Öyle pişmanım, öyle mutsuzum ki:(

Kuzum takma kafana ahh gel benim gobegimdeki catlaklari gor hipertrofik yaninda az bi kelime kalir resmesn kesilmis gibi duruyorlar. Allah saglik versin tek kusurun bu olsun takma kafana

Gecmise yapabilecek biseyimiz yok maalesef, degistiremeyecegin seyide kabul edeceksin diye bir söz vardir.
Rahatsiz edici olabilir ama mutsuz olacak bisey degil, ya sagliginizi etkileyen bisey olsaydi? Benim arkadasimin yuzunde izler var, trafik kazasinda oldu, hicte cirkin durmuyor. Herseyin daha kotusu vardir unutmayin..
Yasadigimiz hersey bize bir deneyim, sizede doktorlara fazla guvenmemek gibi bir deneyim olmus

Çok haklısınız. Ama ne bileyim kendime engel olamıyorum. Minicik izlerdi. Doktorum en az iz kalacak şekilde yapmıştı ama ben hiç bilmeden çok kötü hale getirmişim. Bir doktor nasıl bilmez fazlasının sıkıntı yaratacağını. Bilsem bir defadan fazla yaptırmazdım.

Ben merak ettim bacagini. Ne kdr kotu olabilirki? Hem zaten ic tarafta diyosun. Oyle illa bi estetik felanda gereksiz diye dusunuyorum. Resim atabilirmisn canim?

Eğer rahatsız olmayacaksan bir fotoğraf çekip ekleyebilir misin? Belki kesme biçme olmadan tedavi edebilecek bir yol önerebilirim.

Eğer rahatsız olmayacaksan bir fotoğraf çekip ekleyebilir misin? Belki kesme biçme olmadan tedavi edebilecek bir yol önerebilirim.

Fotoğraf yüklemeyeyim ama internetten bulduğum görsellerden mesaj olarak gönderebilirim. Öyle duruyor hatta daha da kötü.

Kuzum takma kafana ahh gel benim gobegimdeki catlaklari gor hipertrofik yaninda az bi kelime kalir resmesn kesilmis gibi duruyorlar. Allah saglik versin tek kusurun bu olsun takma kafana
Haklısınız ama kendime çok çok kızıyorum. Ah bilebilseydim hiç gider miydim o doktora. Hiç yaptırır mıydım o enjeksiyonları. İleride başka önemli bir ameliyat olacak olsam Allah korusun bir de o yara izleri eklenecek bu kötü izlere

Canım Allah beterinden saklasin
Olan olmuş artık
Bence bu halinede sukret su anki halinden daha kötü olabilirdi.
Rabbim üzüntünü unutturacak sevinçler versin sana.

Canım Allah beterinden saklasin
Olan olmuş artık
Bence bu halinede sukret su anki halinden daha kötü olabilirdi.
Rabbim üzüntünü unutturacak sevinçler versin sana.
Allah razı olsun. Olana çare yok ne yazık ki. Bilmiyorum ben birisi bana kötü durduğunu söylemese anlamayacağım ama işte gerçekten kötü duruyor. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hiç gitmeseydim keşke doktora. Pişmanlığım fayda etmiyor.

Bende apandist ameliyati olmustum aynen dedigin gibi dikis izim kabarik kocamansonra yumurtalik kisti ameliyati oldum o da ayni oldu.ben tabi karnima bakamıyorum.heryerde bi cizgi sonra sezeryanla dogum yaptim doktorum kist ameliyati oldugum yerden yapti sezeryani ikisi bir dikis oldu.doktorum dedik. Skar olusuyor su kremi kullan kullandim hic iz kalmadi.sen de keske ikinci operasyondan sonra kullansaydin.bide aklinda olsun bu durum ameyat dikis felan gecirirsen kremi mutlaka kullan bunyemizden kaynaklaniyormus.

Her şerde bir hayır vardir canim pismanlik duyman normal ama demekki boyle olmasi gerekiyormuş.
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

Allah razı olsun. Gerçekten kendimi teselli etmeye çalışıyorum öyle düşünerek ama bir yandan bu bir ceza mı, yetinmediğim için mi yaşadım bu sıkıntıları diye düşünmeden edemiyorum. Doktorum bana kötü iz kalmış demeseydi hiç takmazdım uğraşmazdım belki de. Kurcaladım durdum niye öyle olmuş dediklerinde. Halbuki o kadar küçük ve estetik duruyordu ki önceki izler. Sadece kabarıktı. Halime şükrettim hep, ama bu hale geleceğini hiç düşünmedim, bilemedim.

Bilemedim gerçekten doktorun bu kadar büyük kesilerle normal dikiş atacağını. Bir de dikişlerim açılınca daha beter oldu. Silikon tabaka alacağım yedekte bulunması için. Çünkü dediğiniz gibi bünye bu şekilde iyileştiriyor ameliyat kesilerini. Umarım bir daha ameliyatlık durumum olmaz. Size de çok gecmiş olsun.

ayni cilt tepkimesinden ben de muzdaripim.
3 adet laporoskopi ameliyatim aynen bu sekilde mihlandi vucuduma; ustelik renkleri de kapkara.
kaybettigim tek sey hayat boyu bikini giyemeyecek olmak.
keske bu kadar kurcalamadan evvel cok iyi bir dermatologa gorunseydiniz.
artik gecmis, kendinizi sikmayin.

Sende bilemezdin böyle olacağını.
Sonunun boyle olacagini bilsen yapmazdin zaten. Biz insanlar aciziz yaradilisimiz boyle. Bence sende daha fazla dusunme. Baska ugraslar bul kendine. Tekrar gecmis olsun

Geçmiş olsun. Açık yara yoksa kudret narı ve zeytinyağı deneyebilirsiniz.

Dermatologlar direkt plastik cerrahiye yönlendirdiler.

Sende bilemezdin böyle olacağını.
Sonunun boyle olacagini bilsen yapmazdin zaten. Biz insanlar aciziz yaradilisimiz boyle. Bence sende daha fazla dusunme. Baska ugraslar bul kendine. Tekrar gecmis olsun
Çok teşekkür ederim. Haklısınız ama insanız, fazlaca takıyorum ben de. Hayırlısı olsun belki vardır bunda da bir hayır.

Geçmiş olsun. Açık yara yoksa kudret narı ve zeytinyağı deneyebilirsiniz.
Bu kabarık izlere inanın bitkisel bir şey fayda etmiyor. Hatta ilk zamanlar kantaron yağı sürmüştüm birine belki bir faydası olur diye. Hiç fayda göremedim. Silikon tabakaya geçtim şimdi. Umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…