- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.381
valla bizde bu çene varken sıpalardan daha çok bağırırız kız..
amanın senin istediğin mercimek köftesi olsun beceririm ben yaparım sana..
çiğ köfteyi etsiz yiyorsun dimi çiğ et çok zararlı hamileler için..sakın haaa...
ahh aaahhh bi hamile kalsam ben nazın niyazın aşermenin kralını yapcam Allah nasip etsin de inşallaaaaahh..
kız senin neyin var kiii.. Ben tedaviye başlamadan iki haneli rakamlara insem diye uğraşıyorum :)))
kız ilk kez 57 oldummmmmmmmm
Ben 52 olmalıyımmmmmmm
e yuh yaniii öliyim o zaman ben...
selamlar kızlarr ben geldım uzun bır aradan sonra.nasılsınız bakalım?kılo muhabbetı var sanırım.hemen atlayayım bu konuya boyunuz kac kı kızlar kılolu oldugunuzdan yakınıyorsunuz?bende cok kılo aldım 1 yılda 8 kılo bırden aldım ben
canım supermıs valla benım eskı kılom:)suanda ınmek ıstedıgım kılo hemde.ama ben 64 kıloyum ne yazık kı(boyumda 1.62
ay maaşallah erirsin kız verirsin Allahım nazardan saklasın bi poşet çikolata yedin ama :))))))) bak genede vermişin bende doğurayıım veririm inşallahaman aman iyi.. ama çok güzel oluyo beee.. ben de seviyorum..
kız diyetisyene gittim demin 3 kilo vermişim geçen hafta :))) ay sonuna kadar bi 5 kilo daha versem ne güzel olur..
o hep aç zatenkız sen değil böcük acıktıııııı
kız sende gördük resmini sen ne verme derdindesin :)))))))gerçektenmmiiiiiiiiiiiii
Yaaaaaaaa ende vermek istiyorum
Ama şu anda tatlı yiyorum
kız senin neyin var kiii.. ben tedaviye başlamadan iki haneli rakamlara insem diye uğraşıyorum :)))
kız ilk kez 57 oldummmmmmmmm
Ben 52 olmalıyımmmmmmm
Selamlar kızlarr ben geldım uzun bır aradan sonra.Nasılsınız bakalım?Kılo muhabbetı var sanırım.Hemen atlayayım bu konuya boyunuz kac kı kızlar kılolu oldugunuzdan yakınıyorsunuz?Bende cok kılo aldım 1 yılda 8 kılo bırden aldım ben
yeter canım nerelere gıttın ben turan cetıne gıttım ıkı gun once.oda hısteroskop cekelım dıyor.benım basıma gelende pısmın tavugun basına gelmedı heraldehıcbır sorun yok sende dıyorlar hem hemde hısteroskopı de cekelım dıyor anlamadım valla...
anladım canım hayırlısı dıyelım o zaman daha adet olamadım ama sıkıntı oldu ya benımkı bu tup denemesınden sonra.adetım bır turlu aktıf hale gecmedı acaba bır sıkıntı olur mu bu hısteroskpıyı cekmek ıcın?gercı belkı aktıf hale gelır dıye ıkı gun daha bekleyım dıyorum.
Kız nurcan sen bebısını saglıla kucagına alda tek derdın kılo olsun verırsın canıkom:)zaten emzırırken gıdıyormus sen bısey yapmadan cogu.63 lere dusersın allah'ın ıznı ıle:))
Anladım canım hayırlısı dıyelım o zaman daha adet olamadım ama sıkıntı oldu ya benımkı bu tup denemesınden sonra.Adetım bır turlu aktıf hale gecmedı acaba bır sıkıntı olur mu bu hısteroskpıyı cekmek ıcın?Gercı belkı aktıf hale gelır dıye ıkı gun daha bekleyım dıyorum.
Kız Nurcan sen bebısını saglıla kucagına alda tek derdın kılo olsun verırsın canıkom:)Zaten emzırırken gıdıyormus sen bısey yapmadan cogu.63 lere dusersın Allah'ın ıznı ıle:))
canım tüp bebkten sonra böyle sıkıtlar olabiliyormuş
histereskopi için adetin hemen bitimine gün veriyolar
sen turan çetindemi yaptıracaksın histersekopiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?