Öyle bi çıkmazdayım ki... Ne yapacağımı bilemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

inciitanesi

Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim bi derdim var sizle paylaşmak istedim benim sevdiğim var 1 senedir çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz evlenecektik ama ailem istemiyor çünkü biz farklı şehirlerdeyiz o uzakta die ailem istemiyor evlenmemize izin vermiyordu ayrıldık ama sebeb ailemin istememesi değil ona karşı güvenim azaldı geçenlerde ben düğüne gitmiştim pazar günü o akşam geldiğimde birden bilgisayarına bakmak geldi içimden sonra uzaktan yardım yolladı bana ben girdim bilgisayarına geçmiş klasöründe bi arkadaşıyla konuşmasını okudum onu görünce yıkıldım ya arkadaşı ona demiş ki ne yapıyon nasıl gidiyor fln yazmış oda kız ayarlamaya çalışıyom naz yapıyo fln yazmış böyle konuşmalar vardı o onların doğru olmadığını söylüyor şakalaşıyorduk diyo neyse onu geçelim biraz zaman geçti biz bunla tlfda konuştuk tlf nu kapattım 5 dk sonra bana msj geldi başkasına yolluyormuş bana gelmiş orticim nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz die bişeyler yazıyordu bende aradım dedim sen oyun oynarken tanımadığın kişilerin numarasını alıp onlarlamı konuşuyon dedim oda ben seni denemek için yolladım o msjı dedi güvenip güvenmediğini bilmek için gönderdim dedi ama inanmıyorum ya ayrıldık ona güvenim olmadıktan sonra devam etmenin bi anlamı yoktu bitti ama ikimizde çok üzgünüz o bitmesin ben seni aldatmadım başkasına bakmadım konuşmadım die ağlıyor onu çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ya çok kötü bi haldeyim:çok üzgünüm:

güven bir kez sarsıldıysa olay bitmiştir. ailen sadece uzak olması yüzünden istemiyor değildir bence. illaki senin göremediğin bazı şeyleri görmüşlerdir. kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğitimine öncelik versen senin için çok daha iyi olur.. eline mesleğini aldıktan sonra daha niceleriyle tanışırsın..

ne yazıcamı bilemedim orti diyorsa belki erkektir

ne yazıcamı bilemedim orti diyorsa belki erkektir

orticimm yazıyordu ilk başta bana onu kankama yolladım dedi ara sıra kankasıylada oynuyor okey sonra ben tlf nu kapattım 3 4 gün sonra konuştuk diyor ki seni denemek için gönderdim o msjı diyor ama bi türlü inanamıyorum

yaptığı şey çocukca yani yaşına yakışır bi hareket değil itiraf edeyim böle bi saçmalığı bende yapmıştım bi zamnlar ama o zamn ben 16-17 yaşındaydım ne demek seni denemek için o msjı yolladım güven böle şeylerlemi deneniyo

ben onun okey oynamasına kızıyordum eğer oynarsan okeyden kimseyle konuşmayacan demiştim oda konuşmuyorum dedi bende ona inanmıştım o da güvenip güvenmediğimi öğrenmek için o msjı göndermiş o bana hiç yanlışlıkla msj göndermiyordu ilk defa böyle bişey geldi

Cok cocukcu geldi bana erkek arkadasinin davranislari.
Yasini insani degil bence 23 yasinda bi erkek olgun olmasi gerekir bu seni deniyor.
Artik yalanmi dogrumu bilemem.
Cok iyi düsün bence bu saglam pabuca benzemiyor

ayrıldım ben ondan diyorki artık bütün kötülükleri yapacam fln diyor gözümün önünde kendine zarar veriyor koluna jilet fln atıyor sen gidersen her kötülüğü yapacam diyor iyice bunalıma soktu beni ya kendine zarar veren ilerde banada zarar verir

:1shok::1shok:
sanırım arkadaş psikopat..
derhal kendini kurtarmaya bak..

Tatlım kusura bakma fakat biraz sana gerçekleri yansıtıcam ama..zaten ailen istemiyomuş farklı şehirlerde olduğunuz için ve senin ona güvenin azalmış (unutma bi ilişki güvenle yürür en büyük temel güvendira.s) Diyorsunki düğünden geldikten sonra birden bilgisayarına bakmak geldi içimden diyorsun ve sana uzaktan yardım yolladığını söylüyorsun ( ben burasını anlamadım kendisi bile bile bilgisayarına bakman için klasörlerini dolaşman için uzaktan yardımmı yolladı:uhm: ve klasörde o tür yazışmalar olduğu halde) ve gel gelelim mesaj olayına'ki bu pekte inandırıcı değil kıvırma politakısına geçmiş hemen.. Bence zaten seninde güvenin azalmış (öyle diyorsun) ve ailende zaten istemiyor.. Eee bu saatten sonra neyi düşünüp kim için üzülüyorsunki be tatlım??

o yazışmaları silmiş ben geri dönüşümdekileri yükledim okudum

kötükedihüsocanım bi söz vardır bilirmisin?"havlayan köpek ısırmaz derler" yapsın bakalım ne yapabiliyormuş? zaten ailen biliyormuş ve istemiyormuşş ee sende anenle yada ablan varsa paylaş ablanla bu dediklerini o şahısın.. bence sevinmelisin böyle birinden kurtulduğun için..

evet haklısın cnm ama yapar diye düşünüyorum çünkü benden önce çıktığı kız onu aldatmış ayrılmışlar ondan ayrıldıktan sonra alkol almaya başlamış bütün kötülükler varmış sonra töğbe etmiş yapmayacam die 1 senedirde yapmıyordu yine başlayacam diyo kendimi suçlu hissediyorum kimsenin benim yüzümden acı çekmesini fln istemem

saçmaalama tatlım yaparsa kendine yapıcak hala daha nediye düşünüyorsunki böyle bir insanı kafaya takıyorsunki?? kendisini düşünmeyip bile bile zarar veren bir insanı sen neden düşünüyorsunki?? benim yüzümden diyosun hayır canım senin yüzünden değil onun zayıflığından dengesizliğinden o kendini düşünmüyorsa sen neden düşünüyorsun?? bak bunun yapsıı böle sende diyorsun senden önceki kızdan sonrada alkol almış kendisine zarar vermiş yani bunda alışkanlık olmuş bu tür olaylar.. Hiç kendini suçlama boşyere..

tmm cnm saol

Sana karşı tehdit ediyorsa kendimi kesicem jiletlicem diye onun aklından zoru olduğunu düşünürüm demek ki bir olay yaşasanız sana bile belki zarar verebilir yani kendi dşüncem ama bana mantıklı gelmedi madem seni seviyor sana olan sevgisini kendisine zarar vererekmi ispatlıyor ?

kendine zarar verince sevdiğini ispatlayacak sanki ya o böyle düşünüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…