- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
En nefret ettiğim üye tipi.
Şimdi durduk yere neden neden neden sorusu alacaksın..Eğer bir derdin varsa söyle paylaş ama yok sadece isyan etmek istiyorsan içinden et..Ucundan gösterip kapatıyorsun.Şimdi ne diyelim sana sorayım bari..Nedir derdiniz ?
O kadar büyük zorluklarla sinaniyorum ki son 5-6 yildir düşünmeden edemiyorum çok mu kötü bir insanım? Bazen çok mutsuz oluyorum. Etrafımda ne kadar fitne, fesat, kotu insan varsa hepsinin isleri yolunda gidiyor. Benimse hep ters hep ters
ne gibi sıkıntılar ?
Anlatayım. Son beş yıl içinde önce babamı kaybettim, sonra ablami. 4 kez ameliyat olmak zorunda kaldım sağlık sorunlarından dolayı. Kronik bir hastaligim oldu. 3 kez düşük yaptım. Çocuğum yok. Abim büyük miktarda dolandirildi iflas etti. Biz de elimizdeki herşeyi abime verdik. Esim laborant çalıştığı yerden bir hastalık bulaştı ve nadir görülen bir hastalık olduğu için henüz tedavisi belirsiz. İstatistiklere gore ortalama 8 yıl ömrü var. İsyerimde mobbinge ugruyorum. Yeterli mi?
mobbingten kurtulmanın maalesef ki en kolay yolu o işyerinden ayrılmak.
abinizin durumu düzelir ona üzülmeyin. para bu gelir de gider de. zaten yardımda bulunmuşsunuz
ben eşinize üzüldüm. hastalık ilerleyerek mi seyreden bir şey?
Anlatayım. Son beş yıl içinde önce babamı kaybettim, sonra ablami. 4 kez ameliyat olmak zorunda kaldım sağlık sorunlarından dolayı. Kronik bir hastaligim oldu. 3 kez düşük yaptım. Çocuğum yok. Abim büyük miktarda dolandirildi iflas etti. Biz de elimizdeki herşeyi abime verdik. Esim laborant çalıştığı yerden bir hastalık bulaştı ve nadir görülen bir hastalık olduğu için henüz tedavisi belirsiz. İstatistiklere gore ortalama 8 yıl ömrü var. İsyerimde mobbinge ugruyorum. Yeterli mi?
öle artık iyiliğine değil de nasıl dolandırırım nasıl para kaçırırım derdinde millet canım Rabbin seni sınıyor sen de bu imtihanı geçersin umarım herkezin hayatında böyle zor zamanları olur senin agır olmuş Allah yardımcın olsun
ölmüşlerine kuran oku ruhun hediye et bende öyle yaparım rahatlarsın . eşinin rahatsızlıgı umarım tedavı olur 1 yıl yasarsın diyenler de 8 yıl yaşıyor Rabbim uzun ömür versin . Belki sağlıkla bebeğiniizi kucağınıza alırsanız hepsini unututrsunuz
ayrıca iş yerinize mobbing davası açın size baskı yapmaları çok yanlış artık iş mahkemeleri daha d adaletli buna izin vermeyin bu kadar olumsuzlukla bir de böyle insanlara kendinizi yıpratmayın onları mahkemeye vermekle başlayın avukat orda çalışan ya da çalışmış bir ya da iki şahit ister hepsi bu tazminat alırsınız sizi ve şahitleri de işten çıkaramıyorlar tazmınat aldıktan sonra siz çıkarsınız belki
ben size derdinizi sordum sadece.. yazmışsınız belki anlatıp rahatlamak istersiniz diye yeterli mi de ne yani ? yok yok sormayacaksın anladım yine de insanlığımı yapayım da ben gerisi size kalmış.. Allah yardımcınız 0lsunAnlatayım. Son beş yıl içinde önce babamı kaybettim, sonra ablami. 4 kez ameliyat olmak zorunda kaldım sağlık sorunlarından dolayı. Kronik bir hastaligim oldu. 3 kez düşük yaptım. Çocuğum yok. Abim büyük miktarda dolandirildi iflas etti. Biz de elimizdeki herşeyi abime verdik. Esim laborant çalıştığı yerden bir hastalık bulaştı ve nadir görülen bir hastalık olduğu için henüz tedavisi belirsiz. İstatistiklere gore ortalama 8 yıl ömrü var. İsyerimde mobbinge ugruyorum. Yeterli mi?