- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.401
valla turan cetın de oyle soyledı canım baklısın adet bıtımınde dedı.adetım aktıf olmadı bır turlu dedım sen 3 gun daha bekel gel ılac vereyım de adetın hızlansın dedı.adetın bıtımınde de cekelım hısteroskopıyı dedı ama.bu iş içinde 1.150 tl ıstıyor.çok para suan aylaryamayız dıyor esım.bırdahakı adetımde olmazsa cekılırım.benım yaklasık 1 haftadır sadece kahverengı leke sekılde devam eden gunluk pedlerle gecıstırdıgım bır durumum var.sence dert emelı mıyım?
kız siz iki kişisiniz ondan böyle gösteriyor baskülkız eter döverim seniNe diyon sen kız biz 80 diyoz bu 50 diyo
ya bu arada bu hitereskopi nasıl bişi oluyo rahim filmi gibimi ayşede oluyoya sürekli hiç sormadım nasıl bişi diye
valla nurcancıgım ne sen sor ne ben soyleyım:)))rahım fılmı gıbı bıseymıs ama ıcıne sıvı verıp kamera ıle ıncelıyorlarmıs ıcını(ben cok korkuyorum acıkcası hem anestezıden hemde anestezıden cıktıktan sonra sancılardan rahım fılımını anestesızısız cektırdım mahvoldum cunku de....
yetercıgım vallahı bende mı oyle yapsam acaba onumuzdekı ay balcalıdamı cektırsem hısteroskopıyı?gercı allah var turan beyde ıllakı bende cektır demedı.eger madddı ımkanın zorluyorsa senı bızım soylecegımız guvendıgımız bır yere de cektırebılırsın dedı.orası da balcalıdır o zaman muhtemelen.ama ben rahım fılmını bıle cektırırken cok zorlandım.balcalı da bıde anstesızısız cekecegız fılan derlerse yandım valla...
Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. doktora gittik sadece 3 yumurtan var, tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, Dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın Marankinin Topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı
ay maaşallah erirsin kız verirsin Allahım nazardan saklasın bi poşet çikolata yedin ama :))))))) bak genede vermişin bende doğurayıım veririm inşallah
o hep aç zaten
kız sende gördük resmini sen ne verme derdindesin :)))))))
anam kaç kilosunki 2 haneli diyon kı
anacım anlatmıştım ya önceden ben 132 kiloydum mideme kelepçe taktırdım 75 e indim. bebek istiyoruz diye 1.5 sene önce kelepçeyi çıkarttık ama verdiklerimin nerdeyse hepisni geri aldım..şimdi de tekrar vermeye çalışıyorumayseee nerelere gıttın bacım??Uc hanelı sanırım senın kılonda aman bosver bızı begenen begenmıs nasılsa oyle degıl mı amma:)))Bu arada ben Adanada bır merkezle gorustum sana hısteroskopı yapalım ılk denemede nıye tutmadı arastırmak lazım dıyor ama ben korkuyorum...
ya bu arada bu hitereskopi nasıl bişi oluyo rahim filmi gibimi ayşede oluyoya sürekli hiç sormadım nasıl bişi diye
Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. doktora gittik sadece 3 yumurtan var, tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, Dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın Marankinin Topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı
kız siz iki kişisiniz ondan böyle gösteriyor baskül
canım rahim içine vajinal yoldan kamera sistemiyle girilip bakılması
anladım kızlar demek rahim filminin anestejilisi gibi bişi sanırım :))))))) zor ya ben rahim filmi çektirmiştim ilk bebeğimde hiç hissetmedim bile ne ağrı ne sızı ama bu velette çektiler hastaneden eve gelenekadar önce hafif hafifi sızılar geliyrdu Allahıma şükürki evime gelince kapıyıkapamışım yığılıp kalmışım eşim aradığıda kendime geldim yatak odama bi yattım ağrıyla eşim nöbetçi ogün evede gelemiyo ertesi gün eşim gelene kadar bilinçsiz yatmışım ne oldunu bilmiyorum ama eşim kaçkere aramış hiç açmamışım teli kendimde değilimişim sabah geldiğinde Allah yardımcımız olsunValla nurcancıgım ne sen sor ne ben soyleyım:)))Rahım fılmı gıbı bıseymıs ama ıcıne sıvı verıp kamera ıle ıncelıyorlarmıs ıcını(Ben cok korkuyorum acıkcası hem anestezıden hemde anestezıden cıktıktan sonra sancılardan Rahım fılımını anestesızısız cektırdım mahvoldum cunku de....
