oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yeteri ozaman göreecem öle her topiğe yetişe bilecekmi bakim karı fellik fellik her yerde :))))))))))))

he valla sabah açıyorum ben altta hep açık bütün gün bi bakıyorum sabahın köründe giriyo bütüüüün gün nette.. kocayı da göndermiş ohhh.. ona 2 canavar şart artık

iyi beee tamam sabırsızlanıyoruz işte napalım.. çok hevesliyim de beklemek zor geliyo..
sen napıyon kız hiç aşermiyo musun? göndersene enişteyi geceleri manava kasaba :)))

sabırsızlan tatlım azcık heycan olacak ona bişi demiyom
amaaaaaaaaaan benimki benden çok aş eriyo valla bi markete gidiyoz bendiyom şunu alalım bi bakıyom sepete benim arkamı dönmemle doldurmuş sepeti mazeretide canın isterse halbuki yalan benden önce yer tombalak :)))))))) sölemesi ayıp helva yaptım dün az yaptım tabi ama onada verdim 2 tabak yedi bugün diyo helva yokmu dedim oha oldun 80 kilo doktor diyo zayıfla sen inadına yiyon dyom açım diyoda başka bişi demiyo :))))) kesin benimki benden önce doğurur :)

ayy bizim halimiz bi görsen bi de diyetisyene gidiyoruz bir hafta oldu :))) ikimiz de tırım tırım ne yesek diye dolanıyoruz ortalarda.. helvaya benimki de ddeli oluyor versem bi kazan yer valla..
valla bende ev karısıyım ama yetişeemiyom buna harbiden 2 tane erkek azgınmı azgın olcak ama :) anca paklar bunu
yav hakkaten sen epey hız kestin şubat tatili yaramadı sana az yazzıyorsun..
umutcum da hayır haberle dönse de inşallah topiğimiz eski günlerine kavuşsa...

ha ha kız benimkide aynı hep seyin sebze yemeği yapıyım hemen bi tapak yiyo açım diye bağırıyo başka şey istiyo ama ver kızartmayı tavuk pilavı baklavayı oooooooooooooohhhhh kazan kazan yer maaşallah

ya benim şimdi iyi gnlerim haftaya bde ablamla kızları gelecek asıl ozaman hiç nete giremem heralde 2 tane şeytan var heleki küçük kızı 10 tane aileye bedel bir felaket şimdiki misafirlerim hiç bişi benim :)))))

anacım benimki de günde 8 öğün versen pilav yer.. bir de yoğurt.. ne yemek yapayım diyorum pilav diyooo.. ya pilav yemek mi diyorum eveeet diyo...
kızım bu misafir işinde sen kendin kaşınıyosun ama.. bu ne yaaa kadın hamile dağılın leeeeen herkes evineeeee

ooooooooo pilava bnde bayılırım :)))))))))) benimkide bayılır ama evde yasakladım pilavı :)
yok kız bunlardan rahatsız değilim bizim standarttır zaten 15 tatil oldummu kardeşlerim bendedir okul olduğu için normalde gelemiyolar istanbulda onlarda ama yol 2.5 saat sürüyo :))))) ben gidiyom normal zamanda onlar bitek 15 tatilde benim şikayetçi olduğum misafir yerli yersiz pat diye gelen komşular işim var diyom karı dalıyo içeri :))))))))) mesela sinir olurum belki müsait değilim gerçekten dimi :)))))) ama amlamız kızlarından şikayetçiyim çünkü yaramazlar ablama diyom bırak onları evde diyom :)))))))))) ya büyük kızı pek bişi yapmıyo kızıcnca hemen oturuyoda küçük yiğenim tam bir oflu kızıyom obana daha çok kızıyo velet 5 yaşında benden akıllı bide hazır cevap :))))))) ama genede özlüyom adiyi benide çok sever tabi işne geldiği gibi hareket ettiğim sürece bi idtediği olmazın hemen siler tanımaz bile

bebem nasılsın
ne yaptın dr nasıl geçti
kuzum çok sevindim umutbizimolsunu merak ettiştim teli olsaarayacaktım ama yoktu bende
neyse sen haber getirdin yaa iyi olsun bebişi ona sımsıkı tutunsun yeterrr
Yetercim çok geçmiş olsun canım ya eşine allahım acil şifalar versin inşallahh
hadi çok şükür artık iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..
hayırdır sen neden hastanedeydin bişey mi oldu? iyi misin?

