ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

Ben şuan aldım bi haber covid testim pozitif çıkmış kızlar
Gebelik şüphem var diye ilaç içme dediler bakanlıktan
Aaaa çok geçmiş olsun canım çok şaşırdım. Sende doğal şeyler yapmaya çalış benim ablam hemşire ve corona servisinde . O da cok ağır atlattı sarımsak kemik çorbaları sirke keçi boynuzu çayı vs üzerine odaklan sende ilaç alamıyorsun madem .

Vallaa bende çok şaşırdım canım
Aynen bende doğal şeyler vitamin üzerinden devam edicem

Hayırlı cumalar kızlar.Bat dan önce bulantı ama baya var..Bacak agrisi ve resmen ateşim var gibi vücut sıcaklığım yuksek.Bunlar gebelikle alakalı mi?

Hayırlı cumalar kızlar.Bat dan önce bulantı ama baya var..Bacak agrisi ve resmen ateşim var gibi vücut sıcaklığım yuksek.Bunlar gebelikle alakalı mi?
Yani gebelik şüpheniz varsa olabilir tabi herkese göre değişiyor belirtiler
Bat ne zaman

Birde kızlar ovulasyon konusunda ınstagramdan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru hanım çok yardımcı oluyor bu konuda.sizinlede paylaşmak istedim
Ben pek memnun kalmadım canım, mesajlara çok geç dönüş yapıyor. Ve hazır kopyala yapıştır mesajlar atıyor. Fakat sayfasında güzel bilgilendirici bilgiler var. O yönden faydalı tabii

Hadi 2.cizgi yok.1.cizgi de silik.Test yaptım bozuk cıktı.1tane almıştım.Yakinda başka eczane de yok.Ne kadar garip bi gün ya.

Hadi 2.cizgi yok.1.cizgi de silik.Test yaptım bozuk cıktı.1tane almıştım.Yakinda başka eczane de yok.Ne kadar garip bi gün ya.
bende ayniyim canim bugün bat ama gelen giden yok dün sabah yaptim cook silik bir cizgi cikti yarin tekrarliyacagim sende yarin ilk idrarla yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…