• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonla gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa,😔 benim 4 gün sonra sanırım .15 şubat da olmuştum
Senin hamile olma olasılığıın daha yüksek çünkü adet günün gelmiş koyu cıkıyor ama ben 1 şubatta adet oldum 24 şubatta koyulastı değerlendirdim sana şimdi 3 marttaki ovu testimi atacağım 3 mart daha koyu ama benim adetiim düzensizleşti o yüzden adet günüm normalde 33 veya 38 gün o yüzde 38i düşünerek hareket ediyorum

Eklentiler

• IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 48
Senin hamile olma olasılığıın daha yüksek çünkü adet günün gelmiş koyu cıkıyor ama ben 1 şubatta adet oldum 24 şubatta koyulastı değerlendirdim sana şimdi 3 marttaki ovu testimi atacağım 3 mart daha koyu ama benim adetiim düzensizleşti o yüzden adet günüm normalde 33 veya 38 gün o yüzde 38i düşünerek hareket ediyorum
Yaa.evey senin gunlerin karışmış evet farklı çıkmış ama inşallah hamileyizdir.allah bu sevinci isteyen herkese yasatsın

Perşembe adet olucam 133 çıķtı daha çok yeni dedi bi de Allah razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim

Perşembe adet olucam 133 çıķtı daha çok yeni dedi bi de Allah razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim
Evde test mi yapmistin hatirlayamiyorum bu ara herkes yolladigi icin 😊 bende bi umut 2 adet test aldim bat cuma carsamba sabah yapmayi dusunuyorum

Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım pozitif demek o ki kendi vücudunuzu twnıyosanız demek ki bişeler var
Çok sevindim.bende lh testi ile tespit etmiştim.hayırlı olsın .allaj isteyen herkese versin.bende şimdi. İkinciyi düşünüyorum. Allah hayırlı zamanla hayırlı evlat verir inşaallah herkese

Hayırlı olsun gebeliğinizsağlıcakla kucagınıza alırsınız inşaAllah ♥️ YAni ovülasyon testlerıde hamileliği gösteriyormu t nin c kadar koyu olması lazım ozman

Back