- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
oyyy cnm benim ne kadar da tatlı olmuş o öyle
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın
41 kere maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy cnm benim ne kadar da tatlı olmuş o öyle
41 kere maşallah
rabbim kem gözlerden saklasın ömrü uzun ayagı kademli makamı kıdemli olsun 40bin kere maşallah
maşallah ona çok güzel olmus. ömrü uzun olsun inşallah.
allah nazarlardan korusunkızın çok şeker olmuş maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin canım
cok tatli ya, MASALLAH..
Rabbim nazarlardan korusun..
Ben seni yerim yerim yerimmmmmopuyorumnanaktan
Nasil tatli,nasil güzel masallah yaaopuyorumnanaktan
Nazar degmesin sana minik bindalli prenses![]()
allahım nasıl tatlı bişi buyaaa rabbim kötü gözlerden korusun hayırlı uzun ömür versin inş bencede sana kocaman bi maşallah
çok tatlısınız maşşallah öykü bebeğe kıyafetleriyle ayrı bi melek olmuş![]()
çok tatlısınız maşallah nazar değmesin opuyorumnanaktan
allahım nasıl tatlı bişi buyaaa rabbim kötü gözlerden korusun hayırlı uzun ömür versin inş bencede sana kocaman bi maşallah![]()
rabbim hayırlı uzun ömürler versin kuzucuğuma..anneciğiyle babacığıyla birlikte inşallah..rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı bir melek..benim için mis kokusunu içinize çekermisiniz tatlm..rabbime emanetsiniz..
canım senin hamileliğini takip ediyordum hep fotolara bakıyordum ama yazın evlendim bir daha takip edemedim ama bebişin olmuşta 6 aylık olmuş.gerçi bende evleneli 6 ay oldu.maşallahı var Allah nazarlardan saklasın
Maşallh Allah uzun ömür nasip etsin, size ve vetana hayırlı evlat olsun inşallah.
Çok tatlı özellikle bindallasına bittim Allah nazarlardan korusun
maşallah ne kadar tatlı olmuş bindallısna bayıldımmopuyorumnanaktan
ay bindallısını severim onun:asigim: maşallah,
çok tatlı bir kızın var tıpkı senin gibi, Allah analı babalı ,sağlıklı uzun ömürler versin a.s.