Çok haklısınız. Ama ne bileyim kendime engel olamıyorum. Minicik izlerdi. Doktorum en az iz kalacak şekilde yapmıştı ama ben hiç bilmeden çok kötü hale getirmişim. Bir doktor nasıl bilmez fazlasının sıkıntı yaratacağını. Bilsem bir defadan fazla yaptırmazdım.Gecmise yapabilecek biseyimiz yok maalesef, degistiremeyecegin seyide kabul edeceksin diye bir söz vardir.
Rahatsiz edici olabilir ama mutsuz olacak bisey degil, ya sagliginizi etkileyen bisey olsaydi? Benim arkadasimin yuzunde izler var, trafik kazasinda oldu, hicte cirkin durmuyor. Herseyin daha kotusu vardir unutmayin..
Yasadigimiz hersey bize bir deneyim, sizede doktorlara fazla guvenmemek gibi bir deneyim olmus
Eğer rahatsız olmayacaksan bir fotoğraf çekip ekleyebilir misin? Belki kesme biçme olmadan tedavi edebilecek bir yol önerebilirim.
Haklısınız ama kendime çok çok kızıyorum. Ah bilebilseydim hiç gider miydim o doktora. Hiç yaptırır mıydım o enjeksiyonları. İleride başka önemli bir ameliyat olacak olsam Allah korusun bir de o yara izleri eklenecek bu kötü izlereKuzum takma kafana ahh gel benim gobegimdeki catlaklari gor hipertrofik yaninda az bi kelime kalir resmesn kesilmis gibi duruyorlar. Allah saglik versin tek kusurun bu olsun takma kafana
Isvec şurubu.. yanık izlerini bile geciriyor, dikkatli kullan ama.
Allah razı olsun. Olana çare yok ne yazık ki. Bilmiyorum ben birisi bana kötü durduğunu söylemese anlamayacağım ama işte gerçekten kötü duruyor. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hiç gitmeseydim keşke doktora. Pişmanlığım fayda etmiyor.Canım Allah beterinden saklasin
Olan olmuş artık
Bence bu halinede sukret su anki halinden daha kötü olabilirdi.
Rabbim üzüntünü unutturacak sevinçler versin sana.
Her şerde bir hayır vardir canim pismanlik duyman normal ama demekki boyle olmasi gerekiyormuş.Allah razı olsun. Olana çare yok ne yazık ki. Bilmiyorum ben birisi bana kötü durduğunu söylemese anlamayacağım ama işte gerçekten kötü duruyor. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hiç gitmeseydim keşke doktora. Pişmanlığım fayda etmiyor.
Allah razı olsun. Gerçekten kendimi teselli etmeye çalışıyorum öyle düşünerek ama bir yandan bu bir ceza mı, yetinmediğim için mi yaşadım bu sıkıntıları diye düşünmeden edemiyorum. Doktorum bana kötü iz kalmış demeseydi hiç takmazdım uğraşmazdım belki de. Kurcaladım durdum niye öyle olmuş dediklerinde. Halbuki o kadar küçük ve estetik duruyordu ki önceki izler. Sadece kabarıktı. Halime şükrettim hep, ama bu hale geleceğini hiç düşünmedim, bilemedim.Her şerde bir hayır vardir canim pismanlik duyman normal ama demekki boyle olmasi gerekiyormuş.
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)
Bilemedim gerçekten doktorun bu kadar büyük kesilerle normal dikiş atacağını. Bir de dikişlerim açılınca daha beter oldu. Silikon tabaka alacağım yedekte bulunması için. Çünkü dediğiniz gibi bünye bu şekilde iyileştiriyor ameliyat kesilerini. Umarım bir daha ameliyatlık durumum olmaz. Size de çok gecmiş olsun.Bende apandist ameliyati olmustum aynen dedigin gibi dikis izim kabarik kocamansonra yumurtalik kisti ameliyati oldum o da ayni oldu.ben tabi karnima bakamıyorum.heryerde bi cizgi sonra sezeryanla dogum yaptim doktorum kist ameliyati oldugum yerden yapti sezeryani ikisi bir dikis oldu.doktorum dedik. Skar olusuyor su kremi kullan kullandim hic iz kalmadi.sen de keske ikinci operasyondan sonra kullansaydin.bide aklinda olsun bu durum ameyat dikis felan gecirirsen kremi mutlaka kullan bunyemizden kaynaklaniyormus.
