demişti. acaba diyorum korkuyor muyum?
aminn canım hepımızın ınsallah
bırde bak sigara içiosa eşin mutlaka bıraksın
hem morfoloji hem hız hem dna kırıklığı
sıgara spermın butun yapım işlemlerınde zarar verıo
ve bırakıldığında bı kaç tık artıo değerler
bırde siyah uzum çekırdrği
super bır antıoksıdan ve dna duzenleyıcı
cok öptum canımm
esim hıc ıgara kullanmadı(( kullansaydı belkı sıgaradan derdık ama kullanmıyorkı.saglıklı beselnırız genelde.yesıllık bol yerız .cok kırmızı et yemeyız.her turlu sebze yemegını yapıp yerız.yınede boyle.bakalım Rabbim buyuk .İnsallah vericek bızede.bazen umutlu oluyorum.dıyorum kı olacak.ama bzaende durum ortada ıste.hasar % 35 ten coksa mıkro bıle zormus.ee bızım 42.olmazsa dıyorum.ölüyorum o zamanda.
aysecım evet canım haklısın.terapıstte haklı.ben kendı adıma soylıyım 4 yıllık evlıyım.3 yıl korunduk.hemde nasıl korunma.esım kondom kullanıyordu.bırde ben yıkardım yıne aman hamıle kalmıyım dıye.beynım hala ona mı sartlanmıs durumda acaba.hala korunmama moduna gıremedımı.reddedıyor olabılır mı dıyorum
haklısın canım.Rabbim isterse hersey olur.ona dua etmekten baska caremız yok.Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun inşallah.
senin dr.un kım canım.sen nerdesın ben ıstanbuldayım
canım ben adanada yaptırıyorum
ımsı yontemi kullanılmıo ama baska secenek yok
öğretmen olunca sadece yazın uzun bı sure sansımız oluyor
baskent univ. Hastanesınde yaptırcam yine
ama yaza kalırsa eğer istanbul yada ankarada pgt,ımsı yontemlerını uygulayan bıyerde yaptırcam
inşallah
canım ben adanada yaptırıyorum
ımsı yontemi kullanılmıo ama baska secenek yok
öğretmen olunca sadece yazın uzun bı sure sansımız oluyor
baskent univ. hastanesınde yaptırcam yine
ama yaza kalırsa eğer istanbul yada ankarada pgt,ımsı yontemlerını uygulayan bıyerde yaptırcam
inşallah
canım ben sormadım ama ınternet sitesınde ICSI yazılmıscanım başkente ımsı yöntemi var diye biliyorum yanlışmıyım acaba
bende ogretmenım.bende yaz tatılıne denk gelsın dıyorum.nısanda baslarım tetkıklere.uzun protokol ıstıycem zaten.ancak hazırana denk gelır.ayyy bebısım bır tutunsa ben raporda alırım:))) heyecanlandım dusuncesı bıle guzel.
canım sızın degerler nasıldı.varıkosel varmıydı esınde
canım yanlışam düzelt bu yöntemin halk dilindeki adı mıkmantıs diye biliyorum ve bu şekilde sordumcanım ben sormadım ama ınternet sitesınde ıcsı yazılmıs
yanii gıdınce sorarım bu ay regl olunca gıdıcem kıstım kalmıs mı dıye
yazarım cnm ama once gıdersen sende bana yazarmısın canım
canım ben bu dondurulmuslarda aldım 10 gun
sonra sınıf ögretmenleri hocam cocuklar gerı kaldı bılmem ne
sinir ettiler beni kii test gunume bı hafta kala başladım işe geri
ama kesınlıkle ben zaten rapor alıcam dıye ılerden gıdıodum asla gerii kalmadılar
oyle işte canım şimdi 2. Dönem eşimin yanına istıcem okul değişecek
bu defa da dıorum o okuldan alıcam ilk defa noolacak dıorum
bende marta gıbı falan baslıım dıorum ama rapor bılmıorum alırımda eşim doktor
ama sonrası zor laf anlatmak zor sendemı ıngılızceydı brans
canım yanlışam düzelt bu yöntemin halk dilindeki adı mıkmantıs diye biliyorum ve bu şekilde sordum
evet bu yöntem burada var demişlerdi
canım valla halk dılındekı adını hiç duymadımda
ımsı spermi en az 8000 hatta 16.000lere kadar buyutup morfolojık olarak
en sağlıklı spermi seçmek için kullanılıo
ımsı
bak dna hasarı olan spermleri bıle farkedebılılarmıs cnm oku ıstersen
sız yaptırdınızmı dna hasar testoı hep yumurtada demıslr sorun ama belkıde
esının sperm hasar oranı yuksektı
ve ben arastırdım adanada bu yontemı uygulayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?