ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

Merhaba kızlar,nasılsınız? Bugün döngümün 24cü günü, 3 aydır 24cü gün adet oluyordum, böyle 24-26 gün oluyor bende genellikle,demin bi şey aktığını hissettim,adet oldum sandım. Tuvalete gittiğimde böyle normal akıntıdan hissedebilinecek kadar daha fazla olan süt rengi gibi biraz katı bi akıntı olduğunu gördüm,ne düşünüyorsunuz?

Bi önceki gebeligimde süt beyazı akinti görmüştüm bende.

Kızlar ne durumdasınız var mı gelişme ben bugün tahlil sonuçlarını aldım amh degeri düşük 1.73 .Normali 1.5 -4 arası olmalıymış böyle düşük olmasına rağmen hamile olan var mı aranızda yada başkasından şahit olan

Selam kızlar nasıl gidiyor inşallah bu ay sizin ayınızdır Ben de dediğim gibi reglimin 3. günü kan verdim. Bi sıkıntı gözükmüyor sanırım ne diyorsunuz?
TSH - 2.44
Prolaktin -18.67
LH - 4.27
FSH- 7.0
E2- 45

Ben elendim adet oldum bir dahaki aya inşallah nasip kızlar
tavsiyeleriniz varsa dinlerim , ovülasyonla takip edecek Siz nasıl yaptınız gı çocuğu ayakları yukarı kaldırmak işe yarıyor mu

Kızlar sanırım çoğumuz olumsuz oldu . Ek kullandığınız yediğiniz bir şey var mı fikir olsun birbirimize .eşlere yada bizim için önerileri bekliyorum

Kızlar sanırım çoğumuz olumsuz oldu . Ek kullandığınız yediğiniz bir şey var mı fikir olsun birbirimize .eşlere yada bizim için önerileri bekliyorum
Canım ben 2 aydır Folbiol kullanıyorum Folik Asit hamile kaldığında bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemli, önerilen bir şey. Bir de bu ay incir kürü yaptım ancak bu ay da olumsuz oldu bildiğiniz üzere.

Ben elendim adet oldum bir dahaki aya inşallah nasip kızlar
tavsiyeleriniz varsa dinlerim , ovülasyonla takip edecek Siz nasıl yaptınız gı çocuğu ayakları yukarı kaldırmak işe yarıyor mu
Canım ayakları havaya kaldırmak işe yarasaydı eminim bende yarardı ama yine de 10-15dk ayakları kaldırmaktan ya da sırt üstü beklemekten zarar gelmez

Canım ayakları havaya kaldırmak işe yarasaydı eminim bende yarardı ama yine de 10-15dk ayakları kaldırmaktan ya da sırt üstü beklemekten zarar gelmez
Ne bilim kız ben öyle diyorlar
Hanımlar bende folbiol kullanıyorum zaten yeni başlamıştım kullanmaya
Bu ay da ovülasyon ile devam edicem
Bir gün ilişki , bir gün dinlenme şeklinde yapıcam bu sefer

Hâlâ gelmedi adetim kizlar ya.Bugun 2gun geçti bat.Sabah test yaptım negatif cıktı.Ama kurumadı bile.Freely marka bulmuş eşim.

Canım 1.73 düşük bir amh değil gayet iyi bir değer

Doktor çOk olumsuz konuştu canım yikildim tamamen 26 yaşındayım daha tüp bebek konuşulunca çok moralim bozuldu daha 4 aylık evliyim 2 ayında korundum zaten
Merhaba hiç yıkılmayin umudumuzu yitirmeyin bazen bazı doktorlar karşındakinin ne hissettiğini bilmeden konuşabiliyor bence. benim gittiğim hekimdede amhi 0.3 olupta gebe kalan var üzülme demişti bana bunu düşün olumsuzluklara sakin takılma bben2.5yillik evliyim eşim asker ara ara yan yana geldik ama hiçbirisinde korunmadik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz görevden dondu hala daha olmadi bekliyoruz bu ay asilamam oldu bakalim 10gun sonra sonucum belli olacak

Bende asker eşiyim. Inşallah güzel sonuç alırsın. Kadin olmak zor . Anne değiliz ama bir anda anne olma savaşı içinde bul7yoruz kendimizi .bazen kimsede anlamıyor. Hem psikolojik hem fiziksel bir sınav gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…