Fani dünyanın fani üzüntüsü belki ama çok canım yanıyor. Bundan yaklaşık 3 yıl önce çok ağır bir ameliyat geçirdim. Üst iç bacağımda küçük küçük 3 tane dikiş izim vardı. Düşünün ki o kadar küçüklerdiAmeliyattan sonra o küçük izler kabarık kaldı tıpta adı hipertrofik skar olarak geçiyormuş. Aslında benim için problem değildi ama ameliyatı yapan doktorum görünce çok üzülmüştü 3 ay kontrolüme gidince. O zaman ben bu kadar takmıyordum. Bana krem önerdi sürersen geçer dedi. Neyse ben plastik cerraha gittim o da bana silikon tabaka verdi krem bu saatten sonra işe yaramaz dedi. Ben silikon tabakayı 5-6 ay kullandım ama kabarıklık inmeyince tekrar başka bir doktora gittim. O da kortizon enjekte edeceğini söyledi. Tamam dedim. Bu doktor izlerime 4-5 kez kortizon enjekte etti farklı zamanlarda, ben de sanıyorum ki yara izim düzgün olacak kabarıklık geçecek öyle olmadı, kortizon fazla kullanıldığında yıkıma sebep oluyormuş, bacağım çukur çukur oldu sonradan o üç küçük izi arar oldum. Bir doktora gittim o da o bölgeleri kesip çıkardı dikiş attı. Uzun uzun izlerim oldu sonradan ve onlar da kabarık kaldı, öyle ki dikişlerim açıldığı için geniş, kabarık üç tane çok çirkin duran kırmızı izlerim var artık bacağımda. Bilmiyorum benim aptallığım mıydı ? Bir insan daha kötü hale gelmeyi neden ister ki? O kadar pişmanım ki, küçücük yara izlerim gitti kocaman çirkin yara izlerim oldu. Aklıma geldikçe moralim yerle bir oluyor. Minicik izlerdi ben onlara da razıydım, doktorum iz kalmış, üzüldüm diyene kadar benim için nimetti. Şimdi çok korkuyorum bir doktora gidip de şikayetimi dile getirmekten, daha beter hale gelmekten artık korkuyorum. Keşkeler içindeyim O kadar üzgünüm ki. Giden zaman ne yazık ki geri gelmiyor.
Sende bilemezdin böyle olacağını.Allah razı olsun. Gerçekten kendimi teselli etmeye çalışıyorum öyle düşünerek ama bir yandan bu bir ceza mı, yetinmediğim için mi yaşadım bu sıkıntıları diye düşünmeden edemiyorum. Doktorum bana kötü iz kalmış demeseydi hiç takmazdım uğraşmazdım belki de. Kurcaladım durdum niye öyle olmuş dediklerinde. Halbuki o kadar küçük ve estetik duruyordu ki önceki izler. Sadece kabarıktı. Halime şükrettim hep, ama bu hale geleceğini hiç düşünmedim, bilemedim.
Dermatologlar direkt plastik cerrahiye yönlendirdiler.ayni cilt tepkimesinden ben de muzdaripim.
3 adet laporoskopi ameliyatim aynen bu sekilde mihlandi vucuduma; ustelik renkleri de kapkara.
kaybettigim tek sey hayat boyu bikini giyemeyecek olmak.
keske bu kadar kurcalamadan evvel cok iyi bir dermatologa gorunseydiniz.
artik gecmis, kendinizi sikmayin.
Çok teşekkür ederim. Haklısınız ama insanız, fazlaca takıyorum ben de. Hayırlısı olsun belki vardır bunda da bir hayır.Sende bilemezdin böyle olacağını.
Sonunun boyle olacagini bilsen yapmazdin zaten. Biz insanlar aciziz yaradilisimiz boyle. Bence sende daha fazla dusunme. Baska ugraslar bul kendine. Tekrar gecmis olsun
Bu kabarık izlere inanın bitkisel bir şey fayda etmiyor. Hatta ilk zamanlar kantaron yağı sürmüştüm birine belki bir faydası olur diye. Hiç fayda göremedim. Silikon tabakaya geçtim şimdi. Umarım işe yarar.Geçmiş olsun. Açık yara yoksa kudret narı ve zeytinyağı deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?