- 10 Ocak 2021
- 68
- 25
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canımAyy bizde güya 1 yıl sonraya planlamıştık ama bizde istediğimizi farkettik zaten doğsun büyüsün derken de zaman geçiyo hemen de olabilen bişi değil bebek
Olsun dedik, bize arkadaş olur dedik
aynen canim haklisin öyle vallahInşallah sizin için gerek kalmasın ama olursa gelicek ayda beklemek gerekirse iletişimde olalım kızlareşime ve çevreme çok yansıtmamaya çalışıyorum endişelerimi çünkü sizde kendinizden biliyorsunuzdur ki bambaşka bir psikoloji bu süreç hatta bazen takıntı gibi oluyor
burda en azından aynı yoldan geçiyoruz anlıyoruz birbirimizi tanımadan destek olabilmek çok değerli geliyor bana bu zamanda yakınındaki insanlara bile güvenmek zorken
çarşamba kontrole gidiyorum ben bu ay pozitif yaklaşmaya karar verdim çünkü çoğu kısmı da orda bitiyor sanki
Kan mı vereceksin kuzumInşallah sizin için gerek kalmasın ama olursa gelicek ayda beklemek gerekirse iletişimde olalım kızlareşime ve çevreme çok yansıtmamaya çalışıyorum endişelerimi çünkü sizde kendinizden biliyorsunuzdur ki bambaşka bir psikoloji bu süreç hatta bazen takıntı gibi oluyor
burda en azından aynı yoldan geçiyoruz anlıyoruz birbirimizi tanımadan destek olabilmek çok değerli geliyor bana bu zamanda yakınındaki insanlara bile güvenmek zorken
çarşamba kontrole gidiyorum ben bu ay pozitif yaklaşmaya karar verdim çünkü çoğu kısmı da orda bitiyor sanki
yok canim olmadim sabah adet agrilarim vardi gecti ama suan bise yok sadece sari akintim var bakalim yarin neler olcak
Ay şaka maka baya heyecanlıyok canim olmadim sabah adet agrilarim vardi gecti ama suan bise yok sadece sari akintim var bakalim yarin neler olcak
aynen öyle canim ya bekledikce iyice stress olduk bakalim yarin neler yasicazAy şaka maka baya heyecanlı
Benimde demin tansiyonum düştü gözüm karardı eşimde işteydi geldi
Dinlendim daha iyim çok şükür
Adet olacaksak da olalım stresi bitsin en azından ya
Yani olma ihtimali vardır tabi ama , ilk deneme olduğu için vucüt öyle tepki verebilir.. ayrıca henüz çok erken belli olması için adet döneminizi beklemek en doğrusu olacaktırMerhaba arkadaşlar. 4.5 aydır evliyim, bu ay korunmadık bebek istediğimiz için. Son adetim 20 ocaktı, genellikle 23-26 gün arayla adet oluyorum. Biz 27,30,31 ocak ve 2,5 şubat tarihlerini değerlendirdik ovulasyon testi yapmadığım için. Bugün çook az bi mide bulantısı oldu, sabah da 1-2 dakika kramp girdi karnıma, göğüslerim de azıcık şiş gibi. Bekleyemedim dün sabah ve bugün öğlen test yaptım negatifti. Sizce bu ay olur mu? Eşimin sperm değeri 97% bu arada
Şuan adet dönemindeyim ben canım hormon testi için 3.gün kan vericemaynen canim haklisin öyle vallahhadi bakalim senin icinde hayirlisi carsmba kan mi vericeksin
Evet canım hormon testi için genel kontrol amaclıKan mı vereceksin kuzum
Canım daha önce söylemiştim yine inşallah bebektir ama yumurtlama günlerini degerlendirdigindede böyle ağrılar olabiliyor vücut bu şekilde tepkiler verebiliyor yani ama insallah hissettiğim gibi bebektirMerhaba arkadaşlar. 4.5 aydır evliyim, bu ay korunmadık bebek istediğimiz için. Son adetim 20 ocaktı, genellikle 23-26 gün arayla adet oluyorum. Biz 27,30,31 ocak ve 2,5 şubat tarihlerini değerlendirdik ovulasyon testi yapmadığım için. Bugün çook az bi mide bulantısı oldu, sabah da 1-2 dakika kramp girdi karnıma, göğüslerim de azıcık şiş gibi. Bekleyemedim dün sabah ve bugün öğlen test yaptım negatifti. Sizce bu ay olur mu? Eşimin sperm değeri 97% bu arada
anladim canimŞuan adet dönemindeyim ben canım hormon testi için 3.gün kan vericem
10 şubat sabahı tekrar yapıcam, 4 tane test aldım yeniYani olma ihtimali vardır tabi ama , ilk deneme olduğu için vucüt öyle tepki verebilir.. ayrıca henüz çok erken belli olması için adet döneminizi beklemek en doğrusu olacaktır
İnşallah Allah herkese nasip ederCanım daha önce söylemiştim yine inşallah bebektir ama yumurtlama günlerini degerlendirdigindede böyle ağrılar olabiliyor vücut bu şekilde tepkiler verebiliyor yani ama insallah hissettiğim gibi bebektir![]()
Bence sabredip beklemelisinİnşallah Allah herkese nasip eder6 çubat peçeteyle sildiğimde 3-4 nokta gibi kan gördüm peçetede, amma öyle yerleşme kanaması falan olduğuna inanmıyorum çok erken olduğu için. Ovulasyon testini yaparsam bir fikir falan oluşabilir mi acaba
Doğru, ben de gelişmeleri yazıcam artık, kaç gündür sizinkileri okuyorum ben deBence sabredip beklemelisinbu süreç çok yoruyor çünkü insani biraz daha dayan bence acaba larla umutlandiiyoruz kendimizi
![]()
Sen kaç yaşındasın pekiDoğru, ben de gelişmeleri yazıcam artık, kaç gündür sizinkileri okuyorum ben de