- Konu Sahibi Burrcusahhin
Evet gösteriyor.bende oyl e öğrendim hamile olduğumuHayırlı olsun gebeliğinizsağlıcakla kucagınıza alırsınız inşaAllah ♥ YAni ovülasyon testlerıde hamileliği gösteriyormu t nin c kadar koyu olması lazım ozman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gösteriyor.bende oyl e öğrendim hamile olduğumuHayırlı olsun gebeliğinizsağlıcakla kucagınıza alırsınız inşaAllah ♥ YAni ovülasyon testlerıde hamileliği gösteriyormu t nin c kadar koyu olması lazım ozman
Değerlendirmelisin ama henüz pik değil benim görüşümKızlar bu pikmi bi bakınnn
Adet gününde koyulaştıysa hamilede olabilirsin belkiBak Buda benim ki bat günüm bugün ama stresten olsa gerek daha gelen giden yok .. ve baya da koyu hani ☺
Bu nerdeyse 5 gün önce ki meraktan birazdan yine yapcam bakim koyu mu yineAdet gününde koyulaştıysa hamilede olabilirsin belki![]()
Ay yap kuzummm inss kopkoyudurrBu nerdeyse 5 gün önce ki meraktan birazdan yine yapcam bakim koyu mu yine ☺
Atarım buraya kuzum nasıl gidiyor gebelikAy yap kuzummm inss kopkoyudurrçok heyecanlandım
![]()
Hafif kasık ağrılı bol bol yatmalı cünkü çok kücükmüş daha 16günlük yeni oldukAtarım buraya kuzum nasıl gidiyor gebelik ☺☺![]()
Oyy maşallah ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzumHafif kasık ağrılı bol bol yatmalı cünkü çok kücükmüş daha 16günlük yeni olduk![]()
Belkide vardır sende bilmiyosundur benim gibiOyy maşallah ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzumyat cnm yat ayakta durma ☺ Bende bişey yok ama. Full yatıyom
![]()
Allah bilir tabi cnm ama hiççç yok sanki bişeyBelkide vardır sende bilmiyosundur benim gibi![]()
Valla heveslendirmek istemem ama bu ay herkes bir belirti sayarken bn kara kara hiç bşy hissetmyorm diye ağlıyordum ki hiç bir belirtim olmadı 1 tek gece 4 te kalkıp 1 kere nutella yedim çukalatayı hiç sevmem orda bi gülmüştüm amaAllah bilir tabi cnm ama hiççç yok sanki bişeybelirsizlik cok zor ama ☺☺
Bende hiç oda yoğValla heveslendirmek istemem ama bu ay herkes bir belirti sayarken bn kara kara hiç bşy hissetmyorm diye ağlıyordum ki hiç bir belirtim olmadı 1 tek gece 4 te kalkıp 1 kere nutella yedim çukalatayı hiç sevmem orda bi gülmüştüm ama![]()
Bakalım test yapınca at mutlakaBende hiç oda yoğne akıntı ne başka birsey
ara ara kasık batmam var cnm oda normal hasta olmam lazım
bide süt maydanoz aldım eve güya hasta olursam Buhara oturcam ama oda olmadı daha
![]()