Örgü Oy pembeli pembeli:)))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
yabanumm yineee patiklerin harika olmuş ellerine emeğine sağlık canım arkadaşımopuyorumnanaktanen kısa zamanda bebişin olsun inşallahh:dance:benimde olsun :dance::roflol:

balımmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.işallah canım hepimizin olsun hepsi aynı anda:ecrin_bebek: :emir_bebek::CüvCüv:
nann şu rep puanını aç gözüme kötü gözüküyor bakkk..:eek:klava:

cok güzel olmus canim eline saglik

g598wseqoptwv6h8.png

oyy o pembelileri severim ben ....
çok şeker olmuşlar canım benim..
Rabbim en yakın zamanda o cicileri giyicek bi bebiş versin sana....sağlıklı sıhhatli inş ....

oyy o pembelileri severim ben ....
çok şeker olmuşlar canım benim..
Rabbim en yakın zamanda o cicileri giyicek bi bebiş versin sana....sağlıklı sıhhatli inş ....
teşekür ederim bi tanesi.amin işallah tüm isteyenlere hepimize işallah..
hepimize inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

harikasın gülüm yaaaaaa çok güzeller maşşalah hamarat arkadaşm benim :ecrin_bebek: inşallah giyidirirsin onları birgün bebişine :emir_bebek:

:nazar:yine muhtesemsin yabanim gülüm:nazar:
o güzel ellerin hic dert görmesin insallah
el emegi göz nuru cok baska
heleki senin gibi
kalbi temiz yüregi güzel insan icine sevgisinide katinca bambaska oluyo
:Saruboceq:rabbim yaptigin cicileri giyecek melegini en kisa zamanda müjdeletir sana insallah:Saruboceq:

:nazar:yine muhtesemsin yabanim gülüm:nazar:
o güzel ellerin hic dert görmesin insallah
el emegi göz nuru cok baska
heleki senin gibi
kalbi temiz yüregi güzel insan icine sevgisinide katinca bambaska oluyo
:Saruboceq:rabbim yaptigin cicileri giyecek melegini en kisa zamanda müjdeletir sana insallah:Saruboceq:

canım benim yüreği güzel olan asıl sensin.güzel yorumun için teşekür ederim..amin canım beraber işallah..:Saruboceq:

çok güzeller gerçekten dee..

herkes biliyor herhalde yapmasını..

bana da anlat bacım yapılışını

bebek patiği yapmadım hiçç senağlama

X