- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.421
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
ayşe benim içinde lütfen özelden msj atıyorum..
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
haa o fille olanda daha çıkartmamıştım ama öbürleri son halim yanii.. fotoğrafları çeken iyi çekmiş :)))
birazdan deli doktoruna gitceeemm.. şöyel bir tımar etsin de beni kendime geleyim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
umutbizim olsun hiç uğramadı değilmi
nasıl acaba yaaaaaaaaaaaaaa
telefonu olan varsa bir arayıp haber getirsin bize
ayşe benim içinde lütfen özelden msj atıyorum..
ya vallaaa ben de merak ediyorum. Miranda numarasını biliyor o girerse bari o arasın.. Embryolar 1. Kalite değil diye morali bozuk galibaa.o hoooo ne kötü embryolarla hamile kalanları duyduk biz.. Olacak inşallah..
inşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa
ben bu gün bir ara mirandayı görmüştüm ama
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
ay canım tabi ki kocam yan çizmez de götürürse hepinize okuycan Allahın izniyle... Adını yaz bana özelden adınla dua edeyim..
Allah anneciğin yattıkça sana, doğacak evladına ömür versin.. Onu da yattığı yerde dinlendirsin inşallah..
ya bak demekki doğru tahmin ozaman benden zayıfmışın amaaaaaan takma valla kız benim ablamın boyu ufacık vücut kocaman top gibi okuşa bıraksan duramaz ama maaaaaşaaaaalllaaaaaaaaaaah yiğenlerim aslan gibi hele küçük olan erken doğduğu halde kışın çıplak sokağa at gık demez boş ver dediğim gibi rejimle yavaş yavaş verirsinhaa o fille olanda daha çıkartmamıştım ama öbürleri son halim yanii.. fotoğrafları çeken iyi çekmiş :)))
birazdan deli doktoruna gitceeemm.. şöyel bir tımar etsin de beni kendime geleyim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
umutbizim olsun hiç uğramadı değilmi
nasıl acaba yaaaaaaaaaaaaaa
telefonu olan varsa bir arayıp haber getirsin bize
saol canım,
özelden nasıl yazcam bilemedim, nerde bu özel mesaj yeriiii
saol canım,
özelden nasıl yazcam bilemedim, nerde bu özel mesaj yeriiii
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
ya bak demekki doğru tahmin ozaman benden zayıfmışın amaaaaaan takma valla kız benim ablamın boyu ufacık vücut kocaman top gibi okuşa bıraksan duramaz ama maaaaaşaaaaalllaaaaaaaaaaah yiğenlerim aslan gibi hele küçük olan erken doğduğu halde kışın çıplak sokağa at gık demez boş ver dediğim gibi rejimle yavaş yavaş verirsin
kız bizden iyi deli doktorumu olur deliyi deli anlar dök bize içini haha
banada git diyolar ama gitmiyom valla gitsemmiki tavsiye edenmi hayatım
canlar umutcum giremicek bi süre evinde kalmıyo bende merak ediyorum ama evinde olmadığı için giremiceğini biliyorum aman girdiğinde bize bebişim vardesinde geç girsin bence başka yerde olması kafasını dağatması için daha iyi ben sizlerede tavsiye ederim şiddetle eğerki evimde olsam benimki kesin tutmazdı ailemin yanında fellik fellik gezdim hergün başka arkadaşa kahve içmeye gidiyodum :)))))) ha ha hiç aklımda çocuk yoktu bitek il sabah uyandığımdaa ve akşam yastığa başımı koyduğumda aklıma geliyodu ozamanda dua ediyodum vallla gidin bi yere evinizde pc başında durmayın 1 saatlik pc fazla bile yetercim sende durma kız transferden sonra kızarım git biyerde tatil yap kafan rahat olsun evde olsnada dışarı çık
ya bak demekki doğru tahmin ozaman benden zayıfmışın amaaaaaan takma valla kız benim ablamın boyu ufacık vücut kocaman top gibi okuşa bıraksan duramaz ama maaaaaşaaaaalllaaaaaaaaaaah yiğenlerim aslan gibi hele küçük olan erken doğduğu halde kışın çıplak sokağa at gık demez boş ver dediğim gibi rejimle yavaş yavaş verirsin
kız bizden iyi deli doktorumu olur deliyi deli anlar dök bize içini haha
banada git diyolar ama gitmiyom valla gitsemmiki tavsiye edenmi hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?