Bi önceki gebeligimde süt beyazı akinti görmüştüm bende.Merhaba kızlar,nasılsınız? Bugün döngümün 24cü günü, 3 aydır 24cü gün adet oluyordum, böyle 24-26 gün oluyor bende genellikle,demin bi şey aktığını hissettim,adet oldum sandım. Tuvalete gittiğimde böyle normal akıntıdan hissedebilinecek kadar daha fazla olan süt rengi gibi biraz katı bi akıntı olduğunu gördüm,ne düşünüyorsunuz?
Aynen kuzum ya inşallah Hala olmadan bende ama sanki olucak gibi hissediyorumInsaallah gelmezadet, o pis seyde cok hafif sekilde defolup gider.Biktik artik onun adindan bile.
Canım ben 2 aydır Folbiol kullanıyorum Folik Asit hamile kaldığında bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemli, önerilen bir şey. Bir de bu ay incir kürü yaptım ancak bu ay da olumsuz oldu bildiğiniz üzere.Kızlar sanırım çoğumuz olumsuz oldu . Ek kullandığınız yediğiniz bir şey var mı fikir olsun birbirimize .eşlere yada bizim için önerileri bekliyorum
Canım ayakları havaya kaldırmak işe yarasaydı eminim bende yarardıBen elendim adet oldum bir dahaki aya inşallah nasip kızlar
tavsiyeleriniz varsa dinlerim , ovülasyonla takip edecekSiz nasıl yaptınız gı çocuğu ayakları yukarı kaldırmak işe yarıyor mu
Ne bilim kız ben öyle diyorlarCanım ayakları havaya kaldırmak işe yarasaydı eminim bende yarardıama yine de 10-15dk ayakları kaldırmaktan ya da sırt üstü beklemekten zarar gelmez
Canım yumurtlama zamanını biliyomusunHâlâ gelmedi adetim kizlar ya.Bugun 2gun geçti bat.Sabah test yaptım negatif cıktı.Ama kurumadı bile.Freely marka bulmuş eşim.
3subatti canım.10.gün oluyodum 3aydir.24gunde bir oluyorum zaten.Canım yumurtlama zamanını biliyomusun
Belki geç döllenmedir
Hemen çıkmaz
Canım ayakları
Bende incir kuru denicem canım bir havuclu haşlayarak suyu içme var birde zeytinyağında bekletip yeme sizce hangisi kızlar yarın başlıcam inşallah. Folik asiti bende içiyorum 1 aydır doktor da devam et dedi onaCanım ben 2 aydır Folbiol kullanıyorum Folik Asit hamile kaldığında bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemli, önerilen bir şey. Bir de bu ay incir kürü yaptım ancak bu ay da olumsuz oldu bildiğiniz üzere.
Canım 1.73 düşük bir amh değil gayet iyi bir değerKızlar ne durumdasınız var mı gelişmeben bugün tahlil sonuçlarını aldım amh degeri düşük 1.73 .Normali 1.5 -4 arası olmalıymış böyle düşük olmasına rağmen hamile olan var mı aranızda yada başkasından şahit olan
Doktor çOk olumsuz konuştu canım yikildim tamamen 26 yaşındayım daha tüp bebek konuşulunca çok moralim bozuldu daha 4 aylık evliyim 2 ayında korundum zatenCanım 1.73 düşük bir amh değil gayet iyi bir değer
Bende 26 yaşındayım 1.73 amh için mi olumsuz konuştuDoktor çOk olumsuz konuştu canım yikildim tamamen 26 yaşındayım daha tüp bebek konuşulunca çok moralim bozuldu daha 4 aylık evliyim 2 ayında korundum zaten
Merhaba hiç yıkılmayin umudumuzu yitirmeyin bazen bazı doktorlar karşındakinin ne hissettiğini bilmeden konuşabiliyor bence. benim gittiğim hekimdede amhi 0.3 olupta gebe kalan var üzülme demişti bana bunu düşün olumsuzluklara sakin takılma bben2.5yillik evliyim eşim asker ara ara yan yana geldik ama hiçbirisinde korunmadik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz görevden dondu hala daha olmadi bekliyoruz bu ay asilamam oldu bakalim 10gun sonra sonucum belli olacakDoktor çOk olumsuz konuştu canım yikildim tamamen 26 yaşındayım daha tüp bebek konuşulunca çok moralim bozuldu daha 4 aylık evliyim 2 ayında korundum zaten
Bende asker eşiyim. Inşallah güzel sonuç alırsın. Kadin olmak zor . Anne değiliz ama bir anda anne olma savaşı içinde bul7yoruz kendimizi .bazen kimsede anlamıyor. Hem psikolojik hem fiziksel bir sınav gibiMerhaba hiç yıkılmayin umudumuzu yitirmeyin bazen bazı doktorlar karşındakinin ne hissettiğini bilmeden konuşabiliyor bence. benim gittiğim hekimdede amhi 0.3 olupta gebe kalan var üzülme demişti bana bunu düşün olumsuzluklara sakin takılma bben2.5yillik evliyim eşim asker ara ara yan yana geldik ama hiçbirisinde korunmadik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz görevden dondu hala daha olmadi bekliyoruz bu ay asilamam oldu bakalim 10gun sonra sonucum belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?