Kızlar benim tiroid nodülüm var 6 yıldır ilaç kullanıo dr um hamile kalır kalmaz gelmelisin demişti onun için gittim hastaneye şükür şimdilik problem yok 1 ay sonra tekrar tahlil vercem pazarteside kısmetse keseyi görcez bakalım akşam 5 e randevu aldık babamızda gelebilsin diye şimdilik sadece halsizim uykum çok başka pek şikayetim yok hee birde çok üşüyorum ben yaa

Ayşecim sende sabırsızlanma herşeyin hayırlısı zaman dediğin ne ki akıp gidio baksana 1 hafta olacak yarın ben sonucu öğreneli

tavukgillerden ayşenin uykusu geldiiii..nurcancım öptüm seni..
umutcum güzel haberi almaya çok az kaldı sabır canım..

canım geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz
tatlım uyu valla uyudukça bebiş daha hızlı kilo alır bişi olmaz zararı yok uykunun ben inan bugün 2.30 da kalktım napim
üşüme bendede oluyo dikkat et bünye zayıf artık kendine iyi bak sıkı giyin hastalanma

ay benimde uykum geldi gene bende kaçim bari mirandacım umutcumla görüşürsen çoooooooook slm söle öpüyorum onu Allahım inşallah yüzünü güldürsün dualarım onunla

sende bebişimize iyi bak ve kendine sendende inşallah iyi haberler nasip olur iyi geceler Allah rahatlık versin

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr
rabim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cuma hürmetine
ellerimizi boşçevirmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın cnm amiiiiiinnnnnnnnnn innşşşşşşşşallaaaahhhhhhhh.

AMİN,AMİN,AMİN canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin de bizimde en yakın zamanda yuzumuz gulsun.

kızlaarrr...slm...
nasılsınız bakalım ben geldim güzel bi tatil geçirdim valla herşey çok güzeldi..
akşamda kontrolümüz vardı oda güzel geçti bebiş büyüyo...
sizlerde ne var ne yok..
mirandanın sonucu ne oldu kızlarrr
umut sen nasılsın tedavin?diğer fıstıklar yok bi yaramazlık dimi...

ay benim şu gelmez tedavim bi gelse.. izin işi kolay.. gerçi bu sefer tarnsferden sonra öyle 12 gün manda gibi yatmıycam 3-4 gün sonra işe dönmek istiyorum..yattıkça çok bunalıyorum..

ben transferden sonra bir gün felan ya yattım yada yatmadım,hatta ilk gün arabayla taaa yalavoya gitmiştim bayram dı tatile ben kullandım arabayı hemde, oyle gerekiyordu ,
ama tuttu , hemde ev yaptırıyorduk sürekli ustalarla oraya buraya gittim valla, tutacağı varsa tutuyor, hatta transfer den hemen sonra belli oluyor,

2. denemede çok yatmadım markete gittim, yemekleri ben yaptım , yalnızım kim yapacaktıki, kimseyede diyemiyoruz ya birşey ,
neyse, yatmak iyi değil ama çokda tabi hırpalamayın kendinizi ,

negüze bebek bekleyen , transfer olanlar , teset gününü bekleyenler, allahım inş bende bu ay başlarımartık yeniden

canım mirandanın bebişi var artık pozitifi aldık :92::92::92::92::92:

ya bana baksana sen!!!! ne o şimdiden pes etmeler, olmadılar falan???
benim 4 emriyodan ikiz gebeliğim oldu, 2'de 2 olanı bile biliyorum.
sağlıklı hayırlı olmadıktan sonra 10 tane olsa neye yarar.
şimdi toparlan ve dua etmeyi bırakma.
dinimiz kolaylık dini istediğin şekilde okursun dualarını gönlünden geçirmen bile yeter.
güzel haberlerini bekliyorum inşallah. öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…