oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım sana yine iyi demiş bana 2008de 1500 tl demişti
ama ben balcalıda yaptırdım turan hocayla konuştum ben o söyledi polikiniktekilere 2 ay kadar bakladim ama ücret ödemedim

Valla nurcancıgım ne sen sor ne ben soyleyım:)))Rahım fılmı gıbı bıseymıs ama ıcıne sıvı verıp kamera ıle ıncelıyorlarmıs ıcını(Ben cok korkuyorum acıkcası hem anestezıden hemde anestezıden cıktıktan sonra sancılardanRahım fılımını anestesızısız cektırdım mahvoldum cunku de....

canım histereskopi hsg den hada kolay yaaa
yani bana öyle geldi :26::26::26:

Yetercıgım vallahı bende mı oyle yapsam acaba onumuzdekı ay balcalıdamı cektırsem hısteroskopıyı?Gercı Allah var Turan beyde ıllakı bende cektır demedı.Eger madddı ımkanın zorluyorsa senı bızım soylecegımız guvendıgımız bır yere de cektırebılırsın dedı.Orası da balcalıdır o zaman muhtemelen.Ama ben rahım fılmını bıle cektırırken cok zorlandım.Balcalı da bıde anstesızısız cekecegız fılan derlerse yandım valla...

yok kız anestezisiz değil
yani banada ilaki burada yapalım dememişti zaten ben söyledim gücümüz yetmez bizim burda çaktirmaya dedim oda git balcalıya dedi orada yapıldı yani ben şikayet edecek bir şeyle karşılaşmadım histeres kopide
ama balcalıya gideceksen hemen gidip gün almalısın yani tedaviyide hemen düşünmüyorsan bir kaç sonrasına gün veriler
sen tedaviyi nerede düşünyorsun karar verdinmi yoksa yine istb var aklında

Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. doktora gittik sadece 3 yumurtan var, tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, Dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın Marankinin Topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı

şekerler bençıktım iyi bakın kendinize yarın görüşürüz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercıgım ıyı geceler canım.bana kalsa ben turan cetın dıyorum ama esım ıcım pek ısınmadı oraya dıyor.ıstanbula gıt yıne dıyor ıkıncıyede sonra olmazsa burada denersın dıyor.ama ben hıııc karar verebılmıs degılım.hele ıkı ay bır gecsınde soyle mart nısan olsun da bakayım dıyorum.

Hayat canım basından gecen uzucu olayları okudum.Emın ol hepımızde ayrı ayrı sıkıntılar var.Bende yumurtlama sorunu yok falkat esımde sperm sorunu var.Yanı bır sekılde hepımız aynı asamalardan gecıyoruz.Sadece 3 yumurtan var ne demek onu anlamadım.3 yumutan varsa yumurtlayabılıyorsun demektır bu.Neden kı menopoza gırmıs olasın?Sıkma canını olur mu.Donör nasıl oluyormus canım bızı aydınlatabılırmısın Turkıye de yasak dıye bılıyorum ama?*

anacım anlatmıştım ya önceden ben 132 kiloydum mideme kelepçe taktırdım 75 e indim. bebek istiyoruz diye 1.5 sene önce kelepçeyi çıkarttık ama verdiklerimin nerdeyse hepisni geri aldım..şimdi de tekrar vermeye çalışıyorum (( eğer 2. denemede olmazsa uzuuuun bir ara vericem yine kelepçe ameliyatı olmayı düşünüyorum..
ya bu arada bu hitereskopi nasıl bişi oluyo rahim filmi gibimi ayşede oluyoya sürekli hiç sormadım nasıl bişi diye

yeter de anlatmış ya rahim ağzından içeri kamerayla girip içeri bakıyorlar sıvı da doldurup.. eğer içerde ufak birşey görürlerse de elektrikli bıçaklarla alıyorlar.. tabi bunlar hep anestezi ile oluyor.
herasles hiç korkma canım ağrı filan hiç olmuyor çook hafif adet sancısı o kadar..

canım geçmiş olsun ama moralini bu kadar bozma 3 yumurtayla tüp olmaz ne demek.. benim 2 yumurtam gözküyordu tedaviden önce 5 tane toplandı.. zaten o ilaçlar bunun için var.. donasyona gelene kadar bir sürü yöntem var denenecek.. merak etme daha motive eden olumlu bir doktor araştır bence.. ben hormonlarımı düzene sokmak için doktor kontrolünde doğum kontrol hapı alıyorum en son fsh ım 1.8 çıktı..
incir kürü, bal-çörek otu vs. bunlar bazı bünyelerde kist yapabiliyor haberin olsun..
bir iki doktordan daha görüş al bence..

