oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Bende varım bende varımmmm:)Esrayım canım bende memnun oldum bu arada:))))

canım benım sagol valla ıyıyım ıste hafta sonu olunca ıyı gelıyor esım evde oluyor:)Hafta ıcı oldukca sıkıcı bana gore ev ısı yapmakla gecıyor gun cunku:)sen calısıyormusun canım?o kadar telde konusuyoruz unutuyorum sormayı??

yok kız evdeyim bende ev işleriye boğuşuyorum

amin canım zaten insan önce başkasına sonra kendine dua ederse o duaya melekler de amin dermiş.. hep önce size dua ediyorum sonra Rabbim beni de ayırma diyorum

bende silere hep hep dua ediyorummmmmmmm
allahım sesimizi duysun
derdimiz ne olursa olsun (sadece çocuk değil)allahım şifasını eksik etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mrb kızlar biraz önce hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim pc aldı nasılsınız

aminnn çok güzel bi dua kaç gündür çok hastayım iyi olmak ne kadar zor oldu gerçi hala çekiyorum ama allaha şükür bugün daha iyiyim

aminnn çok güzel bi dua kaç gündür çok hastayım iyi olmak ne kadar zor oldu gerçi hala çekiyorum ama allaha şükür bugün daha iyiyim

canım eğer gripsen öyle hemen geçmiyor
ben 1 ay çetkim ilaçta aldım ama geçmedi

Son düzenleme:
canım eğer gripsen öyle hemen geçmiyor
ben 1 ay çetkim ilaçta aldım ama geçmedi

grip degildim ya ne oldugunu anlamadım ama heryerim sızlıyordu ve çok üşüyordum tam iyileştim dedim 3 günde baş agrısı çektim uykudan gözümü açamıyordum sanırım hava degişiminden oldu ankaradan adapazarına geldim ama ilk gelişim degil daha öncede gelmiştim hiç böyle bi hastalanmamıştım

evet ya işte bende çok üşüyordum kırgınlık ve halsizlik
çok fenaydı yaa
geçmiş olsun bol bol nane limon iç
ıhlamur iç iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…