- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
hayatım tamamda 2 saatte de bu kadar değişiklik olmaz ki biz ne yapalım...
Simdi ne mi oldu..
Simdi özür bile dilemiyor artik.
Hayatima girmek icin kirk bin takla atan adamin gözünde birden nasilda bu kadar degersiz olmaya basladim?
Sebebi benle alakali olmasa bile, baska seyleri kafasina taktigi icin bana sert davranmasina katlanamiyorum.
Dün öyle bir gözümden düstü ki.. Birdaha gönül almaya calissada, o sözlerini hic bir zaman unutmayacagim.
Hayallerim yavas yavas suya düsüyor... Beni kaybetmekten korkan bir adam, neden sert davranirki?? Bilmiyor mu asil böyle kaybedecegini..
yani bu kadar aşağılandığını ifade eden kendisi 2-3 saat sonra adamı yere göğe koyamıyor ben suçluyum diyor...
bu kzı suçlu evet suçlu neden suçlu biliyormusun harbiden yürekden sevdiği saydığı değer verdiği için suçlu
bence bu adam bu kıza özgüvenini kaybettirmiş ve yazık bu kızcağızda ciddi kişilik çöküntüleri sorunları başlamış.
ben gene de çok üzüldüğüm için kendisine son bir tavsiye de bulunacağım...
canımsınsın sensible ablan sayılırım tatlım uzman bir psikiyatriste git ve durumunu anlat ...sana çok ama çok yardımcı olacaklarına inanıyorum ...burdan öyle anlıyorum ki sen kendi başına bu yükün altından kalmamayıp ezilip çok acı çekeceksin...bu berbat sevgili kızcağızın psikolojisini bitirmiş cidden çok üzülüyorum..tatlım git uzmandan profesyonel yardım al ...acizene tavsiyen bunlardır.
Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.
Sardunya Zakkumcum sanirim bazi yerlerde beni yanlis anlamissin.
Internette bu tür vakalar hep oluyor, nedense bazi sözlerin yanlis anlasilma ihtimali cok daha yüksek.
Ben onu savunmuyorum. Asla.
Hele hele bu konuda asla ve asla savunmuyorum.
Egerki onun hakkinda olumlu seyler yaziyorsam, bu daha cok yorumlarinizin daha gercekci olmasini istedigim icindir.
ROUGE canimsin sana cok tesekkür ediyorum, cok güzel anlatmis söylemek istediklerimi.
Genelde insanlar empati kurmuyor, ki bende bazi konulara yorum yazarken buna dahilim.
Iliskiyi tümüyle degerlendirebilecek kimse yok aslinda, yasayandan baska, yada yasayanin yaninda bulunanlardan baska kimse göremiyor bazi seyleri.
Ben sucluyum diyorum cünkü evet ben sucluyum.
Öyle bir insana bu kadar deger ve onun icin kendimden taviz verdigim icin ben sucluyum.
Genelde yapi olarak sinirli insanlara karsi biraz susup alttan aldigin zaman hep tepene cikiyorlar. Ben bunu arkadas iliskilerimdede yasadim.
Ve artik dur diyorum.
Yeter.
Ve ne yazikki karsima hep bu tarz insanlar cikiyor.
Simdide erkek arkadasim.
Bunlari miknatislami cekiyorum kendime napiyorsam artik.
Önemseyip yazdiklarin icin sagol canim.