• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

offff oynamayı hiç sevmiyorum baştan sona kadar halay çekelim istiyorum oynamak bana göre değil ama napıcam bende bilmiyorum canım :(

ben de sevmiyorum oynamayı.Bu zamana kadar da düğünlerde oynamadım .Bilmiyorum da ama kendi düğünümde ne yapıcam 3 ay sonra hiç bir fikrim yok malesef ki...

Evet kızlar ya ben şimdide düşündümde kendimi nebilim insan utanıyo oynmaya hele bide eşinizin yanında aileleler filan olunca.... offffff bide düğün salonunda adam mikrofonla çağırıo hadi gelin damat ortaya filan diye uffffffffffff

Evet kızlar ya ben şimdide düşündümde kendimi nebilim insan utanıyo oynmaya hele bide eşinizin yanında aileleler filan olunca.... offffff bide düğün salonunda adam mikrofonla çağırıo hadi gelin damat ortaya filan diye uffffffffffff

tamamen katılıyorum sana.Çok büyük bir problem benim için yaaa.Ne yapmalıyız acaba???

alın benden de o kadar! zoraki oynadığım zamanlar oluyo sonradan kendimi izlediğimde yerime otursaymışım göz zevki açısından daha hoş olurmuş diyorum hep. beceremiyorum. zorla mı yeteneğim yok. hadi çok ısrar ettiler ayağa kalktım diyelim o oynama mutlaka bi geyiğe dönüşüyo ciddiyetle oynama huyum yok hiç ne yazık ki. kendi düğünümde ne yapcam bilemiyorum doğrusu:(

oynamayın boşverin oynamak..gereksiz ..kaydirigubbakcemile5

bende hiç beceremiyorum yaa ne yapıcam bilmiyorum bende :sm_confused:

kuzenlerin düğününde kına gecelerinde falan zorla oynatmaya çalışıyolarda yani ayıp olmasın diye kalkıyorum bu sefer sallasana biraz bilmem ne, olmuyo yaa ben napimm laelaelaelaelae

evet keşke baştan sona halay çeksek, birde bizim taraflarda damat oyunuvardır, onu ailecek oynamayı severiz, hep onu oynasak keşkee :teytey:

hiç oynamadım oynamayı düşünmüyorum da . bu konuda çok katıyım. bi yolunu bulurum umarım

Benide pistten indiremiyorlar hihoyyyt çok seviyorum ben oynamayı rahat bırakın kendinizi kızlar hayatımızın en güzel günü olacak düğünümüz bırakın oynayın kaydirigubbakcemile2

oynamayı çok sewiorum..düğünümdede döktürdüm zaten hiç durmadım.. roman havasından oryantele kadar uzmanım dıyebilirim ama bi sorun nası die?
:)))))))
bn hiç oynamayı bilmezdim ta ki evlenmeden 5 ay öncesine kadar..
bizim burda kültür merkezinde dans kursu açılmıstı.. roman.. oryantel... tango.. gibi
bende roman ve oryantele yazıldım 4 bucuk ayda en güzel oynayanlara taş çıkarttım
sonra kurstan hocalık teklifi geldi dans ögretmek için
benimki izin wermedi ne işin war die (zaten kursa bile izil almak için altından girip üstünden çıkmıstım:D)
öylee yanii

ben çok beceremiyorum oynamayı.
halayda çok yeteneksizim.

sadece mikrofonla çağırmayla kalsalar bazen damadı oturup gelini oynatıyorlar sadece ardından da gelin oturuyor damat oynuyor.en sinir olduğum durum bu.hiç sevmiyorum oynamayı.oynayanları izlemek bile sıkar çoğu zaman.nişanlımda sevmiyor.bizde ağırlık olarak yörelerimizin halaylarını çekelim diyoruz. nişanlım ardahanlı ardahan yöresinin halay müziği ile bende avşar olduğum için avşar halay müziği çalsın istiyoruz.bakalım inşallah çok çok güzel bir şekilde olur.

ben bayılrım oynamaya kaydirigubbakcemile3 .eee bide doğuluyum haliyle halay çekmeye bayılrım . her düğünde mutlaka başa geçmemi isterler halaydadelikafadulden. kendi nişanımda bile başı çektm :)) ne rezilllik ama gelin dediğin biraz uysal olur dimişakkıdı . halay çiftetelli roman horon hepsini biliorum . ee 4 senelik folklor geçmişimde war.hihoyyytama ben kendimi bildim bileli oynuormsositososito

bende çok seviyorum ya hatta herkezden çok benim oynamam lazım nede olsa benim düğünümmkaydirigubbakcemile2

Kızlar bende herkesin içinde oynamayı pek sevmem ama kına gecesinde ve düğünde oynamayı düşünüyorum.Hemde KOLBASTI..... hihoyyyt
Şuan yeni yeni öğrenmeye başlıyorum,yinede bilen biri varsa bana acilen öğretsinnn..
İzlesene.com : Video - kolbastı
burdakiler harika oynuyo yaa hihoyyyt

Back