Arkadaşlar merhaba,
anacım anlatmıştım ya önceden ben 132 kiloydum mideme kelepçe taktırdım 75 e indim. bebek istiyoruz diye 1.5 sene önce kelepçeyi çıkarttık ama verdiklerimin nerdeyse hepisni geri aldım..şimdi de tekrar vermeye çalışıyorum(( eğer 2. denemede olmazsa uzuuuun bir ara vericem yine kelepçe ameliyatı olmayı düşünüyorum..
yeter de anlatmış ya rahim ağzından içeri kamerayla girip içeri bakıyorlar sıvı da doldurup.. eğer içerde ufak birşey görürlerse de elektrikli bıçaklarla alıyorlar.. tabi bunlar hep anestezi ile oluyor.
herasles hiç korkma canım ağrı filan hiç olmuyor çook hafif adet sancısı o kadar..
hoş geldin aramızaarkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. Doktora gittik sadece 3 yumurtan var, tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın marankinin topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı
yetercıgım ıyı geceler canım.bana kalsa ben turan cetın dıyorum ama esım ıcım pek ısınmadı oraya dıyor.ıstanbula gıt yıne dıyor ıkıncıyede sonra olmazsa burada denersın dıyor.ama ben hıııc karar verebılmıs degılım.hele ıkı ay bır gecsınde soyle mart nısan olsun da bakayım dıyorum.
ya tabiki tehlikeli ama daha önce de bebek için taktırmıştım şimdi yine yaparım yani.. bebek için her tehlikeyi göze alırım..Aysecım canım ya kelepçe tehlıkelı degıl mı pekı ya??Canım dıyetısyenle bırlıkte sporda verdırıyor bu bır gercek ama cok ıstıkrarlı da olmak lazım.Duzenlı saatlerde yemkek yemekte sart.Sn 75 lere dusmussun tekrar dusersın hıc sıkma canını.
kız resimlerim var ya profilimde anlamadın mı?aaaaaaaaaaa ben aldığını unuttum en seni 70 lerde sanıyom işte kelepçe taktırdım bukaadar oldum demiştin ben geri aldığın kısmı kaçırmışım ondan dedim sen kaç kilosunki diye ama olsun bende geliyom yakında peşinden merak etme hem bilim aadamları açıklıyo kilolu insan daha mutlu oluyomuş ben hep gülerimvala bi söler iki gülerim bugün kaynanam aramış eşime demiş sürekli doktora gitmeyin bebeğe iyi değil cart curt bayağı konuşmuş eşim üzülmüş ben geldim marketten aban anlatıyo dedim amaaaaaaaan sende ne takıyon ananı bilmiyonmu sanki onun demesiylemi diyom gülüyom eşimde diyo sen eneden hiç kızmıyon senin annen dese ben bidaha suratına bakmam diyo bende diyom banane ben gülüüüüüüüp geçerim tın diyom hep kilolaran ama bu bi çikolata veya tatlı yiyom mutluluk had safhada :)
ay kesiyomu elektirikli şele ayyyyyyyy yazık kız size Allah yardımcınız olsun valla rabbim biliyoya ben tekrar tekrar deneyemezdim ne maddi ne manevi bidaha bu testlei bu aşamaları kaldıramazdık rabbim sağ sağlim hepimize nasip etsin bukadar isteyip uğraşıyoruz
ya tabiki tehlikeli ama daha önce de bebek için taktırmıştım şimdi yine yaparım yani.. bebek için her tehlikeyi göze alırım..
kız resimlerim var ya profilimde anlamadın mı?
ya zaten benim de umrumda değil de işte bebek için şansımı düşürüyor ya ondan takılıyorum yoksa beğenen beğenmiş almışş.. hem bi de ben de kendimi pek beğenirim yoktur kompleksim yani..
valla kesiyo her seferinde işte kesitm de iyileştide iyileşmedi de ben bu yüzden bekliyorum ya işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?