• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULOSYON Testi 2 Gun Pozitif Verdi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaslar bu ay 5 gün erken yumurtladim.. ilk gun test cok koyuydu 2.ci gün yine koyuydu ama ilk gunki gibi degil 3.cu gün siliklesmisti.. simdi ben hangi gunden saymaliyim 2.ci gunden mi 3.gunden itibarenmi?

Merhaba arkadaslar bu ay 5 gün erken yumurtladim.. ilk gun test cok koyuydu 2.ci gün yine koyuydu ama ilk gunki gibi degil 3.cu gün siliklesmisti.. simdi ben hangi gunden saymaliyim 2.ci gunden mi 3.gunden itibarenmi?

Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama edindiğim bilgilere göre çok koyu olduğu gün yumurtlama o yüzden pik olduğu dönem olarak o gün baz alınıyor

Testlerinin resmini atsama canim

Tatlım benimde denk geldi bazen yumurta geç salınıyor bir sıkıntı yok tekrar degerlendir o günü bidahaki gün silinir

Siliklestigi gunden itibaren sayılıyor diye biliyordum ama emin oladim.. resim yuklemekte sorun yaşıyorum.. zaten 3.gunden itaberen sayarsam yumun 8.ci günü eger 2.ci gununden hesaplarsam 9.cu günü bugün.. asil yumartlamam gereken tarihtede yaptim silik cikti.. 10 aralik günü testim cok koyu pozitif cikti.. hatta ilk beliren t cizgisiydi..

Daha detayli anlatayım.. 31 Günde bir adet oluyorum.. yumurtalama tarihimn aralik 14 olmasi gerekti.. ama aralik 10.da yumurtladim.. araligin 11.dede..poziif gibiydi ama ondan onceki kadar degildi.. aralik 12.de siliklesti.. esas yumurtlama gunumdede test yaptim silikti..

Atmaya calistim ama atamadim canim
Anladim canim. Gormedende pek net bisi diyemem ama soyle anlatim t cizgiisi c den koyu oluyo pik oldugu zaman yani yumurtlama ve silindigi zamamda catlamaya basliyo oluyo
IMG_20191124_162836.jpg

Bak canim bu sekikde t tarafi c den daha koyu

Ilk siradaki araligin 10nunda yapmistim.. ondan sonrasi sirayla gidiyor iste.. araligin 9.dada yapmistim ama pozitif degildi

Eklentiler

• 20191219_224239.jpg
    20191219_224239.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 33
Silikleştiği gündeniyibaren 13. Gün adetin gelmeli gigelmezse test yap

Ilk siradaki araligin 10nunda yapmistim.. ondan sonrasi sirayla gidiyor iste.. araligin 9.dada yapmistim ama pozitif degildi
Evet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri kullan daha net anlarsin yumurtlamayi

Evet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri c
Evet canim yumurtlama olmus sonra catlamis catlamadan 14 gun sonra adet geliyo zaten oyle sayarsin.. Ve sana tavsiyem bu testleri değilde çubuk testleri kullan daha net anlarsin yumurtlamayi
Catladigi gunden itibaren sayicam demi test yapmak icin

Back