- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.441
canlarım size bakim diye girdim 2 dakka özledim kızlar sizi ama misafirim var arkadaşım geldi biraz canı sıkkın onla takılıyorum öptüm hepinizi canlar girerim bikaç saat sonra
canlarım size bakim diye girdim 2 dakka özledim kızlar sizi ama misafirim var arkadaşım geldi biraz canı sıkkın onla takılıyorum öptüm hepinizi canlar girerim bikaç saat sonra
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
Selam kızlar bu arada nasılsınız bakalım?
Bende varım bende varımmmm:)Esrayım canım bende memnun oldum bu arada:))))
canım benım sagol valla ıyıyım ıste hafta sonu olunca ıyı gelıyor esım evde oluyor:)Hafta ıcı oldukca sıkıcı bana gore ev ısı yapmakla gecıyor gun cunku:)sen calısıyormusun canım?o kadar telde konusuyoruz unutuyorum sormayı??
aman bebiş hepimizi yaz listenetamamdır esracım ben de memnun oldum hemen yazdım adını
aman bebiş hepimizi yaz listene
allah razı olsun senden ve duacı aracı olanlardan
amin canım zaten insan önce başkasına sonra kendine dua ederse o duaya melekler de amin dermiş.. hep önce size dua ediyorum sonra Rabbim beni de ayırma diyorum
mrb kızlar biraz önce hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim pc aldı nasılsınızbende silere hep hep dua ediyorummmmmmmm
allahım sesimizi duysun
derdimiz ne olursa olsun (sadece çocuk değil)allahım şifasını eksik etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mrb kızlar biraz önce hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim pc aldı nasılsınız
bende silere hep hep dua ediyorummmmmmmm
allahım sesimizi duysun
derdimiz ne olursa olsun (sadece çocuk değil)allahım şifasını eksik etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnn çok güzel bi dua kaç gündür çok hastayım iyi olmak ne kadar zor oldu gerçi hala çekiyorum ama allaha şükür bugün daha iyiyim
cadoloz bi kardeşim var elimden aldı bende kıyamadım verdim misafir dye gerçi bende burda misafirim ama olsun o küçük diye kıyamadım küçük dedigim 14 yaşındaiyiyli canım sen neyapıyorsun
kardeşin pc elindenmi aldı
yoksa yeni pcmi aldı
canım eğer gripsen öyle hemen geçmiyor
ben 1 ay çetkim ilaçta aldım ama geçmedi
evet ya işte bende çok üşüyordum kırgınlık ve halsizlikgrip degildim ya ne oldugunu anlamadım ama heryerim sızlıyordu ve çok üşüyordum tam iyileştim dedim 3 günde baş agrısı çektim uykudan gözümü açamıyordum sanırım hava degişiminden oldu ankaradan adapazarına geldim ama ilk gelişim degil daha öncede gelmiştim hiç böyle bi hastalanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?