• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

snow-white

Mutluluk, sadece paylaşıldığında gerçektir..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
126
22
48
arkadaslar merhaba ... öncelikle belirteyim su an psikolojim cok iyi durumda degil dilim döndügünce anlatmaya calısacagım ... biz yaklasık 2,5 ay önce tanıstık .. ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona ... o da bana öyle gibiydi.. ve bugün benim icin yasadıgım sehire geldi .. birkac saat önce görüstük ve ne mi oldu kızlar ?? garip bir sekilde daha ilk görüsmede elimi tutmaya calıstı ben müsaade etmeyince de bana tacizci muamelesi yapıyorsun vs sözlerini isittim.. neyse ısrarlarıyla yemek yemeye oturduk orada da yanıma oturmaya kalktı yine inatlastı benimle orada.. kızlar hani anlarım sevdigine yakın olmak istersin de daha ilk görüsme yahu??! sonrasında ise catalıyla yemek uzattı sagol ben alırım dedim kendim yedim .. ya simdi alırsın ya da giderim dedi sacmalama dedim gülümsedim gayet yapıcı bi tavırla.. ve beni orada bırakıp gitti sok oldum restorandakilere de iyi bir gösteri oldu.. dısarda da bırakiyim otobüsüne kadar dedi ben net bi adamım bende böyle vs vs dedi ben de sinir krizi gecirecektim git surdan diyebildim sadece.. sonrası ise aglayarak eve döndüm neden böyle oldu bilmiyorum cok garip tavırları vardı ruh saglıgının cok yerinde oldugunu sanmıuorum simdide arıyıp msj atıyor saygısız vs diye ama inanın ben bir sey yapmadım ... sen bana git dedin diyor ama bilmiyor mu o beni masada bırakıp gitti? hakkınızı helal edin kızlar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım, bu nasıl iştir ?

msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis :KK43:

arkadaslar kızacaksınız ama ben suclayıcı msjlarına ses kayıtlarına dayanamayıp cevap verdim kavgacı bir tavırla bile yaklasmadım.. ama o burada 1-2 hafta kalacakken gidesi tutmus 1 saat sonra gidiyor........ bir gram dahi ilerleyemedk sorsanız benden özür bekliyor kovmusum onu.... beni sorarsanız 1-2 saat uyumusumdur onda da rüyamda onu gördüm ..

arkadaslar bana öyle msjlar attı ki kanım dondu.. ruh saglıgım icin acilen engellemem gerek .. dua edin ne olur

Son düzenleme:
Doğru teşhisi zaten koymuşsun,ruh sağlığı yerinde değil.Daha nasıl açık olsun adam sana.İlla cinayete kurban gitmek mi istiyorsun???
ya belki de haklısınız her sey cok acık gibi ama anlayamadıgım sekilde kopamıyorum ondan normal sartlarda yüzünü görmek istemeyi bırak aklıma bile getirmemem lazım ama gercekten neden böyle oldu anlayamyorum

Allah sana gereken yardimi yapmis arkadas
bu isin ilerisini daha acik nasil gosterebilirdi
böyle olması sart mıydı :( ya onca mesajlarımız hepsi bosa mıydı evlilik düsünüyorum diyordu birde

Pes yani verdigini yemedin diye masami terketilir ergenmi desem cocukmu desem sacmalamis boyle sey icin seni masada birakndan ne koca nede bir gelecek beklenir,hic uzulme suclu kendisi boyle onu idare etmeye devam edersen kafana biner surekli haberin olsun ya cittti bir sekilde tavrini koy, nedemek yani yemedin diye seni orda birakmak,gulermisin aglarmisin olmus resmen sacmalik iyi dusun derim hakkinda hayirlisi olsun

Pes yani verdigini yemedin diye masami terketilir ergenmi desem cocukmu desem sacmalamis boyle sey icin seni masada birakndan ne koca nede bir gelecek beklenir,hic uzulme suclu kendisi boyle onu idare etmeye devam edersen kafana biner surekli haberin olsun ya cittti bir sekilde tavrini koy, nedemek yani yemedin diye seni orda birakmak,gulermisin aglarmisin olmus resmen sacmalik iyi dusun derim hakkinda hayirlisi olsun
ya gercekten ben de hala soktayım ne oldugunu anlayamıyorum inanın gözlerim kararıyor ben bunu haketmemistim ve su an sanki ben sucluymusum gibi msjlar atıyor. ..

böyle olması sart mıydı :KK43: ya onca mesajlarımız hepsi bosa mıydı evlilik düsünüyorum diyordu birde

tabiki uzucu. ilerde mutsuz olacagina ile baslayan cumleler bize pek yasli teyze tesellisi gibi geliyor ama hakkaten oyle oluyor. nelerden korundugumuzu bilemiyoruz. iyiki diyeceginiz biriyle evlenir mutlu olursunuz dilerim. ama size herkesin icinde bunu yasatan bir adamdan sogumaniz icin yeteri kadar sebebiniz var bence

Dayak yemekten zevk alan kadın gibisin.Bu ne demek şimdi ti Allam
bakın gercekten ben da neler oldugunu kavrayabilmis degilim saglıklı da düsünemeyecegimden buraya yazmak istedim gercekten ortada gitmesini gerektirecek bir sorun yoktu hicbir sey anlayamıyorum

Ilk adimlari sen attığın icin belki de seni yanlış anladı erkek arkadaşın.
Keşke senin ısrarínla değilde onun isteğï ve yapıcı taraf o olmasi lazimdi o zaman bu şekilde ilk buluşmada bu kadar gereksiz yakınlık göstremezdi.

tabiki uzucu. ilerde mutsuz olacagina ile baslayan cumleler bize pek yasli teyze tesellisi gibi geliyor ama hakkaten oyle oluyor. nelerden korundugumuzu bilemiyoruz. iyiki diyeceginiz biriyle evlenir mutlu olursunuz dilerim. ama size herkesin icinde bunu yasatan bir adamdan sogumaniz icin yeteri kadar sebebiniz var bence
o kadar haklısınız ki ...... benim su an onu tamamen hayatımdan cıkarmam lazım nasıl rezil bir sekilde eve geldim ama gelin görün ki hala neden neden neden diyorum :((

Ilk adimlari sen attığın icin belki de seni yanlış anladı erkek arkadaşın.
Keşke senin ısrarínla değilde onun isteğï ve yapıcı taraf o olmasi lazimdi o zaman bu şekilde ilk buluşmada bu kadar gereksiz yakınlık göstremezdi.
cevresinde cok tanınan ve muhafazakar biri......... ben de kesinlikle öyle bir izlenim cizmedigimi düsünüyorum

Sadece yazisarak neyi bukadar buyutup ciddiye almissiniz sapikmi ne birak gitsin tel.no degis uzak durun boyle canlilardan

Onca duyguyu iki buçuk aya nasıl sığdırabildiniz çok enteresan.
Ha ayrıca bir kere gördüğünüz insanı sevgili olmaya zorlayıp yanınıza gelince de ağırdan satmaya çalışmanız komik bence.
bakın bilemiyorum sevgi degil belki de hayranlık.. ben ona cok hayran oldum kopamadım ondan.. ikimizde evlilik amaclı konustuk inanın

Sadece yazisarak neyi bukadar buyutup ciddiye almissiniz sapikmi ne birak gitsin tel.no degis uzak durun boyle canlilardan
yazısma telefon .. bir kere görmüp konusmuslugum da vardı.. cok da tanınmıs sevilen biri ayrıca. saskınım

Back
X