Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım , bende ekimde evlendim22 yaşındayım, eylülde evlendim ben![]()
vallah ben sabah bir agriyla kalktim bide böyle doluluk hissiyle dedim kesin adet oldum lavobaya gittim ve hic birsey yoktu normalde böyle oldugu zaman kesin adet olurum ama olmadim bakalim gün icine neler olcakGünaydın kuzum aynı gelen giden yok
Sen nasıksınu
Hadi bakalımolmazsın inşallah canımvallah ben sabah bir agriyla kalktim bide böyle doluluk hissiyle dedim kesin adet oldum lavobaya gittim ve hic birsey yoktu normalde böyle oldugu zaman kesin adet olurum ama olmadim bakalim gün icine neler olcak
Çok heyecanlı vallaa ya bi test yapsan ya keşkevallah ben sabah bir agriyla kalktim bide böyle doluluk hissiyle dedim kesin adet oldum lavobaya gittim ve hic birsey yoktu normalde böyle oldugu zaman kesin adet olurum ama olmadim bakalim gün icine neler olcak
daha bat cuma günü canim günümü gecsin öyle yapicam insallah ama kesin olurum adet cünkü sadece adet belirtileri var baska bir belirtim yok hayirlisi bekleyip görücez artik caniÇok heyecanlı vallaa ya bi test yapsan ya keşke
Vallaa bende anlamıyorum bu belirtileri herkeste bi değişik oluyo adet diyorsun adet olmuyodaha bat cuma günü canim günümü gecsin öyle yapicam insallah ama kesin olurum adet cünkü sadece adet belirtileri var baska bir belirtim yok hayirlisi bekleyip görücez artik cani
ayneennn öyle canim yaVallaa bende anlamıyorum bu belirtileri herkeste bi değişik oluyo adet diyorsun adet olmuyo
Bebek diyorsun bebek olmuyo
Hayırlısı olsun inşallah ya![]()
Aynen öyle tabiki, kendini çok iyi tanıyanlar anlayabiliyo ama insan ümitlenmek de istemiyoayneennn öyle canim yabelirtilerin hepsi boş aslinda sadece en büyük belirti bence adetin gecikmesi
seninde bat cuma demiAynen öyle tabiki, kendini çok iyi tanıyanlar anlayabiliyo ama insan ümitlenmek de istemiyo![]()
Perşembe - cuma 1 gün ileri geri gidebiliyor bazen , bende hayırlısı diyorum ne bileyimseninde bat cuma demi
TeşekkürlerHayırlı olsun canım , bende ekimde evlendim![]()
cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda atlatirsin bende 4 ay önce olmustum covid maalesefBen şuan aldım bi haber covid testim pozitif çıkmışkızlar
Gebelik şüphem var diye ilaç içme dediler bakanlıktan
canim zaten ilac icme bence ben hep sürekli vitaminli seyler yemistimBen şuan aldım bi haber covid testim pozitif çıkmışkızlar
canim zaten ilac icme bence ben hep sürekli vitaminli seyler yemistimBen şuan aldım bi haber covid testim pozitif çıkmışkızlar
Öyle yapıcam kuzum zaten bakanlıktaki adama da dedim gebelik şüphem var dedimcanim zaten ilac icme bence ben hep sürekli vitaminli seyler yemistim
ve bitki caylari iciyordum bol du iciyordum sende öyle yap bunlar ilaclardan daha iyi
aynen canim dikkat et kendineÖyle yapıcam kuzum zaten bakanlıktaki adama da dedim gebelik şüphem var dedim
Oda ilaç içme dedi kesinleşene kadar dedi
Ama ben mandalina limon devam ederim artık zaten kötü hissetmiyorum çok şükür