Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir uğraşıyorum gebe kalmak için hem duanıza hem de fikirlerinize ihtiyacım var Bugün ovulasyon testi yaptım çok koyu renk çıktı ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 2941373 Merhaba hanımlar ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir uğraşıyorum gebe kalmak için hem duanıza hem de fikirlerinize ihtiyacım var Bugün ovulasyon testi yaptım çok koyu renk çıktı ne önerirsiniz?
Bugün ve arkasındaki iki gün ilişkiye girin. İlişki sonrası ayaklarınızi dik sekilde kaldırın 20 dk bekleyin hemen duş almayın bence bekleyip sabah alın. İnşallah gönlünce olur
Bugün ve arkasındaki iki gün ilişkiye girin. İlişki sonrası ayaklarınızi dik sekilde kaldırın 20 dk bekleyin hemen duş almayın bence bekleyip sabah alın. İnşallah gönlünce olur