Oysa Bir Umuttu...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
O kadar büyük zorluklarla sinaniyorum ki son 5-6 yildir düşünmeden edemiyorum çok mu kötü bir insanım? Bazen çok mutsuz oluyorum. Etrafımda ne kadar fitne, fesat, kotu insan varsa hepsinin isleri yolunda gidiyor. Benimse hep ters hep ters

En nefret ettiğim üye tipi.
Şimdi durduk yere neden neden neden sorusu alacaksın..Eğer bir derdin varsa söyle paylaş ama yok sadece isyan etmek istiyorsan içinden et..Ucundan gösterip kapatıyorsun.Şimdi ne diyelim sana sorayım bari..Nedir derdiniz ?

aynen ya
ne anlayalım şimdi biz bu yazdıklarından
nolmuş kim ölmüş
kim mutlu olmuş
kim mutsuz etmiş
okuyucunun yorumuna bağlı herhalde
arkadaş derdim var kısmanda dert anlatmadan derman arıyorsunuz

Beni daha tanımadan nefret etmeyi basardiniz ya tebrikler..

kötü insanlar her zaman mutlu olmaz iyi insanlarda mutsuzluğa mahkum değil
etrafındaki fitneler zeki ise ve kurnaz ise öncelik verdikleri konular değerli ise kazanır ama bu her zaman olmaz. sende her zaman sessiz sakin pasif olursan yemeyenin hakkını yerler malesef öl artık
konuyu açsaydın nedenlerden örneklerle çözüme gitmek daha kolay olurdu demiş üyeler çünkü sen böyle yazınca herkez kendinden dert yanar sana faydalı bir yorum yapamayız verdiğin bir kararı ve sonucunu yazarsan bizde nerde nasıl bir hatayatıgını konuşabiliriz canım umudunu kaybetme

ne gibi sıkıntılar ?

Anlatayım. Son beş yıl içinde önce babamı kaybettim, sonra ablami. 4 kez ameliyat olmak zorunda kaldım sağlık sorunlarından dolayı. Kronik bir hastaligim oldu. 3 kez düşük yaptım. Çocuğum yok. Abim büyük miktarda dolandirildi iflas etti. Biz de elimizdeki herşeyi abime verdik. Esim laborant çalıştığı yerden bir hastalık bulaştı ve nadir görülen bir hastalık olduğu için henüz tedavisi belirsiz. İstatistiklere gore ortalama 8 yıl ömrü var. İsyerimde mobbinge ugruyorum. Yeterli mi?

Dünya'nın yükü üstünüzde gibi
başınız Sağolsun
size ve eşinize de geçmiş olsun
şu anki en büyük sorun eşinizin hastalığı gibi

mobbingten kurtulmanın maalesef ki en kolay yolu o işyerinden ayrılmak.
abinizin durumu düzelir ona üzülmeyin. para bu gelir de gider de. zaten yardımda bulunmuşsunuz
ben eşinize üzüldüm. hastalık ilerleyerek mi seyreden bir şey?

Öncelikle tesekkur ederim. Para konusuna biz de takilmiyoruz. Su andaki en büyük derdimiz esimin hastalığı. Bana da bulaşmış olabilir diye tahlil verdik sonuç bekliyoruz. Bu durumda en çok istediğimiz şey olan bebek sahibi olmaktan da vazgececegiz sanırım. Küçük yasta anne ve babasız bırakmaya hakkımız yok.

öle artık iyiliğine değil de nasıl dolandırırım nasıl para kaçırırım derdinde millet canım Rabbin seni sınıyor sen de bu imtihanı geçersin umarım herkezin hayatında böyle zor zamanları olur senin agır olmuş Allah yardımcın olsun
ölmüşlerine kuran oku ruhun hediye et bende öyle yaparım rahatlarsın . eşinin rahatsızlıgı umarım tedavı olur 1 yıl yasarsın diyenler de 8 yıl yaşıyor Rabbim uzun ömür versin . Belki sağlıkla bebeğiniizi kucağınıza alırsanız hepsini unututrsunuz
ayrıca iş yerinize mobbing davası açın size baskı yapmaları çok yanlış artık iş mahkemeleri daha d adaletli buna izin vermeyin bu kadar olumsuzlukla bir de böyle insanlara kendinizi yıpratmayın onları mahkemeye vermekle başlayın avukat orda çalışan ya da çalışmış bir ya da iki şahit ister hepsi bu tazminat alırsınız sizi ve şahitleri de işten çıkaramıyorlar tazmınat aldıktan sonra siz çıkarsınız belki

ayrıca 500 tl verip dava açabiliyorsunuz dava bitince onu geri alıyorsunuz maddi olarak gözünüzü korkutmasın mahkeme kısmı benim iş yerim de de çogu kişi açtı ve en 10 maaş kadar tazmınat aldı

ben size derdinizi sordum sadece.. yazmışsınız belki anlatıp rahatlamak istersiniz diye yeterli mi de ne yani ? yok yok sormayacaksın anladım yine de insanlığımı yapayım da ben gerisi size kalmış.. Allah yardımcınız 0lsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…