Aysecım canım ya kelepçe tehlıkelı degıl mı pekı ya??Canım dıyetısyenle bırlıkte sporda verdırıyor bu bır gercek ama cok ıstıkrarlı da olmak lazım.Duzenlı saatlerde yemkek yemekte sart.Sn 75 lere dusmussun tekrar dusersın hıc sıkma canını.

kız siz iki kişisiniz ondan böyle gösteriyor baskül

canım rahim içine vajinal yoldan kamera sistemiyle girilip bakılması

anladım kızlar demek rahim filminin anestejilisi gibi bişi sanırım :))))))) zor ya ben rahim filmi çektirmiştim ilk bebeğimde hiç hissetmedim bile ne ağrı ne sızı ama bu velette çektiler hastaneden eve gelenekadar önce hafif hafifi sızılar geliyrdu Allahıma şükürki evime gelince kapıyıkapamışım yığılıp kalmışım eşim aradığıda kendime geldim yatak odama bi yattım ağrıyla eşim nöbetçi ogün evede gelemiyo ertesi gün eşim gelene kadar bilinçsiz yatmışım ne oldunu bilmiyorum ama eşim kaçkere aramış hiç açmamışım teli kendimde değilimişim sabah geldiğinde Allah yardımcımız olsun

canım durumunla ilgili hiç bi fikrim yok ama rabbim acil şifa versin ve yavrunu kucaına nasip etsin

aaaaaaaaaaa ben aldığını unuttum en seni 70 lerde sanıyom işte kelepçe taktırdım bukaadar oldum demiştin ben geri aldığın kısmı kaçırmışım ondan dedim sen kaç kilosunki diye ama olsun bende geliyom yakında peşinden merak etme hem bilim aadamları açıklıyo kilolu insan daha mutlu oluyomuş ben hep gülerimvala bi söler iki gülerim bugün kaynanam aramış eşime demiş sürekli doktora gitmeyin bebeğe iyi değil cart curt bayağı konuşmuş eşim üzülmüş ben geldim marketten aban anlatıyo dedim amaaaaaaaan sende ne takıyon ananı bilmiyonmu sanki onun demesiylemi diyom gülüyom eşimde diyo sen eneden hiç kızmıyon senin annen dese ben bidaha suratına bakmam diyo bende diyom banane ben gülüüüüüüüp geçerim tın diyom hep kilolaran ama bu bi çikolata veya tatlı yiyom mutluluk had safhada :)

ay kesiyomu elektirikli şele ayyyyyyyy yazık kız size Allah yardımcınız olsun valla rabbim biliyoya ben tekrar tekrar deneyemezdim ne maddi ne manevi bidaha bu testlei bu aşamaları kaldıramazdık rabbim sağ sağlim hepimize nasip etsin bukadar isteyip uğraşıyoruz

hoş geldin aramıza

bebeğim bencede araştır ama
içine sinsin daha 2 ay var diyorsun içine sinen bir yer bulursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben turan çetinde 2 defa tüp bebk denedim

ya tabiki tehlikeli ama daha önce de bebek için taktırmıştım şimdi yine yaparım yani.. bebek için her tehlikeyi göze alırım..
kız resimlerim var ya profilimde anlamadın mı?
ya zaten benim de umrumda değil de işte bebek için şansımı düşürüyor ya ondan takılıyorum yoksa beğenen beğenmiş almışş.. hem bi de ben de kendimi pek beğenirim yoktur kompleksim yani..
valla kesiyo her seferinde işte kesitm de iyileştide iyileşmedi de ben bu yüzden bekliyorum ya işte..

kız çingene resimlerde okadar göstermiyonki hele o fille çektirdiğin resimde benden zayıf duruyon mubarek açıkçası resme bakarak en fazla 80 derim bçünkü ablamda seningibi aynı vücut hatlarında hatta totosu biraz fazla ama 80 kilo felan ben tahmin etmedim okadar olduğunu
boşver kelepçeyi kız kestirmek yok bidaha zaten bebişi sezeryan yapacan kaçkere ameliyat olcan bak diyet yaptımmı veriyosun işte 3-5 derken azalacak onlar sen takma kilodan bebeğim olmaz diye bana yıllardır doktorlar ver ver diyo annemlerin karşı komşusu 150 kilo nerdeyse 2 kızı 1 olu var bide normal doğurdu karıyı hiç sevmem ama bi kızı var hiç anasınada babasınada benzemiyo dünya güzeli valla hiç kiloyu takma kalcak olan kalıyo ablamda benden şişman karı ilacı bıraksın 2, ay gebe kalıyo geçengün geçmiş bana diyo 3, çocuğu doğursammı öldüresim geldi :b
vel hasıl rejimle bebişim bende öle vermiştim bide spor yapmıştım ek olarak günde 1 -2 saat felan kelepçe yok yazık sanada çocuğunu kucağına alıpta kısa bi hayat yaşıcaksan ne anlamıvar bukadar ameliyat iyi değil

ay gülüüüüüüüüm inşallah ileşmiştirde rabbim bidaha yaşatmaz tez elden yavruna kavuşturur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…