• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oxxo'dan Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bakar mısınız?

Kızlar hafta sonu gittim Oxxonun mağazasına,ve şok oldum,:53:

O çok çok beğendiğim çanta hiç de göründüğü gibi değildi,

Kocaman bavul gibiydi,ve çok dandik görünüyodu,

İyi ki netten sipariş verip almamışım,:19:

Elbiselere falan da baktım resimde çok güzel duruyolar ama kumaşları hiç kaliteli değil ve o fiyata

gerçekten değmez,en fazla 25-35 civarı olsa anlarım ama 50-60 tl hakkaten etmez,

Çanta da 75 tl idi,iyi ki almamışım yani,size de tavsiyem elinizle dokunun,gözünüzle görün ondan sonra

alın ne alıyosanız...
:31:

bende pantolonlarindan siparis vericektim burda yok oxxo magazasi.bir arkadas almis rengi siteye koyduklarindan daha koyuymuş.sarı, yesil, turuncu hepsi birbirinden güzel 3ünüde alirim diyordum ama simdi tereddutte kaldim:50: fiyati uygun degil mi sizcede 45 tl. zaten 50 tl'lik alisverise 10 tl hediye ceki var (sanirim):1:kargo ucretini karsiliyorlar daha ne diyesi geliyor insanin ama bilmiyorum ya almak ve almamak arasinda kaldim cok begenmistim:59:

hıı birde oxxo'nun beden kartından hicbirsey anlamadim ben. basen,bel, gögüs ölcülerini aliyorum sitede XXS Beden cikiyorum. pantolonlarim normalde 27-28. siparis versem bile bedende sıkıntı olcak, iadeyle de ugrasmak istemem

bende pantolonlarindan siparis vericektim burda yok oxxo magazasi.bir arkadas almis rengi siteye koyduklarindan daha koyuymuş.sarı, yesil, turuncu hepsi birbirinden güzel 3ünüde alirim diyordum ama simdi tereddutte kaldim:50: fiyati uygun degil mi sizcede 45 tl. zaten 50 tl'lik alisverise 10 tl hediye ceki var (sanirim):1:kargo ucretini karsiliyorlar daha ne diyesi geliyor insanin ama bilmiyorum ya almak ve almamak arasinda kaldim cok begenmistim:59:

hıı birde oxxo'nun beden kartından hicbirsey anlamadim ben. basen,bel, gögüs ölcülerini aliyorum sitede XXS Beden cikiyorum. pantolonlarim normalde 27-28. siparis versem bile bedende sıkıntı olcak, iadeyle de ugrasmak istemem

Bence elinle dokunup gözünle görmediğin hiçbir şeyi alma netten,

İnan çok çok farkediyo,

Oxxodan daha kaliteli ve uygun fiyatta olan çok marka var,

Kumaş pantolonda ben Journey markasını çok beğenirim mesela,ya da Ekol,On falan güzel ürünleri var,

Dene derim,ama netten kıyafet,ayakkabı almak gerçekten çok riskli...

ay ben neden alamıyorum :44: bedenini seçiyorum sepetime ekleye basıyorum sonra sepetime bakıyorum hiçbisey yok. sinir oluyorum

Son düzenleme:
ay ben neden alamıyorum :44: bedenini seçiyorum sepetime ekleye basıyorum sonra sepetime bakıyorum hiçbisey yok. sinir oluyorum

Mağazasından iyice inceleyerek almanı tavsiye ederim,yoksa sonra pişman olmamak için yani....:40:

Mağazasından iyice inceleyerek almanı tavsiye ederim,yoksa sonra pişman olmamak için yani....:40:

biliyorum deneyimliyim o konuda (: bi kere gittigidiyordan bi bluz almıstım kısa gelmisti kumasını da çok beğenmemistim ama değerlendiriyorum yine de yüksek bel eteğin içine sokuyorum :D tabi onlarca alısveris yaptım netten bi tek o istediğim gibi olmadı
tavsiyen için tesekkürler (:

bende sık sık oxxodan alışveriş yapıyorum ama net üzerinden değil.net üzerinden tavsiye etmiyorum.çünkü bazı ürünlerin kalıpları çok farklı oluyor.benim bedenim normalde s.ama oxxodan bazen xs yada m aldığımda oluyor.o yüzden denemeden alma derim.

bende sık sık oxxodan alışveriş yapıyorum ama net üzerinden değil.net üzerinden tavsiye etmiyorum.çünkü bazı ürünlerin kalıpları çok farklı oluyor.benim bedenim normalde s.ama oxxodan bazen xs yada m aldığımda oluyor.o yüzden denemeden alma derim.

Evet o yüzden en iyisi görüp deneyerek almak...:31:

bluz çanta falan bilemem ama pantolon almışlığım vardır ...Beden problemi olmuyor aynı şekilde duruş ve kalite problemi de fakat renk olandan daha açık gözüküyor koydukları fotoğraflarda bunu göz önünde bulundurmak lazım

Back