Öyküm'ün 6 aylık kınası

allah nazarlardan korusun:nazar: kızın çok şeker olmuş maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin canım

Ben seni yerim yerim yerimmmmmopuyorumnanaktan

Nasil tatli,nasil güzel masallah yaaopuyorumnanaktan

Nazar degmesin sana minik bindalli prenses:nazar:

oyyy cnm benim ne kadar da tatlı olmuş o öyle
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın

rabbim kem gözlerden saklasın ömrü uzun ayagı kademli makamı kıdemli olsun 40bin kere maşallah

maşallah ona çok güzel olmus. ömrü uzun olsun inşallah.

allah nazarlardan korusun:nazar: kızın çok şeker olmuş maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin canım

cok tatli ya, MASALLAH..
Rabbim nazarlardan korusun..

Ben seni yerim yerim yerimmmmmopuyorumnanaktan

Nasil tatli,nasil güzel masallah yaaopuyorumnanaktan

Nazar degmesin sana minik bindalli prenses:nazar:

hepinize çokkkk teşekkür edriz teyyzoşları

öykü altıncı ayını geride bıraktı minik mucizem kocamannn oldu ona küçük bi eylence hazırladık adettendir diye minik kızıma küçük bi 6 aylık kına gecesi yaptık kendi aramızda resimleri hatıra kalsın diye sizinlede paylaşmak istedim bu birkaç kareyi

kına gecesinden birkaç kare

allahım nasıl tatlı bişi buyaaa rabbim kötü gözlerden korusun hayırlı uzun ömür versin inş bencede sana kocaman bi maşallah:nazar:

rabbim hayırlı uzun ömürler versin kuzucuğuma..anneciğiyle babacığıyla birlikte inşallah..rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı bir melek..benim için mis kokusunu içinize çekermisiniz tatlm..rabbime emanetsiniz..

canım senin hamileliğini takip ediyordum hep fotolara bakıyordum ama yazın evlendim bir daha takip edemedim ama bebişin olmuşta 6 aylık olmuş.gerçi bende evleneli 6 ay oldu.maşallahı var Allah nazarlardan saklasın

Maşallh Allah uzun ömür nasip etsin, size ve vetana hayırlı evlat olsun inşallah.
Çok tatlı özellikle bindallasına bittim Allah nazarlardan korusun

ay bindallısını severim onun:asigim: maşallah :nazar:,
çok tatlı bir kızın var tıpkı senin gibi, Allah analı babalı ,sağlıklı uzun ömürler versin a.s.

rabbim hayırlı uzun ömürler versin kuzucuğuma..anneciğiyle babacığıyla birlikte inşallah..rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı bir melek..benim için mis kokusunu içinize çekermisiniz tatlm..rabbime emanetsiniz..

canım senin hamileliğini takip ediyordum hep fotolara bakıyordum ama yazın evlendim bir daha takip edemedim ama bebişin olmuşta 6 aylık olmuş.gerçi bende evleneli 6 ay oldu.maşallahı var Allah nazarlardan saklasın

Maşallh Allah uzun ömür nasip etsin, size ve vetana hayırlı evlat olsun inşallah.
Çok tatlı özellikle bindallasına bittim Allah nazarlardan korusun

maşallah ne kadar tatlı olmuş bindallısna bayıldımmopuyorumnanaktan

ay bindallısını severim onun:asigim: maşallah :nazar:,
çok tatlı bir kızın var tıpkı senin gibi, Allah analı babalı ,sağlıklı uzun ömürler versin a.s.

:asigim::asigim: çok teşekkür ederiza.s.

maşallah prensese çok tatlı maşallah :asigim:
beyaz meleğim öpüyorum seni ellerine sağlık ne güzel bir organizasyon planlamışsın Şeniz

Maşallah fıstığa çok ama çok şeker bi bebek..
Rabbim nazarlardan korusun bahtıda yüzü kadar güzel olsun inşallah...

Back