Oxxo'dan Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bakar mısınız?

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
3.236
14
158
Ankara
Arkadaşlar Oxxo'nun internet adresinden alışveriş yapan var mı aranızda?

Aldığınız ürünler ve genel olarak site hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Çok beğenmediğim takdirde almazdım netten bir şey ama gerçekten çok çok beğendiğim 3-4 ürün oldu

ve almak istiyorum,bir de çanta beğendim,kumaşı falan nasıl bilemiyorum ama cidden model olarak tam

istediğim gibi,fiyatı biraz pahalı olsa da almak istiyorum,

Ama bi sorayım dedim size,alıp da memnun olmayan,iade edip edemeyen,kargoda sorun yaşayan falan

var mı aranızda...:97:

Bekliyorum yorumlarınızı...

valla benim üyeliğim var ama henüz alışveriş yapmak nasip olmadı..çok pahalı geliyorlar..tereddütlerim var benim de..üzgünüm yardımcı olamadım ama belki sayende ben de öğrenmiş olucam site hakkında birkaç birşey..tabi alışveriş yapıp fikirlerini paylaşan olursa :82:

Sağol yaa teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğin için,yorum yapman bile iyi geldi valla,

Ya bana da ğahalı geldi biraz ama inan çok beğenmesem almak istemem ama çantayı çok beğendim,

Resmini koymak isterdim ama koyabilir miyim bilmiyorum,

Yani kalitesi nasıl ürünlerin,iadesi falan sorun oluyo mu onu bilsem tamam sipariş vericem,

Ama kimse de yazmıyo ki...

rica ederim ne demek..ben de yazan kimse olmadığı zaman kötü hissediyorum..
sitedeki kahverengi çapraz askılı çantayı mı kastediyorsun..eğer oysa ben de çok beğendm o çantayı fiyatı 69.95 ya ama gerçekten de pahalı bu kadar yüksek fiyatlar olunca da insanın çekinmesi gayet normal..hadi diğer alışveriş klüplerinden alışveriş yapıyoruz ama fiyatlar uygun diye o kadar tedirgin olmuyoruz. bakalım inşallah birileri yazacaktır. beklemeye devam

Yok canım bi tane pudra rengi çanta beğendim,onu diyodum,

Ama ben araştırdım Ankarada varmış mağazası Oxxonun,aradım var mı elinizde çanta diye,varmış,

Hafta sonu gidip almayı düşünüyorum,evet pahalı biraz ama çok beğendim gerçekten,:93:

Bi tane varmış zaten ayırttırdım napayım,

Elbiselere de bakıcam artık nettekilerden olursa almayı düşünüyorum,

Sen hangi şehirdesin,bi araştır bakalım belki sizin oralarda da vardır mağazası...

Bende az önce dolaştım internet mağazasında
alsam mı almasam mı karar veremedim :)
Ben kargoda alışveriş sırasında problem yaşayacağını düşünmüyorum canım.
Bende bakayım almak istediklerim var aslında.

kaliteleri gayet iyi canım aynı zamanda oxxo mağazalarında hiç indirim olmuyor sabit fiyatlılar internetten hiç almadım ama gayet iyi bir marka

Ben istanbuldayım OXXO danda çok alışveriş yaparım ama sitesinden yapmadım hiç.Fiyatları biraz pahalı ve hiçbi zaman indirime girmiyorlar öyle bi özellikleri var:) Girdilersede ben hiç görmedim:)
Kıyafetleri güzel ama sitede göründükleri gibi olmuyorlar genelde.Bedenleri orda mankende durduğu gibi durmuyor.Kumaşlarda öyle.Görüp öyle almakta fayda var yani:)

Teşekürler arkadaşım yorumun için,

Ben de elbiselerde kararsız kaldım zaten kumaşı istediğim gibi olmaz falan diye,

Ama çantayı çok beğendim,mağazadan almayı düşünüyorum zaten...

ben Çanakkale'deyim canım. burda yoktur mağazası.. artık İstanbul'a gittiğim zaman ordan bakarım ben de..baksana yorumlarda sitede göründüğü gibi değil falan diyenler olmuş. iyi ki açmışsın bu konuyu yoksa ilerleyen zamanlarda dayanamayıp alabilirdim birkaç birşey. şimdiden çantanı güle güle kullan umarım istediğin gibi çıkar

Son düzenleme:

Teşekkürler canım,

Hafta sonu almaya gidecektim,mağazadan telefon ettiler,

Çantada ufak bi defo varmış,yenisini getirteceklermiş,haber verelim demişler,

İyi ettiler aramakla yani boşuna gidecektim,bakalım iki-üç gün sonra gidip almayı düşünüyorum,

Elbiselere de bakıp yorum yaparım burda,kumaşlarına,özelliklerine,fiyatlarına falan dikkat etmeye çaılışırım...

ne güzel ilgilenmeleri..başka mağaza olsa aramazdı haber vermezdi hiç..ben de siteden online alışveriş yapmaktan vazgeçtim. İstanbul'a gittiğim vakit bakacağım artık. :26:

ne güzel ilgilenmeleri..başka mağaza olsa aramazdı haber vermezdi hiç..ben de siteden online alışveriş yapmaktan vazgeçtim. İstanbul'a gittiğim vakit bakacağım artık. :26:

Evet iyi oldu aramaları,ben de memnun oldum,

Mağazayı gezince yazarım buraya nasıl şeyler olduğunu,sen de istanbuldan alırsın artık...

kızlar bende çok güzel bluzlar beyendim ama daha geçenlerde bi mağazadan orda siyahını gördüğüm tuniğin kemik rengini aldım birebir aynısı 25 e aldım oxxo da 50 civarı bişeydi bedaki farkı gözlı arance gereksiz pahalerimle gördükten sonra :95:

Hmm evet benzer şeyler oluyo mağazalarda,tabi görerek almak daha avantajlı,

Yarın gidicem bakalım,yorumlarımı paylaşırım sizinle...

neyce yazmışım acaba tercüme edeyim bali :90::90::90::90:

kızlar bende çok güzel bluzlar beyendim ama daha geçenlerde bi mağazadan orda siyahını gördüğüm tuniğin kemik rengini aldım birebir aynısı 25 e aldım oxxo da 50 civarı bişeydi bence aradaki farkı gözlerimle gördükten sonra gereksiz pahalı

iyiymişsin valla anlayıp cevap yazmışsın bide canım

Son düzenleme:

Anlaşılmayacak değil merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…