- Konu Sahibi Burrcusahhin
Yaaa,Benimde böyle çıkıyor ama test yaptım negatif çıktı sanada yapmanı tavsiye ederm gelen adet günün ne zaman insallah hamilesindir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa,Benimde böyle çıkıyor ama test yaptım negatif çıktı sanada yapmanı tavsiye ederm gelen adet günün ne zaman insallah hamilesindir![]()
Inşallahhamileyimdir.sen hamile mısın var mı birşeyBenimde böyle çıkıyor ama test yaptım negatif çıktı sanada yapmanı tavsiye ederm gelen adet günün ne zaman insallah hamilesindir![]()
Hayır değilim ama ovulasyon testi yaptm ilk defa bu ay günlerimi değerlendirdim bekliyorum bakalımInşallahhamileyimdir.sen hamile mısın var mı birşey
Senin hamile olma olasılığıın daha yüksek çünkü adet günün gelmiş koyu cıkıyor ama ben 1 şubatta adet oldum 24 şubatta koyulastı değerlendirdim sana şimdi 3 marttaki ovu testimi atacağım 3 mart daha koyu ama benim adetiim düzensizleşti o yüzden adet günüm normalde 33 veya 38 gün o yüzde 38i düşünerek hareket ediyorumYaaa,benim 4 gün sonra sanırım .15 şubat da olmuştum
Yaa.evey senin gunlerin karışmış evet farklı çıkmış ama inşallah hamileyizdir.allah bu sevinci isteyen herkese yasatsınSenin hamile olma olasılığıın daha yüksek çünkü adet günün gelmiş koyu cıkıyor ama ben 1 şubatta adet oldum 24 şubatta koyulastı değerlendirdim sana şimdi 3 marttaki ovu testimi atacağım 3 mart daha koyu ama benim adetiim düzensizleşti o yüzden adet günüm normalde 33 veya 38 gün o yüzde 38i düşünerek hareket ediyorum
Hadi hayırlısı ınsHayır değilim ama ovulasyon testi yaptm ilk defa bu ay günlerimi değerlendirdim bekliyorum bakalım![]()
Amin insallah yaşarız günler çabuk geçsindeYaa.evey senin gunlerin karışmış evet farklı çıkmış ama inşallah hamileyizdir.allah bu sevinci isteyen herkese yasatsın
Yumurtlamadan sonra silikleşti mi ovülasyonBenimde önümüzdeki perşembe regl olmam gerekiyo gebelik testim olmadığı için ovulasyondan bakayım dedim sizce gebe miyimEki Görüntüle 2605296
T nin c den daha köyü olması lazım.ama ben ilk hamileliğimi aynı bu görüntü ile öğrendim.ıunsallah hamilesindirBenimde önümüzdeki perşembe regl olmam gerekiyo gebelik testim olmadığı için ovulasyondan bakayım dedim sizce gebe miyimEki Görüntüle 2605296
Inşallah bilemedim yarın kan testi yaptırıcam dua edin lütfenT nin c den daha köyü olması lazım.ama ben ilk hamileliğimi aynı bu görüntü ile öğrendim.ıunsallah hamilesindir![]()
Yaa inşallah valla çok sevinirim allah isteyen herkese nasip etsinInşallah bilemedim yarın kan testi yaptırıcam dua edin lütfen
Bence olur.erken gebelik testinde varsa eğer görünür bende merak ettim inş pozitif çıkarDayanamdım weken gebelik testi aldım şimdi de yqpsam olur mu
Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım pozitif demek o ki kendi vücudunuzu twnıyosanız demek ki bişeler varBence olur.erken gebelik testinde varsa eğer görünür bende merak ettim inş pozitif çıkar
Canim bat kacti tebrik ederim hayirli olsunArkadaşlar bugün kan testi yaptırdım pozitif demek o ki kendi vücudunuzu twnıyosanız demek ki bişeler var
Evde test mi yapmistin hatirlayamiyorum bu ara herkes yolladigi icinPerşembe adet olucam 133 çıķtı daha çok yeni dedi bi de Allah razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim
Çok sevindim.bende lh testi ile tespit etmiştim.hayırlı olsın .allaj isteyen herkese versin.bende şimdi. İkinciyi düşünüyorum. Allah hayırlı zamanla hayırlı evlat verir inşaallah herkeseArkadaşlar bugün kan testi yaptırdım pozitif demek o ki kendi vücudunuzu twnıyosanız demek ki bişeler var
Hayırlı olsun gebeliğinizsağlıcakla kucagınıza alırsınız inşaAllahPerşembe adet olucam 133 çıķtı daha çok yeni dedi bi de Allah razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim