Ne yazık ki öyle düzeltebilecek bir şey de değil.sarı kantaron yağı falan dene istersen?
Butterfly effect (kelebek etkisi) isimli film aklıma geldi,bazen elimizdekilerle mutlu olmamız gerekiyo sanırımFani dünyanın fani üzüntüsü belki ama çok canım yanıyor. Bundan yaklaşık 3 yıl önce çok ağır bir ameliyat geçirdim. Üst iç bacağımda küçük küçük 3 tane dikiş izim vardı. Düşünün ki o kadar küçüklerdiAmeliyattan sonra o küçük izler kabarık kaldı tıpta adı hipertrofik skar olarak geçiyormuş. Aslında benim için problem değildi ama ameliyatı yapan doktorum görünce çok üzülmüştü 3 ay kontrolüme gidince. O zaman ben bu kadar takmıyordum. Bana krem önerdi sürersen geçer dedi. Neyse ben plastik cerraha gittim o da bana silikon tabaka verdi krem bu saatten sonra işe yaramaz dedi. Ben silikon tabakayı 5-6 ay kullandım ama kabarıklık inmeyince tekrar başka bir doktora gittim. O da kortizon enjekte edeceğini söyledi. Tamam dedim. Bu doktor izlerime 4-5 kez kortizon enjekte etti farklı zamanlarda, ben de sanıyorum ki yara izim düzgün olacak kabarıklık geçecek öyle olmadı, kortizon fazla kullanıldığında yıkıma sebep oluyormuş, bacağım çukur çukur oldu sonradan o üç küçük izi arar oldum. Bir doktora gittim o da o bölgeleri kesip çıkardı dikiş attı. Uzun uzun izlerim oldu sonradan ve onlar da kabarık kaldı, öyle ki dikişlerim açıldığı için geniş, kabarık üç tane çok çirkin duran kırmızı izlerim var artık bacağımda. Bilmiyorum benim aptallığım mıydı ? Bir insan daha kötü hale gelmeyi neden ister ki? O kadar pişmanım ki, küçücük yara izlerim gitti kocaman çirkin yara izlerim oldu. Aklıma geldikçe moralim yerle bir oluyor. Minicik izlerdi ben onlara da razıydım, doktorum iz kalmış, üzüldüm diyene kadar benim için nimetti. Şimdi çok korkuyorum bir doktora gidip de şikayetimi dile getirmekten, daha beter hale gelmekten artık korkuyorum. Keşkeler içindeyim O kadar üzgünüm ki. Giden zaman ne yazık ki geri gelmiyor.
Fani dünyanın fani üzüntüsü belki ama çok canım yanıyor. Bundan yaklaşık 3 yıl önce çok ağır bir ameliyat geçirdim. Üst iç bacağımda küçük küçük 3 tane dikiş izim vardı. Düşünün ki o kadar küçüklerdiAmeliyattan sonra o küçük izler kabarık kaldı tıpta adı hipertrofik skar olarak geçiyormuş. Aslında benim için problem değildi ama ameliyatı yapan doktorum görünce çok üzülmüştü 3 ay kontrolüme gidince. O zaman ben bu kadar takmıyordum. Bana krem önerdi sürersen geçer dedi. Neyse ben plastik cerraha gittim o da bana silikon tabaka verdi krem bu saatten sonra işe yaramaz dedi. Ben silikon tabakayı 5-6 ay kullandım ama kabarıklık inmeyince tekrar başka bir doktora gittim. O da kortizon enjekte edeceğini söyledi. Tamam dedim. Bu doktor izlerime 4-5 kez kortizon enjekte etti farklı zamanlarda, ben de sanıyorum ki yara izim düzgün olacak kabarıklık geçecek öyle olmadı, kortizon fazla kullanıldığında yıkıma sebep oluyormuş, bacağım çukur çukur oldu sonradan o üç küçük izi arar oldum. Bir doktora gittim o da o bölgeleri kesip çıkardı dikiş attı. Uzun uzun izlerim oldu sonradan ve onlar da kabarık kaldı, öyle ki dikişlerim açıldığı için geniş, kabarık üç tane çok çirkin duran kırmızı izlerim var artık bacağımda. Bilmiyorum benim aptallığım mıydı ? Bir insan daha kötü hale gelmeyi neden ister ki? O kadar pişmanım ki, küçücük yara izlerim gitti kocaman çirkin yara izlerim oldu. Aklıma geldikçe moralim yerle bir oluyor. Minicik izlerdi ben onlara da razıydım, doktorum iz kalmış, üzüldüm diyene kadar benim için nimetti. Şimdi çok korkuyorum bir doktora gidip de şikayetimi dile getirmekten, daha beter hale gelmekten artık korkuyorum. Keşkeler içindeyim O kadar üzgünüm ki. Giden zaman ne yazık ki geri gelmiyor.
Çok haklısınız ama eski hali aklıma gelince bir de son haline bakınca yıkılmamak elde değil inanın. Keşke diyorum. Bilemedim, bir doktor Nasıl bunu bilemez? Nasıl uyarmaz anlamıyorum. Ben gittikçe yaptı enjeksiyonu, hiç böyle bir sıkıntı olabilir, daha yapmayalım demedi.daha fazla oynama
hayatın kurtulmuş onları da gazilik nişanı olarak kabul et
Fani dünyanın fani üzüntüsü belki ama çok canım yanıyor. Bundan yaklaşık 3 yıl önce çok ağır bir ameliyat geçirdim. Üst iç bacağımda küçük küçük 3 tane dikiş izim vardı. Düşünün ki o kadar küçüklerdiAmeliyattan sonra o küçük izler kabarık kaldı tıpta adı hipertrofik skar olarak geçiyormuş. Aslında benim için problem değildi ama ameliyatı yapan doktorum görünce çok üzülmüştü 3 ay kontrolüme gidince. O zaman ben bu kadar takmıyordum. Bana krem önerdi sürersen geçer dedi. Neyse ben plastik cerraha gittim o da bana silikon tabaka verdi krem bu saatten sonra işe yaramaz dedi. Ben silikon tabakayı 5-6 ay kullandım ama kabarıklık inmeyince tekrar başka bir doktora gittim. O da kortizon enjekte edeceğini söyledi. Tamam dedim. Bu doktor izlerime 4-5 kez kortizon enjekte etti farklı zamanlarda, ben de sanıyorum ki yara izim düzgün olacak kabarıklık geçecek öyle olmadı, kortizon fazla kullanıldığında yıkıma sebep oluyormuş, bacağım çukur çukur oldu sonradan o üç küçük izi arar oldum. Bir doktora gittim o da o bölgeleri kesip çıkardı dikiş attı. Uzun uzun izlerim oldu sonradan ve onlar da kabarık kaldı, öyle ki dikişlerim açıldığı için geniş, kabarık üç tane çok çirkin duran kırmızı izlerim var artık bacağımda. Bilmiyorum benim aptallığım mıydı ? Bir insan daha kötü hale gelmeyi neden ister ki? O kadar pişmanım ki, küçücük yara izlerim gitti kocaman çirkin yara izlerim oldu. Aklıma geldikçe moralim yerle bir oluyor. Minicik izlerdi ben onlara da razıydım, doktorum iz kalmış, üzüldüm diyene kadar benim için nimetti. Şimdi çok korkuyorum bir doktora gidip de şikayetimi dile getirmekten, daha beter hale gelmekten artık korkuyorum. Keşkeler içindeyim O kadar üzgünüm ki. Giden zaman ne yazık ki geri gelmiyor.
şu an için geri dönüşü yok sanırımÇok haklısınız ama eski hali aklıma gelince bir de son haline bakınca yıkılmamak elde değil inanın. Keşke diyorum. Bilemedim, bir doktor Nasıl bunu bilemez? Nasıl uyarmaz anlamıyorum. Ben gittikçe yaptı enjeksiyonu, hiç böyle bir sıkıntı olabilir, daha yapmayalım demedi.
Eski haline göre çok çok kötü durumda. Hiç bilemedim bu hale geleceğinişu an için geri dönüşü yok sanırım
yerinde olsam oluruna bırakırım bi süre
zaten arka arkaya tedaviler görmüşsün
biraz nadasa bırak
sonra iyi bir estetik cerrah bulurum şu ünlülerin gittiklerinden bile olur
ona bi gösteririm
neyi ne kadar düzelir net bir cevap ister kafama yatarsa yaptırırım
yok yine belirsiz konuşulursa kesinlikle yaptırmam
düşündüğünüz kadar kötü olmadığına da eminim
Bazen üzüldüğüm için de kızıyorum kendime ama. Engel olamıyorum kendime çoğu Zaman. Hiçbir şey yokmuş öncesinde. Daha beter hale getirdim. Hiç dokunmasaydım keşke. Ama bir doktor Nasıl uyarmaz, Nasıl bilmez böylenize yan etkisinin olacağını? Ben kesinlikle bilseydim bir iki defadan fazla yaptırmazdım.Canım geçmiş olsun. Gerçekten bence çok dert etme. Şükret üstünde iz olabilecek bir bacak var. Saçma gelebilir söylediğim ama bian öyle düşündüm. Bence yara izlerini sev. Daha fazla uğraşma daha kötü olacabileceğini düşünüyorsan. Hani olu ya insanlar doğum izlerini severlar falan, onun gibi:)
Bence biraz dinlendir. Sonra da yukarıdali arkadaşın dediği gibi çok iyi bir estetik cerraha git. Bütçeni de bu zaman içinde oluşturursun. Ama ben yine de çok kötü göründüğünü düşünmüyorum:)Bazen üzüldüğüm için de kızıyorum kendime ama. Engel olamıyorum kendime çoğu Zaman. Hiçbir şey yokmuş öncesinde. Daha beter hale getirdim. Hiç dokunmasaydım keşke. Ama bir doktor Nasıl uyarmaz, Nasıl bilmez böylenize yan etkisinin olacağını? Ben kesinlikle bilseydim bir iki defadan fazla yaptırmazdım.
Sanki bıçak saplanmış da yarılıp kabarmış gibi duruyor. Dikişlerim açıldığı için öyle kaldı düz bir çizgi halinde değil de. Bir daha ameliyat olursam bu defa gerilmeden dolayı ayağa kalktığımda çukur çukur bir görüntü oluşmasından korkuyorum.Bence biraz dinlendir. Sonra da yukarıdali arkadaşın dediği gibi çok iyi bir estetik cerraha git. Bütçeni de bu zaman içinde oluşturursun. Ama ben yine de çok kötü göründüğünü düşünmüyorum:)
Yeniden silikon tabaka aldım. Bugünden itibaren kullanmaya başladım. Allah'tan dileğim düzelmesi.İSveç şurubu. Araştır ve dene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?