• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

İnsan kendi duygularını paylaşan birilerini daha görünce biraz daha iyi hissediyor 😅 halsizlik, keyifsizlik var bende de ama dediğim gibi hamileliğe yorup üzülmek istemedm pek. Tahmini regl tarihim 5 şubat test yapmamak için kendimi tutuyorum. 😂
senin adetine az kalmis belki yapsan cikar canim merak ettim

Bir de bazı gebeliklerde regl tarihinden 1 hafta önce bile idrar testinde gözüküyor bazılarında regl günü geçtiğinde bile gözükmediği oluyor onu da anlayamıyorum 😅

Bir de bazı gebeliklerde regl tarihinden 1 hafta önce bile idrar testinde gözüküyor bazılarında regl günü geçtiğinde bile gözükmediği oluyor onu da anlayamıyorum 😅
herkezde farkli oluyor canim ama herzaman en dogrusu adet gününü gecrikten sonra tabi nasil sabredicem bilmiom benim adet ayin 12si ve 26si ovulasiondu

benimde 5-6 gün oldu canim iliskiden hemen sonra baya gazim var ve adet agrisi gibi agrilarim var kasik agrisi oluyor galiba ve sol gögüsümde asiri agri ve sislik var normalde böyle seyler yasamam ikimizde galiba hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz senin adetine nekadar var?
Bakalim, ayni belirtilerle ben yarin adet olacakmiyim.yarin bat.isterseniz yazarim size

Ayy evet haber ver sende..
benimde yumurtlama 29 ocaktı döngümün 19. Günü
Ben 18-19-20 değerlendirdim 😂🤷🏼‍♀️ İnşallah rabbim nasip ederr

ay canim insallah tabi haberini bekliyoruz yarin test yapicakmisin ?
Yarin catlatma ignesinden sonra ki 14.gunum olacak.Adet olacak gibiyim .Kac aydir biktim negatif lerden.Bikac gun gecerse oyle yapcam.Yarin , olurum ama , hic gecmez bnde 14.gunu .sadece bir kere 15.gunde oldum. Erken gelir , gec gelmez🤷🏻‍♀️

Ayy evet haber ver sende..
benimde yumurtlama 29 ocaktı döngümün 19. Günü
Ben 18-19-20 değerlendirdim 😂🤷🏼‍♀️ İnşallah rabbim nasip ederr
insllahhhh ben birgün degerlendire bildim hepimiz insllah surda güzel haberler veririz 🥰
Yarin catlatma ignesinden sonra ki 14.gunum olacak.Adet olacak gibiyim .Kac aydir biktim negatif lerden.Bikac gun gecerse oyle yapcam.Yarin , olurum ama , hic gecmez bnde 14.gunu .sadece bir kere 15.gunde oldum. Erken gelir , gec gelmez🤷🏻‍♀️
kötü düsünme canim insallah hayirli haberi alirsin

A.S .umud etmemekle birlikte, henuz gelen giden yok.ogleden sonra yi bilemem. Genelde ogleden sonra ziyaretime gelir kirmizi lar.😂 Sen nasilsin?
insallah hayirlisi olur normalde hep zamanindami gelir adetin ? bendede suan ayni bir degisiklik yok adet günüme son 9gün daha cok var yani zaman gecmek bilmiyor

Selam canım aynı belirtilerim devam ediyor bakalım bir de aşırı duygusallık halim var bugün 🤷🏻‍♀️ Ama umudu düşük tutmaya devam 😂
seninde bata 2 gün kaldi insallah hayirli haberi sende verirsin burda canim E EbrarAsell ve seninkini baya merak ediyorum ben galiba sizin yerinizdr olsam coktan test yapmistim 😂 cok sabirsizim

Kızlar bişe Sarıçam mesela yumurtlama geç oldu diyelim
Adette geç mi oluyo yoksa yine beklenen zamanda mı oluyo

Back