şimdi evli olsanız ilişkinizin yıpranmasını anlıycam.ama daha sevgiliyken bunların yaşanması çok düşündürücü.acaba evlilikle ilgili beklentileriniz olduğunu düşünüp panikmi yapıyor.yada sizi bu kadar seven erkek neden evlenme teklif etmiyor.yanlış anlamayın herkesin bakış açısına saygım var böylede yürüyebilir ama sizin ileriye dönük hayalleriniz var çok belli.erkek arkadaşınız tüm bunlara sıra geldiğinde yan çizebilir.kendinizi bu kadar kaptırmayın.ve herşeye hazırlıklı olun
Sevgisinden süphem yok.
Istemese devam etmez, kendine beni yük etmez.
Istemedigi vakit, karsisindakine acimayacak kadar elveda diyebilecek bir yapida.
Benim yukarıda demek istediklerimi daha iyi anlatan bir cümle daha olamazdı. Yük etmek????????
Artik cok yoruldum.
Omuzlarima gittikca dahada agir bir yük biniyor sanki, kaldiramiyorum, tasiyamiyorum.
Allah'im ben ne yaptimki sevdigim adamin, bana karim diye hitap eden bir adamin bu kadar agresif ve kalp kirici sözlerini duymayi hakettim?
Her seferinde sustum. Sesimi cikarmadim.
Agresif davranislarinin sebebleri var dedim. Benle ilgili degildir dedim.
Oda pisman oldu, özür diledi.
Sürekli ayni seyler tekrarlandi durdu 1 yildir: Kirdi, incitti, bagirdi cagirdi, ben sustum, o özür diledi, ben affettim.
Simdi ne mi oldu..
Simdi özür bile dilemiyor artik.
Hayatima girmek icin kirk bin takla atan adamin gözünde birden nasilda bu kadar degersiz olmaya basladim?
Sebebi benle alakali olmasa bile, baska seyleri kafasina taktigi icin bana sert davranmasina katlanamiyorum.
Dün öyle bir gözümden düstü ki.. Birdaha gönül almaya calissada, o sözlerini hic bir zaman unutmayacagim.
Hayallerim yavas yavas suya düsüyor... Beni kaybetmekten korkan bir adam, neden sert davranirki?? Bilmiyor mu asil böyle kaybedecegini..
Cok mu üstüne düstüm, cok mu ilgilendim, naptim.. Sucum ne?
yoruldum artik.. kaldiramiyorum..
hayatım canım, iyi güzel söylüyorsunda bu sözler kaç şekilde değerlendirilebilir?ama bu arada yorum yapan kişiler suçlu mu elbette diil...
herkes anladığı ,kafasında şekillendrebiildiği ve tecrübeleri ile yorumluyor..aslında hatalı olan yok...
hatalı olan yaşamak istemediğimiz sorunlarımız...
ama bazı konular çok hassas ve kişilerin kendinin yanıtını bulabileceği hassasiyette olan konular...
kız sardunya_ zakkum
iyide her ilişki dönem dönem bu tarz sarsıntıları geçirir..
her zaman yolunda giderse de tadı tuzu olmaz ki...
ama fazlası da zarar elbette..
ama ben sensible 'ın çok sarsıntılı ve sorunlu bir ilişki yaşadığı kanısın da diilim...
bence onların en büyük sorunu,aralarındaki km'ler ,mesafeler..
eğer bunu bir an önce haledebilseler ki bir kaç ayları kaldı sanıyorum,bir konusun da 7 ay diye bahsetmişti yanılmıyorsam...işte o zaman mesafeler aradan kalkınca ilişkilerini yaşayacaklar aslında dolu dolu ve bu süreçte belli olacak ak ve kara...ve ona göre şekil alacak ilişki ..ve sensible ? bundan ya sıyrılabilecek ,yada hayatındaki bu kişiden sıyrılacak:) açıkçası ben ilişkilerinde sevgi ,güven oldugu kanısındayım..sadece erkek tarafı ,biraz yaramazlık ve şımarıklık yapıor olsa gerek diye düşünüyorum..çünkü,benim yorumlarından tanıdığım sensible zeki bir kız ve aşk onun gözlerini en fazla şehla yapar, ama kör etmez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?