- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.461
kız benimde yeğenlerim var onlar alırlarcadoloz bi kardeşim var elimden aldı bende kıyamadım verdim misafir dye gerçi bende burda misafirim ama olsun o küçük diye kıyamadım küçük dedigim 14 yaşında
son_ece canım senin adın ece mi ona göre dua edicem
canım benim ismim ece degil ismim songül tşkr ederim canım ya inşallah dualarınız kabul olur ben bişi sorcam size bugün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım kolay kolay günüm geçmez antibiyotik kullandım ondan dolayı olabilir mi
evet olurrrrrrrrrrrrrrrr
ama belkimolabilir ne dersin
ahhhhh keşkeee nerdeeee inşallah ama umudum yok gerçi allahtan umut kesilmz inşallah vardırda bende mutlulugumu burda sizinle paylaşırım allahım nasip eder inşallah
canım benim ismim ece degil ismim songül tşkr ederim canım ya inşallah dualarınız kabul olur ben bişi sorcam size bugün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım kolay kolay günüm geçmez antibiyotik kullandım ondan dolayı olabilir mi
neden olmasınnnnnnnnnnn
hiç bi belirti yok sadece belim agrıyo normalde gögüslerim 10 gün önceden sızlardı daha 2 gündür başladı
herkes gitti mi ya nereye gittiniz sadece ben var görünüyorum
:92::92::92::92::92::92::92::92:
kız aşşagıda kimse görünmüyo neden ve kimseden ses çıkmadıda bende herkes gitti sandım ayşede gitmiş sanırım
ya ben başka topiklerede bakıyorum ya
görünmüyorum sanırım
anladım canım neyse hadi bende çıkıyorum topikten iyi akşamlar
tamam yine gel
kız bakıyom da o topikten o topige zıplıyıyon
herşeyin hayırlısı canım inşallah eşin iyi olur peşinede bebişin olurcanım inşş güzel haber getirsin
canım yaaa bizim tedvai ne zaman olacak bilmiyorum ki eşimde rahatsız biliyorsunuz onun rahatsızlığı çözüme kavuşmadan bebk olayına bakamayacağız
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım sana bi anlatsam hayatımı dersinki hiç durma hemen git pisikoloğa :))))))) ha ha canım benim veledim doğsunda ben ona 10 tane ayrı doktor bulurum :) teyzesivalla onun da iyisine denk gelmek lazım canım ben 6 sendeir falan gidiyorum aynı adama ara sıra valla bana iyi geliyor ama epey tuzlu oluyor tabii.. amaaan senin doktorluk neyin var kuzum iyisin maşallah.. sen iyi bir çocuk doktoru bul kuzucuk doğunca kontrolleri için aşılar maşılar..
ev ev değil ki tekkee ben bu kadar çok misafir gelen yer görmedim :)))
herşeyin hayırlısı canım inşallah eşin iyi olur peşinede bebişin olur
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım sana bi anlatsam hayatımı dersinki hiç durma hemen git pisikoloğa :))))))) ha ha canım benim veledim doğsunda ben ona 10 tane ayrı doktor bulurum :) teyzesi
kız ben severim misafiri ama sevdiğim insansa severim eğer eşimin iş arkadaşlarının karılarıysa hiç sevmem bitek bugün gelen arkadaşı seviyoorum iş arkadaşlarının içinde oda iyi kızdır diğerleri gibi fitne fesat değildir benim düzgün insana hep kapım açık hep güler yüzle karşılarım ama istemediğim insanada gayet net belli ederim istemediğimi ama bazıları anlamamazlıktan geliyo istemediğimi bildiği halde geliyo sırf laf taşımak için geliyo yoksa adam gibi gelsin herkez gelsin ayırt etmem tek sevmediğim burda kouşulanı öbür kapıda duymak
amaaan dertsiz insan mı var.. napalım..
siz lojmanda mı oturuyosunuz da bu kadar gelip gidiyo bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?